Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Android Auto ו WAZE ניתוק אות GPS לאחר 1.5 דקות.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 סמרטפון XIAOMI MI8 PRO

רכב: SKODA OCTAVIA 2020

בandroid auto אפליקציה WAZE לא עובדת יציב. לאחר דקה אות של GPS מתנתקת. לאחר יציאה והכנסה כבל מחדש מתחיל לעבוד.

מעניין!!!!  בGOOGLE MAPS  עובד יציב ללא בעיות.

יש רעיונות????

 

פורסם

תנסה לתת הרשאה לוויז לעבוד ברקע, דרך אפשרויות של האפליקציות.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

אצלי היתה בעיה דומה של איבוד קליטת GPS  ב-Android Auto ו- WAZE, אבל רק בשעת שיחת טלפון. בסיום השיחה קליטת GPS היתה מתחדשת.

כל הפתרונות הנ"ל לא עזרו, כולל מתן הרשאות מיקום לאפליקציית הטלפון.

העניין נפתר רק לאחר מעבר מפלאפון ל- HOT Mobile מסיבות שלא קשורות לעניין.

פורסם

מחלה של שיומי - נוטה להגדרות של חסכון בסוללה. צריך להכנס להגדרת של האפליקציה ולכבות כל דבר שכול לחסוך בסוללה. בחלק המכשירים יש גם איזו הגדרה של הפעלה אוטומטית שחייבת להיות מותרת, אחרת האפליקציה מנותקת אחרי תקופת זמן קצרה.

 

 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מחלה של שיומי - נוטה להגדרות של חסכון בסוללה. צריך להכנס להגדרת של האפליקציה ולכבות כל דבר שכול לחסוך בסוללה. בחלק המכשירים יש גם איזו הגדרה של הפעלה אוטומטית שחייבת להיות מותרת, אחרת האפליקציה מנותקת אחרי תקופת זמן קצרה.

 

 

מה ההגיון לחסוך בסוללה כשמכשיר מחובר בכבל לרכב ונטען? חוץ מזה, כאשר אנדרואיד אוטו מחובר לרכב הטלפון מקבל נתוני מיקום ממקלט ה-GPS המובנה ברכב ולא צריך בכלל להפעיל את את מקלט ה-GPS הפנימי.

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

אותה בעיה,

עי אפליקצית gps test רואים בברור שאין קליטת לווינים בעת שיחת טלפון.

 

משתמש בנוט 9s redmi בסלקום בצפון 

 

יש לציין כי באותו המכשיר עם סלקום בתל אביב הכל עובד מצויין!

 

בנוסף גם בשימוש בפרטנר בצפון הכל עובד מצויין 

 

מה שגורם לי לחשוב שזה לא עניין של הגדרות אלא בעיות חומרה שכאשר התדר של ה gsm קרוב ל gps אין קליטה כלל.

 

 

 

 

 

 

פורסם

לא מכיר שיש רשתות סלולר כלשהן (לפחות לא בישראל / אירופה) קרוב לתדרים של GPS

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תחפש בהגדרות של המערכת את וייז ותוציא מצב חסכון בסוללה

 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי גם בעיה שמזכירה את זה 
בימים גשומים או מעוננים רק כאשר הטלפון מחובר לוייז באנדרויאיד אוטו הGPS מתחיל להשתגע . לא קורה בגוגל מפות ולא קורה בוויז כאשר הוא לא מחובר לרכב
אודי TT 2020 
בנוסף האם אתם יודעים האם יש אפשרות להפוך את הממשק ברכב מאנגלית לעברית ?

×
×
  • תוכן חדש...