Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לא מעט אנשים שממליצים כאן על ה- carpro reload

אין ספק חומר מעולה של חברה מוכרת , אך מחיפוש ברשת מצאתי השוואה מעניינת בינו לבין מוצר יחסית אנונימי שנקרא cupido.

לחברה עצמה קוראים labocosmetica ולה מבחר רב של מוצרי דיטיילינג נוספים.

כמו שניתן לראות , תשפטו בעצמכם :

ניתן להזמין אותו מכאן - סה"כ יוצא 45 אירו כולל משלוח לישראל (לא זול)

https://www.mythings4u.nl/dino/en/labocosmetica/685-labocosmetica-cupido-nanoglaze-sealant.html?search_query=cupido&results=6

פורסם

לא שמעתי על המוצר' כל מה שמצאתי לראות עליו זה ביקורות בשפה שהיא לא אנגלית,

אני אישית מעדיף להשאר עם carpro reload או scholl neo

Opel Adam S 2017

פורסם

היום יש לא מעט מוצרי דיטיילינג טובים, וזולים.

יש לך את Autoglym, Koch Chemie, Sonax, Chemical Guys, Soft99, CarPro, Auto Finesse

הרשימה לא נגמרת... קשה מאוד לבוא עם מוצר חדש שמתיימר להיות טוב ולנסות להחליפם, וכל אלו שכתבתי לרוב קל יותר להשיג בארץ / אמזון / איביי ובמחירים סבירים.

בכלל בכללי מאז שסונקס נכנסו חזק בארץ לא מוצא סיבה לקנות דברים אחרים כל כך

Opel Adam S 2017

פורסם

תמיד יהיו חלופות טובות וזולות יותר , השאלה עד כמה הן עמידות.

קח לדוג' את הreload המהולל שהוא מוצר טוב לכל דבר , מצד שני מגיע כאן הcupido האנונימי הזה (לנו הישראלים) ומשאיר לו אבק בכל הקשור לעמידות.

ראית את ההשוואה ? הוא נראה בהחלט מרשים.

פורסם

ראיתי

השאלה היא מה העדיפות - יותר ברק או יותר עמידות, אני איפשהו בין לבין עם נטיה ליותר ברק, כי ליישם את החומרים הנ"ל זה 2 דק' עבודה.

בלי קשר אני מעדיף לעבור עם חומר כזה כל חודש חודשיים מאשר לתת לזה חצי שנה-שנה ללא יישום מחדש, הפח צובר במדינה שלנו המון אבק ותצטרך לבצע פלסטלינה אחת ל 3-6 חודשים בין אם תרצה או לא.

הוא נראה אחלה אגב עמידות חזקה.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה שהוא יותר עמיד לא אומר שאני איישם אותו פעם בכמה חודשים.. להפך אני אוהב ליישם פעם בחודש-חודש וחצי (לא משנה באיזה מוצר מדובר).

אבל אם על הדרך אפשר להרוויח כאן מוצר עמיד יותר אז למה לא .. לא מצאתי ביקורות לגבי הברק שלו אז לא נראה לי שמדובר על חברה עלומת שם.

נראה לי ששווה לנסות , אולי אזמין אחד כזה

• תוכן חדש...