Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כשאני מעביר מפארקינג לדרייב או רוורס לוקח לגיר שנייה שתיים להכניס להילוך.

לפעמים גם ברמזור כשצריך לנסוע, אני לוחץ על הגז והאוטו מתנהג כאילו אני על ניוטרל ואז אחרי שנייה הוא כאילו מכניס להילוך ואני מקבל מכה כזאת.

זה לא קורה כל הזמן אבל עם הזמן זה קורה יותר.

חבר אמר שזה גלגלי שיניים שחוקים בגיר וזה דורש החלפת גיר בעתיד.

תוכלו אולי להגיד מה לדעתכם הבעיה? וכמה עולה לתקן?

תודה.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

פורסם
אז ככה, כשאני מעביר מפארקינג לדרייב או רוורס לוקח לגיר שנייה שתיים להכניס להילוך.

לפעמים גם ברמזור כשצריך לנסוע, אני לוחץ על הגז והאוטו מתנהג כאילו אני על ניוטרל ואז אחרי שנייה הוא כאילו מכניס להילוך ואני מקבל מכה כזאת.

זה לא קורה כל הזמן אבל עם הזמן זה קורה יותר.

חבר אמר שזה גלגלי שיניים שחוקים בגיר וזה דורש החלפת גיר בעתיד.

תוכלו אולי להגיד מה לדעתכם הבעיה? וכמה עולה לתקן?

תודה.

בס"ד

נשמע ונראה כמו בעיות לחצים בגיר, הערכה שלי, ככל הנראה ישנם אטמים גמורים בגיר שדורשים החלפה.

מהיכן כבודו שנוכל להפנות למכון מומלץ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

נשמע ונראה כמו בעיות לחצים בגיר, הערכה שלי, ככל הנראה ישנם אטמים גמורים בגיר שדורשים החלפה.

מהיכן כבודו שנוכל להפנות למכון מומלץ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

בש

פורסם

היה לי אותו רכב בהחלפת שמן גיר יזומה התחילה לי תופעה זהה, התברר לאחר בדיקה שלא מילאו כמות שמן כנדרש והיה חוסר שהשפיע על המערכת.

• תוכן חדש...