Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה כבר שמעתם שבעשור האחרון על מספר רב של משקיעים/אנשי עסקים בארץ שרימו העלימו וגם גנבו וקיבלו עבודות שירות או תקופת מאסר של 3-7 שנים בכלא "מיוחד" עם חופשות.

למה במדינה כמו ארה"ב זורקים את העבריינים לתקופות מאסר ממושכות בלי למצמץ ?

"

בית משפט פדרלי במדינת מרילנד שבארצות הברית גזר היום (חמישי) 22 שנים בכלא על המנכ"לית לשעבר של חברת "יוקום תקשורת",

לי אלבז

(38), שהורשעה באוגוסט בהונאת ענק של אלפי משקיעים מרחבי העולם בהיקף של יותר מ-145 מיליון דולר. אלבז הואשמה בשלושה סעיפים של קשירת קשר לביצוע הונאה מרחוק (Wire Fraud) וביצוע הונאה מרחוק באמצעות כלי פיננסי המכונה "אופציות בינאריות".

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5645651,00.html

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי את הכותרת בדיוק ועברה לי המחשבה איך האמריקאים לא הכניסו לה 122. מיידוף קיבל מאה חמישים בפנים.

The Americans don't F- around

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

למה במדינה כמו ארה"ב זורקים את העבריינים לתקופות מאסר ממושכות בלי למצמץ ?

אני אישית לא תומך גדול בעונשי מאסר דרקוניים כמו שאמריקאים אוהבים לתת, אבל לפעמים יש להם את הקטע של american justice שאני אומר וואלה זה עושה לי טוב ונעים בלב.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בעלים של דירה ששכרתי בעבר הרחוק נתפס על העלמות מס של כ2 מיליון שקלים. מה עשה הכוכב? ביקש לצלם את הקלסרים עם הראיות, בא יום אחרי זה עם קונגו, פרץ ויצא עם 22 ארגזים מלאים בכל חומרי החקירה (שאגב לא נמצאו עד היום).

מה שהכוכב לא ידע זה שהכל צולם על ידי מצלמות האבטחה, ורואים שם את הפנים שלו בבירור.

מישהו יכול לנחש מה הוא קיבל על העלמת מס + פריצה ושיבוש חקירה?

פורסם

אין שום הגיון בכליאת אנשים שלא ביצעו עבירות אלימות לעשרות שנים. צריכים לחשוב על עונש מועיל שבו הם ישרתו את החברה במקום להוות עול נוסף עליה. מה בדיוק יצא למשלם המיסים האמריקאים מפסק הדין הזה? עוד אדם שצריך לממן את כליאתו למשך כל ימי חייו?

פורסם

יש אנשים שהשירות הכי טוב שהם יכולים לתת לחברה הוא לשבת בכלא כמה שיותר זמן.

האנשים האלה פגעו בהרבה מאוד משפחות ביניהם הרבה מאוד פנסיונרים שעבורם איבוד חסכונות יכול להיות שווה ערך לגזר דין מוות.

פורסם

בהנתן וכליאה והוצאה להורג הם סט הכלים העומד לרשות החברה על מנת להרחיק מן החברה טיפוסים כאלה, ובהנתן שהוצאה להורג אינה פרופורציונאלית למקרה הנ״ל אני חושב שכלא פדרלי תפור על הגברת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז בגלל שיש פנסיונרים שאיבדו את הכסף שלהם, עכשיו הפנסיונרים האלה צריכים גם לממן את תנאי הכליאה של מי שגנב מהם את הכסף?

אני בדעה שכליאת אנשים לא צריכה להיות עונש. היא צריכה לשמש רק ככלי להרחקת אנשים שמהווים איום על החברה ושלא ניתן לתת להם להסתובב חופשיים

ברחוב.

כליאה של אנשים שכבר לא מהווים איום, יוצרת מעמסה תקציבית ותופעות שליליות של עוד יותר אלימות שנבנית בכלא ושבסופו של דבר משחררת לחברה אנשים יותר אלימים ממה שהם היו לפני זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם זוכר את הסיפור.

הרגת אותנו עם הבילד אפ. מה קיבל ?

סליחה, שכחתי לעדכן-

7 חודשים עבודות שירות בעונש חופף ו400 אלף קנס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא! זה היה הוא?! אני זוכר את הסיפור הזה.

הקטע המצחיק זה שיום לפני שהוא פרץ, מס הכנסה הגיעו לעבודה שלי לחקור אותי. היה די מלחיץ כששני סוכנים באים בהפתעה ומתחילים לחקור בלי לפרט מה הנושא :lol:

כשהבנתי שזה קשור אליו (בכל זאת, עברו יותר מ10 שנים) די רווח לי, והאמת שקיוויתי שיקבל עונש יותר רציני כי הבחור היה די נוכל כבר אז (כמעט ומימש את הצ'ק ביטחון, ודי עשה לנו את המוות)

פורסם
אז בגלל שיש פנסיונרים שאיבדו את הכסף שלהם, עכשיו הפנסיונרים האלה צריכים גם לממן את תנאי הכליאה של מי שגנב מהם את הכסף?

אני בדעה שכליאת אנשים לא צריכה להיות עונש. היא צריכה לשמש רק ככלי להרחקת אנשים שמהווים איום על החברה ושלא ניתן לתת להם להסתובב חופשיים

ברחוב.

כליאה של אנשים שכבר לא מהווים איום, יוצרת מעמסה תקציבית ותופעות שליליות של עוד יותר אלימות שנבנית בכלא ושבסופו של דבר משחררת לחברה אנשים יותר אלימים ממה שהם היו לפני זה.

א. הם צריכים לשלם על הפגיעה בחברה והפגיעה באמון הציבור במערכת

ב. האנשים האלה מהווים איום על החברה. מה מונע מהם לפתוח חברה חדשה דרך צד ג' שתעשה מה שהם עשו ויהיה עוד יותר קשה לתפוס אותם כי הם הפכו ליותר חכמים ומתוחכמים?

20 שנה בכלא זה אומר שהיא תשחרר לקראת גיל 60 וכל מה שהיא יודעת היום על השוק יהיה לא רלוונטי לכן אתה מנטרל אותה.

• תוכן חדש...