Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי נאברה 4×4 2013 ויומיים אחרי באתי לצאת מהחנייה זה קרה. (ראו תמונות).מדובר בצד הקדמי של הרכב. מישהו יכול לתת לי הערה של מה קרה? מה הנזק? נראה לי כמו ברגים שנפלו וזהו אבל מה אני מבין? אשמח לעצה או הסבר. תודה מראש

20200505_162602.jpg

20200505_162617.jpg

20200505_162543.jpg

פורסם

גל-הנע התנתק.

יתכן וזה נבע מברגים משוחררים(די נדיר שכל הארבעה ישתחררו), אך יכולה להיות גם תקלה אחרת(חלק שנתפס) אשר גרמה לברגים להשבר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

האם הרכב עשה רעשים דפיקות או רעידות וטלטולים כשהיה בתנועה בנסיעה שלפני שזה קרה ?

מעולם לא שמעתי על 4 ברגים בדריישאפט שנפלו בו זמנית, אם היו נופלים בחניה באיזו סיבת כאוס לא ברורה הם היו צריכים להיות על הרצפה.

אם היית נוסע ככה- תאמין לי היית יודע...

האם יתכן ומישהו עשה לך "טיפול" באוטו בכוונה ונכנס מתחת ופירק לך את הברגים בלילה בחניה ? (רכב גבוה לא בעיה להיכנס מתחת)

אני מניח שלא קנית את האוטו בצורה כזו ובבדיקה (בהנחה ועשית) היו רואים שהסרן הקדמי לא מחובר.

בכל מקרה יתכן ומשהו תפוס, אולי אפילו סרן קדמי תקוע לחלוטין וכל הברגים נשברו אבל גם לזה אמור להיות איזשהו סימן מקדים ואני מניח שהרכב הגיע לחניה בנסיעה.

אתה יכול להביא 4 ברגי פלדה חדשים ולנסות לנסוע ישר למוסך לבדוק מה קרה שם, לחפש תקיעות או תקלה משמעותית בסרן הקדמי.

בכל מקרה את תשלב 4X4 אלא תיסע על הנעה אחורית בלבד.

פורסם

אני לא יודע אם זו בדיחה או לא, ולכן אענה ברצינות.

הסבירות שכזה דבר יקרה באקראי יומיים אחרי שקנית את הרכב, הוא כמו שהיבא יזבק תחגוג את ל"ג בעומר המתקרב עם שרה ויאיר נתניהו. 

הסבירות שכזה דבר יקרה בכלל, ללא קשר לרכישת הרכב הוא בערך 'לא קיים'. גם אם בורג אחד השתחרר, ועוד אחד כמעט השתחרר, היית מרגיש את זה בנסיעה ברעידות ורעש שלא ניתן לפספס.

בתמונה האחרונה רואים בבירור סימנים של פתיחה עם מפתח על הגוף.

ולכן או שמישהו פירק לך בכוונה או שאתה לא רציני. טרם החלטתי מה נכון. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קשה לי להאמין שימשהו יבוא ויפרק את זה, דווקא את המכלול הזה, אין לאנשים מה לעשות? במידה ואין לך סיכסוך עם מישהו.

במידה והברגים היו משתחררים תוך כדיי נסיעה או אפילו נגזרים התוצאה הייתה שהחורים היו מקבלים סימני אובליות או שחיקות על המשטחים.

האם בדקת את הרכב לפני קנייה במוסך? בהנחה שכן אז היו כולים על זה.

יכול להיות שהרכב עבר טיפול במוסך ושכחו להרכיב או בעל הרכב הקודם התעסק בזה ושכח אחרת לא מובן אך האירוע נוצר.

פורסם

אני מתקשה להבין איך הוא נסע עם זה ככה בלי להרגיש, טוב שמדובר בסרן קידמי והוא כנראה לא שילב 4X4 אחרת השתוללות של הדריישאפט היתה יכול לפרק לו חצי אוטו ולעשות נזקים עצומים, ראיתי פעם ב.מ.וו. E30 שנקרע לה הקופלונג והדריישפט נכנס לו לתא הנוסעים

פורסם

יש לך מזל גדול שזה קרה בזמן נסיעה במהירות איטית אחרת כנראה שלא היית יכול להגיב כאן.

לפי הסימנים נראה שהברגים היו משוחררים ודפקו מסביב לחורים כמו שרואים בתמונה עד שהאומים נפתחו לחלוטין והברגים נפלו גם.

רכוש ברגים אומים ושייבות קפיציות מקורי בלבד. הברגים צריכים להיות בחוזק וקוטר מתאים ואין לנחש וסתם להרכיב ברגים.

כמובן להדק גם במומנט המתאים שאם תרצה אחפש לך בספרות יצרן.

• תוכן חדש...