Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חג שמח ובריא...

קניתי רכב לא מזמן קרייזלר טאון קאנטרי שנת 2003 עם מערכת גז, 200000 ק"מ בערך, דיי שמורה, התחלתי לעשות לאוטו יישור קו ועל פעם קרתה לי תקלה נוספת, התפוצץ לי צינור במערכת המים, שמתי חדש, לאחר מכן נכבה לי האוטו בנסיעה, גילנו שזה חיישן קראנק והחלפנו, וכו, אבל יש שתי דברים שעדיין קיימים שאני רוצה לתקן אותם,

1. כניראה שיש בעיה בראש מנוע בגלל שכך לי מים מספר פעמים ממיכל העיבוי,  ובנוסף התפוצצו לי שתי צינורות מים, כניראה מלחץ גבוהה , וגם יש בועות ברדיאטור.

2. יש רעידות במנוע בהילוך גבוהה על מהירות נמוכה... (אציין שהחלפתי מוטי הצטה חדשים)

האם יש קשר בין 1 ל 2 זאת אומרת בין הבעיה בראש המנוע לרעידות , וגם האם האבחנה שלי על ראש מנוע גמור היא נכונה? 

תודה לכל העונים!

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כדי לוודא באופן כמעט וודאי על המצאות לחץ ברידאטור יש לבצע לחץ הפוך או לבדוק המצאות גזים במערכת הקירור ומשם להתקדם. חדירה של נוזל קירור לצילינדרים יכולה לגרום לרעידות אך לא בטוח שהם ניגרמות בגלל זה אז תתחיל קודם מהבדיקה של ראש המנוע. אל תיכעס אבל לא יודע מה עבר לך בראש שקנית את הרכב הזה..לפחות בארץ פחות הייתי מיתעסק עם רכב שכזה.

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם

האם זה קורה בטווח סלד מסויים? האם זה קורה בטווחי מהירות מסויימים? האם הרעידות מורגשות בשעון הסלד? האם מורגשות בכל המרכב? בהגה? האם שאתה עוזב גז הם ממשיכות או מפסיקות? 

פורסם

זה קורה בתווך בצד מסויים , לא קשור למהירות, לא שמתי לב אם הם מורגשת בשעון של הסל"ד,אבל לא ניראה לי כי מים הייתי שם לב, הרעידות מורגשות בעיקר בדשבורד,  ולא בכל האוטו וגם לא בהגה וכאשר עוזב גז זה מפסיק, או אם נותן גז ויורד הילוך והסלד גבוהה גם אז מפסיק 

פורסם

ייתכן ומדובר בציריות בגלל חופש בקרדעט הציריות. צריך לתת למבין עניין בתחום שייבדוק זאת. אך עדיין לפני זה הייתי בודק אם ראש המנוע תקין כדי שתדע אם בכלל שווה השקעה כל הסיפור הזה.

פורסם

לגביי הרכב קניתי אותו במחיר מציאה בידיעה שצריך להשקיע קצת, אבל לא בידיעה שיש בעיה במנוע, בגלל זה כרגע אני מברר ומתכוון לבקש ממי שמכר לי את האוטו שלפחות ישתתף איתי בהוצאה...ותכננתי לנסוע באוטו עד שייגמר ואח"כ לפח... 

יש לי מישהו שמוכן למכור לי את כל הראש קומפלט מפירוק, רק לפרק ולהרכיב את החדש, היה חשוב לי לדעת עם הרעידות האלה יכול ליהיות תופעה בגלל הבעיה בראש... העיניין שגם אחרי הרעידות האלה נידלק נורת מנוע , כך שניכר שזה דווקא מהמנוע, וגם יש תחושה שזה מהמנוע ולא מהציריות..  

פורסם

כן..רעידות יכולות להיגרם מחדירת נוזל קירור לחלל הצילינדרים. בטוח? לא...עד הרגע שתעשה בדיקה אם קיימת בעיה בראש המנוע באמת. גם ראש מנוע שהורד מרכב אחר צריך להשלח לחרט לבדוק שהוא ישר ותקין ושיוחלפו בו גומיות שסתומים, מחזירי שמן, ואטימות הראש והשסתומים.

פורסם

אתה יודע פחות או יותר כמה עלות של בדיקה כזאת,? של הראש מרכב אחר, ואם אתה מכיר בעל מקצוע שאפשר לסמוך עליו במחיר טוב?

פורסם (נערך)

לי יש חרט שאני עובד איתו שנים אני אישית מביא לו את הראשים שאני מוריד מהמנועים לחריטה והוא לוקח כ 500 שח. את הסט אטמים אתה מביא לו. הוא עובר על היישור, מילוי אם צריך מחליף אטמי שסתומים, מחזירי שמן ואתה מקבל את הראש מוכן להרכבה. הוא נמצא באיזור שלי בחדרה אם תרצה אתן לך טלפון שלו בפרטי. ואם אתה מיתכוון רק לבדיקת לחץ הפוך כמעט בכל מוסך עושים עלות בדיקה שכזו היא כ 250 שח.

עריכה אחרונה על ידי מאור30
  • תוכן חדש...