Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני די חדש פה לפניי חצי שנה היה לי משפט בערך דחיתי ודחיתי אותו עד ל24.2.20 שם קיבלתי שלילה ל5 חודשים מכיון שיש לי רישיון לרכב פרטי ולאופנוע A2. B ולא נהג חדש באף אחד מהם כל אחד אחד מ2015 אחד מ2016 מכיוון שהאופנוע זה פרנסה שלי פסילה שלי חלה על רכב בלבדB יצא לי מספר פעמים ששוטרים עצרו אותי עם קטנוע ושאלתי אותם אם מופיע על הרכב שלילה ואמרו לי לא לא מופיע בכלל שאסור לך לנהוג .. במשרד הרישיון מופיע כי אמרו לי . בדואר רישיון לא הצלחתי להוציא א כלל זה הוציא לי של אופנוע .. אז יש מצב שלא עידכנו כי כבר 3-4 שוטרים לא אמרו לי שאני פסול נכון נשאר עוד 3 חודשים לשלילה אז לא עדכנו את זה במשטרה כי לכולם כן רק שוטרים אומרים שלא יופיע ואיך אפשר לבדוק את זה? רישיון מופקד קיבלתי טופס אישור על נהיגה בקטנוע ומה לגבי סיום שלילה אבד לי הטפסים של ההפקדה איך אקח רישיון חדש?57B1481E-059E-42C6-B2BF-F3F12AC90485.thumb.jpeg.67a26c8540b8eac4e808f87960b09e47.jpeg

24DAC6D6-9985-497C-9BEE-D59D12BBED9D.jpeg

פורסם

במזכירות ביהמ"ש, בתיק המשפט, ישנו העתק של טופס ההפקדה כך שהנך יכול לקבל צילום ממנו עם חותמת של המזכירות ו/או נאמן למקור.

בתום ימי השלילה, עליך לגשת למשרד הרישוי עם טופס ההפקדה וגזר הדין ע"מ לקבל את רשיונך מחדש.

רשות הרישוי קבלה ממזכירות ביהמ"ש עדכון על הפקדת רשיונך עקב שלילה, לכן מופיע במערכת כי הנך שלול בכל הדרגות(למרות ההחרגה שקלת לידך).

עם ההחרגה שקבלת, היה עליך לסור למשרד הרישוי ע"מ שזו תעדכן במחשביה החרגה זו.

בימי קורונה אלו, משרד הרישוי סגור לקבלת קהל, לכן אינך יכול לבצע פעולה זו. המשך ברכיבתך כשהנך נושא עמך את האישור הנ"ל, אך הנך צפוי להעצר מדי פעם ע"י 'הכחולים' ותצטרך להסביר להם כל פעם מחדש, כי אתה תסדר את עניינך עם משרד הרישוי בעת הראשונה שהמצב יאפשר זאת.

נכון, זה מבאס כל פעם מחדש, אך זה המצב בו אתה נמצא ותצטרך לחיות אתו עוד זמן לא קצר(ככל הנראה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נוהג על האופנוע כפי שמופיע ברשיון המיוחד שקיבלת , מה איכפת לך מהשאר.

לך למזכירות בית המשפט ובקש אישור נוסף על ההפקדה כדי שיהיה לך בעת שתסתיים השלילה ותלך למשרד הרישוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

שלום ת

לגבי המסמך שאבד

אם משרד הרישוי לא מחייב אותך למסור להם טופס שהודפס ע"י מזכירות בית המשפט אתה יכול להוריד את הטופס מהמחשב בבית ולהדפיס לבד. אני הורדתי וכתוב על זה "נאמן למקור". 

כדי לעשות זאת עליך להירשם קודם למערכת הזדהות ממשלתית (טוב שיהיה גם בלי קשר). לאחר מכן להכנס לאתר "נט המשפט", להתחבר עם היוזר שלך. בצע חיפוש לפי מספר תיק (לשים לב לשנות לתיק תעבורה). 

המסמך יהיה בקטגוריה האחרונה שנקראת "תיק נייר". 

בהצלחה. 

עריכה אחרונה על ידי userp
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הסברים יפים אבל צריך חותמת של בית המשפט מקורית

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא ידעתי שלא מספיק שרק כתוב נאמן למקור ושבכלל שמשרד הרישוי דורש חותמת מקורית של בית המשפט. טוב שאמרת, אני גם צריך אישור הפקדה אז התקשרתי אליהם לבקש שישלחו לי טופס מקורי בדואר. תודה.

עכשיו קראתי על זה קצת. הבנתי שיש גם אפשרות להחתים עו"ד, (או שעורך דין יפיק את המסמך מהיוזר שלו) אבל בגלל שזה עשוי להיות בתשלום אז כמובן כנראה שעדיף לפנות לבית המשפט. 

דרך אגב ראיתי שיש גופים מסומים שיותר יעילים בקטע הזה, למשל רשות האוכלוסין ההגירה מאפשרים לקבל מסמך שנשלח ממערכת נט המשפט למיילים שהם הקצו ולקבל את המסמך כנאמן למקור. כנראה שמשרד הרישוי לא קיבלו על עצמם את העניין הזה. 

• תוכן חדש...