Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אתמול עברתי טסט ראשון

והאוטו שאני ינהג עליו הוא פיז'ו 306 שנת 95 מנוע 1400 ידני.

האוטו שלמדתי נהיגה עליו הוא סיאט טולדו ,ואחד הדברים הבסיסים הראשונים שלמדתי שהאוטו גולש מתי שעוזבים תקלט'ץ **את הקלאץ'** ומגיעים לנקודת חיבור .

שאני נוהג בפיז'ו האוטו לא גולש שמגיעים לנקות חיבור צריך לתת גז בשביל שהוא יסע.

אבא שלי אומר שיש אפשרות לעלות לאוטו טטורים **אפילו פה הצלחתי לעשות שגיאת כתיב - את הטורים** של המנוע ואז הוא יגלוש ?

הוא צודק?

תודה לעונים

פורסם

להפך ידידי אם לוחצים על הקלאץ אז האוטו מידרדר או גולש

אם אתה עוזב אותו אז הוא מתבחר למנוע וזה לא יגלוש אלא אם כן תלחץ על גז וקצת קלאץ

Stay Dirty

פורסם

אני חושב שזה פשוט המעבר בין מנוע דיזל למנוע רגיל.

בדיזל האוטו גולש עם עזיבת הקלאץ'. למיטב ידיעתי זה לא קורה בבנזין.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כל רכב שיש לו מנוע גלגלים וקלאץ' שמחבר ביניהם אמור לגלוש. השאלה היא רק באיזה נקודת חיבור. כשאתה מרים את הקלאץ' עוד קצת, הוא כבה? אם כן, יתכן שאתה לא רגיש מספיק, או שבאמת צריך להרים קצת את הטורים.

בכל אופן, בגלל המומנט הגבוה יותר, הרבה יותר קל לגלוש בדיזל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם ברכב בנזין האוטו "גולש" אך שאתם קוראים לזה בהילוך ראשון במידה הטורים עובדים נכון

רק שבדיזל זה קורה הרבה יותר מהר מכיוון שיש לו יותר כוח אצל אבא שלי למשל ביונדאי אם המנוע דיזל גם אם עוזבים בהילוך שני את הקלאץ האוטו מתחיל לנסוע ללא גז

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

תודה רבה עכשיו הכול ברור לי.

איזה כיף לי המורה שלי הביא לי מלפני שעה תרישיון .

איזה כיף זה לעבור טסט ראשון :lol:

פורסם

שיהיה בהצלחה אחי **בטח תשמע את סיפור הטסט בבית, אתה גם מכיר את האוטו של אבא** וסע בזהירות !

ותדע שלפי הסטטיסטיקה ,הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה הוא 100 אחוז

:-D הייתי חייב

JDM :twisted:

פורסם
שיהיה בהצלחה אחי וסע בזהירות !

ותדע שלפי הסטטיסטיקה ,הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה הוא 100 אחוז

:-D הייתי חייב

תודה שאמרתה לי

פורסם

אחי ***בן הוריי שאינו אנוכי, בשר מבשרי, דם מדמי*** אתה לא מחובר למציאות אין שום קשר לזה שהמנוע הוא בנזין ולא דיזל לזה שהאוטו לא גולש...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
אחי אתה לא מחובר למציאות אין שום קשר לזה שהמנוע הוא בנזין ולא דיזל לזה שהאוטו לא גולש...
מובן שיש, בהנחה כמובן שידידנו עמית נהג בדיוק כשם שנהג בטולדו.

היות ומנוע הטולדו מייצר מומנט רב כבר בסל"ד הסרק, עזיבת המצמד עד לנק' מסוים בו מתחיל החיבור בין המנוע לתיבת ההילוכים גורמת לגלישה, בעוד שמנוע בנזין טיפוסי מייצר מעט מאוד מומנט בסל"ד הסרק ולכן עזיבת המצמד לנק' זו בדיוק תגרום לגלישה איטית יותר אם בכלל.

ע"מ לקבל את אותה תגובה שהיה ניתן לקבל ממנוע הדיזל העוצמתי, יש לפתוח מעט את המצערת, כך ייצר המנוע יותר כוח ועזיבת המצמד תגרום לגלישה הרצויה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

***תוכן הודעתך נערך, אנא קרא את כללי הפורום והצמד אליהם בכתיבת הודעותיך להבא, ההודעה שלך עברה על כמה מהם במקביל.

את הכללים ניתן למצוא כאן - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

שים לב במיוחד לסעיפים 6 ו-11, תודה.***

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

זה גם הזמן לשאול...

אני למדתי נהיגה על קסארה טורבו דיזל (1900 כמובן), לאבא שלי יש 306 דיזל, אומרים שהטורבו מוסיף חיים למנוע ודיזל עם טורבו הוא עדיף בהרבה.

אני מבין שאין להשוות לטורבו שיש במכוניות בנזין, מה ההבדל ביניהם?

יש לי חבר עם וולבו אס80 עם טורבו כפול ואני לא צריך לספר לכם איך זה :)

אז מה ההבדל בין הטורבו של הדיזל לזה של הבנזין?

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...