Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה שתקבל מחר בצמיגיה - דפקת את הגלגל חזק במדרכה והרסת את הצמיג. אין אחריות לנזק מהסוג הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב אז ככה. הייתי אצלו שוב. הוא פירק את הגלגל והראה לי שהג'אנט עקום. לא יודע אם זו הסיבה, הוא הראה לי ולא לקח כסף על החלפת הצמיג. הוא יישר עם פלאייר את הג'אנט (צירפתי תמונה) ועל הדרך החליף לי גם את שני הצמיגים האחוריים שלא החלפתי אותם מאז קניית הרכב (2014). תודה על העצות חברים

IMG-20200519-WA0001.jpg

פורסם

אכן כל הכבוד על ההגינות של בעל העסק. 

על מנת שנהיה לגמרי בטוחים שמדובר בצדיק גמור אשמח אם תציין אילו צמיגים קנית - מותג, סדרה, מידת צמיג, תאריך ייצור ודירוג כגון: W, Y,  T וכמובן כמה שילמת על הצמיגים. 

פורסם

1. את החישוק רצוי לקחת למקום שמתעסק עם יישור חישוקים, סתם פלייר לא יפתור את הבעיה שכנראה תחזור. 

2. אני בטוח שאתה מבין מאוד בסלולרי שלך, חקרת ובדקת שעות. אבל צמיג שאחראי על החיים שלך? 

פורסם
לפני 19 שעות, asafbil כתב:

אחרי שהוא החליף לי הוא זרק לי שהג'אנט הימני עקום

הוא ראה שהג'אנט עקום, אבל במקום לסדר את זה במקום הוא שלח אותך לדרכך!

פורסם (נערך)

לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

ממש מפתיע, הוא יצא סופר הוגן, זה משהו שלא קורה בדרך כלל אם בכלל.

לפני 5 שעות, asafbil כתב:

הוא בכלל לא חשב לקחת לי כסף על הצמיג

לפני 4 שעות, asafbil כתב:

לא יודע אילו צמיגים. לא מבין בזה, רק ראיתי שהם חדשים ותקינים. לגבי המחיר, 250 שקל לצמיג

לפני 4 שעות, orankohn כתב:

אכן כל הכבוד על ההגינות של בעל העסק. 

על מנת שנהיה לגמרי בטוחים שמדובר בצדיק גמור אשמח אם תציין אילו צמיגים קנית - מותג, סדרה, מידת צמיג, תאריך ייצור ודירוג כגון: W, Y,  T וכמובן כמה שילמת על הצמיגים. 

בתמונות נראה שמדובר בצמיג Landsail LS388.

צמיג סיני שניתן לרכישה בכ-200 ש"ח אם לא אף פחות ושעולה לצמיגיה כנראה חצי מזה.

להפסיד מהתקנה של 5 צמיגים כאלו במחיר כולל של 1000 ש"ח, הוא לא.

במחיר נמוך יותר או דומה היה ניתן להתקין צמיג ממותג כמו פאלקן ZE310 או קלבר HP4.

(וזה לא אומר שהם חסינים מפגיעות חיצוניות או פגמי ייצור, רק יהיו עדיפים באופן כללי גס על פני מותג סיני).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...