Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום 

לאחרונה הרכב שלי התחיל לרעוד בזמן עמידה ברמזור כשהאוטו בהילוך D כל 5-7 שניות בערך הרכב רועד ואז חוזר למצב נורמלי 

ניגשתי היום למוסך הוא מיד אמר שמדובר בפלגים והחליף לפלגים חדשים 

יצאתי מהמוסך והתקלה לא נפתרה אז חזרתי שוב והפעם נאמר לי שכנראה מדובר בסליל הצתה 

השאלה שלי היא האם התופעה הנ'ל יכולה להיות קשורה לסליל הצתה אני לא רוצה להחליף את הסליל ולגלות שזו לא הייתה הבעיה 

מדובר בשברולט קרוז 2012 לפני כשבועיים הוחלף שמן ופילטר שמן 

תודה 

פורסם

בס"ד

אלו בהחלט סימפטומים של מערכת ההצתה.
מה שכן, זה לא אומר שהמכונאי שלך רשאי לשחק על חשבונך את משחק האלימינציה.
שיבדוק קוד תקלה ולאחר מכן יחליף מה שצריך.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זוהי תקלה ידועה בקרוז, והיא לא קשורה להצתה או מצערת.

יש תקלה במערכת ה PCV. אתה יכול להחליף חלקים בלי סוף וזה לא יפתר לך, כי הם לא הוציאו גרסה מעודכנת של החלקים התקולים.

אתה יכול לחפש באינטרנט יש בחור אמריקאי שמייצר קיטים שפותרים את הבעיה אם זה מעניין אותך.

• תוכן חדש...