Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני שוקל לחזור לטפל במוסך מורשה הונדה ברעננה. 

הונדה סיוויק 2013, ידני, טיפול 120 אלף. 

תמיד בתחושה שמוסך מורשה שוחטים במחיר, אז מעלה את ההצעה שקיבלתי..

אשמח לקבל חוות דעת על ההצעהC8FA8ABF-A97E-45ED-BB3C-C7AFF22BF7CE.thumb.png.f6d1d3d5217fd03eba05a6184bd3ca06.png

פורסם

יכל להיות הרבה יותר גרוע. מסנן מזגן לא מחליפים במתנה ?

בסהכ מחיר ממוצע+ למוסך יבואן. מאיר מעולם לא היו זולים.

פורסם

ערב טוב

ביונדאי מוסך יבואן,

החלפת שמן מנוע + פילטר שמן + אטם פקק שמן,

980 שקל לפני מע"מ..כמעט 1200 שקל לטיפול 15000.

ביונדאי שלי אני מטפל  במוסך יבואן הונדה ברחובות ,כולל חלפים מקוריים בחצי מחיר.

פורסם

יונדאי והונדה באמת טיפה יקרים במורשה. בסיטרואן טיפול כזה עולה ₪1000 כולל מע''מ וניילון נצמד.

תעשה סקר שוק, גם בין מוסכי יבואן יש הבדלים במחיר.

פורסם (נערך)

המחיר של השמן והמסנן מזגן יקרים

תקנה שמן בעצמך ומסנו בעצמך וכבר הורדת 200₪

גם המחיר של המסנן שמן הוא כפול

תקנה את כל החלפים ושהוא יעשה את העבודה

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

שלום לכולם

ברשותי הונדה 5 דלתות 2013,אני צריך לעשות טיפול 120 אלף למרות שהרכב עשה 105 אלף.

ראיתי שפותח השרשור היה צריך להחליף שמן גיר רגיל,אצלי הרכב אוטומטי ,

שאלתי היא האם בטיפול 120 צריך גם להחליף שמן גיר אוטומט?

תודה

Guest הונדה סיוויק 2010 =)))
פורסם

היי. יש לי סיוויק אומנם 2010 אך מלפני שנה הייתי מטפל רק במורשה.. לשמחתי הפסקתי ליהיות פראייר אך אהבתי לרכב גדולה ואני לא הזניח בחיים את הרכב. בקיצור מנוע 4 ל אתה יכול לקנות לבד באיזור ה 140 160 שח (חסכתי לך כבר לפחות 40שח!) את הפילטר מנוע/ שמן אתה יכול לקנות ב 50 שח. פילטר מזגן עניין של 20 -50 שח ואתה מחליף לבד את זה אין לך צורך לשלם 200 שח על כלום. כנל לגביי השמן גיר אתה קונה אותו פלוס מעמ באיזור ה 50 - 80 שח ותשלם רק על עבודה וזהו. והטבעת של הפילטר שמן עולה 1- 2 שח לי אישית הביאו בחינם.. בהצלחה!

***** תפסיקו ליהיות פראיירים של המוסכניקים המ*****ים האלה ששוחטים אותנו במחירים הלא הגיוניים האלה!!!!!*****

פורסם

המחירים במוסכי היבואן אחידים , עד כדי הנחה של 5% עבור לקוח חוזר או משהו בסגנון .

מסנן אויר זה לא מסנן מזגן -אבל אפשר לחסוך כאן אם אכן תקנה חלופי איכותי באזור ה 80 ש"ח ותביא איתך .

בימים כתיקונם הייתי אומר לך לקנות באמזון מקורי אבל אין משלוחים כרגע לארץ .

פילטר שמן - לא הייתי מתפשר על חלופי ודבק במקורי . 

שמן גיר - גם כאן צריך להיזהר .חייב להתאים לתקן של היצרן .

שמן מנוע סינטטי איכותי לא בהכרח יעלה פחות מ 50 ש"ח לליטר .

כשביקשתי עבור הסיוויק 2012 שלי הצעת מחיר לטיפול 120K ממוסך מסוים , מורשה אך לא של רשת היבואן  ,הוא בעצמו אמר לי ששמן גיר חייב להיות מקורי וכדאי מאוד שגם מסנן השמן .

ההצעה היתה באזור ה 950 ש"ח וכללה מסנן אויר חלופי נטול שם . 

בסופו של דבר טיפלתי ביפנמוטור ,מורשה הונדה בחדרה , המוסך הקבוע שלי . הבאתי איתי מסנן אויר מקורי שקניתי באמזון ויצאתי בפחות 1000 ש"ח . 

כל החלקים מקוריים , הטיפול מתועד ,המכונאים שם מכירים את הרכב בעיניים עצומות . שווה לי עוד 50 ש"ח . 

לשיקולך . 

פורסם

אם אני מבין נכון, בחלקים אחסוך 100 שקל בערך אם אקנה עצמאית, למעט המסנן אוויר המקורי של הונדה שהוא יקר משמעותית מחליפי.

כלומר אם אצליח להשיג 8-10 אחוז הנחה זה הופך להיות מחיר הגיוני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה הטעם ללכת ליבואן עם חלפים שקנית בעצמך ואין לך שום אחריות על כשל בהם. הלכת ליבואן תן לו לשים מהמלאי שלו ושתהיה לך אחריות על כל החלקים והעבודה. עוד 200 שקל לשם או לשם לא ירוששו אותך, לפחות תהיה מכוסה, רוצה לחסוך? קנה הכל לבד ולך למוסך כללי.  יש פה חיסכון. אבל ברגע שמוסך כללי יראה אותך בא למסעדה עם מנת פתיחה, העיקרית והקינוח הוא יתמחר לך כנראה עבודה מאוד יקר כדי להרוויח או שיגיד לך שאין לו מקום והוא עמוס.

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)
בתאריך 28.4.2020 בשעה 11:28, a41 כתב:

שלום לכולם

ברשותי הונדה 5 דלתות 2013,אני צריך לעשות טיפול 120 אלף למרות שהרכב עשה 105 אלף.

ראיתי שפותח השרשור היה צריך להחליף שמן גיר רגיל,אצלי הרכב אוטומטי ,

שאלתי היא האם בטיפול 120 צריך גם להחליף שמן גיר אוטומט?

תודה

לפי מפרט היבואן,מחליפים שמן גיר ועלות הטיפול באיזור ה 1400.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 29.4.2020 בשעה 23:58, colauti 9 כתב:

לפי מפרט היבואן,מחליפים שמן גיר ועלות הטיפול באיזור ה 1400.

תודה רבה

• תוכן חדש...