Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שבוע טוב,

רציתי לדעת האם בסלד של נגיד לצורך העניין 3.5-4 טור, בזמן שאני לא לוחץ על הגז, בלי קשר לירידה מישור או עלייה, יש צריכת דלק, או שיש מנגנון שמנתק את הצריכה?

אשמח לתשובות, תודה.

פורסם

תמיד יש צריכת דלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כאשר אתה נוסע לצורך העניין בירידה ועזבת את הרגל מהדוושה המזרקים נסגרים, והגלגלים דרך הגיר הם אלו שמסובבים את המנוע.

כל זה נכון עד סל"ד מסויים סביב ה 1500 שבו המחשב יתחיל להזריק דלק שוב, בגיר אוטומט הוא ייכנס למצב סרק, ובגיר ידני הרכב פשוט יתחיל לרעוד לך עד שתלחץ על המצמד או שתעביר לניוטרל.

Sent from somewhere...

עריכה אחרונה על ידי moshe_levy
פורסם

זה לא עניין של סל"ד. זה עניין של בלימת מנוע, בזמן שאתה משולב בהילוך ועזבת את דוושת הגז המנוע מפסיק להזריק דלק למנוע. מה שגורם למנוע להמשיך לעבוד זה בעצם סיבוב הגלגלים

פורסם
זה לא עניין של סל"ד. זה עניין של בלימת מנוע, בזמן שאתה משולב בהילוך ועזבת את דוושת הגז המנוע מפסיק להזריק דלק למנוע. מה שגורם למנוע להמשיך לעבוד זה בעצם סיבוב הגלגלים

אוקיי, אז זה כמו שחשבתי אבל זה מתנגש עם מה שyulianx כתב.

פורסם (נערך)

להתחבר לשקע ODB? אני צריך סורק מיוחד? שווה להשקיע בזה?

האמת שיותר מעניין אותי לברר אם יש צריכה לא כמה זה צורך.

הקיה לא כזה זוללת אבל כן מסקרן כי אני אוהב "למשוך" את ההילוך, זאת אומרת לא בדיוק למשוך אלא להשאיר את הטורים על 3.5-4 בהילוך שלישי מאשר להעביר לרביעי במהירות מסויימת.

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
פורסם
אוקיי, אז זה כמו שחשבתי אבל זה מתנגש עם מה שyulianx כתב.

הוא התבלבל.. קורה.

אין הזרקת דלק לצלינדרים כאשר המנוע מסתובב בסל"ד גבוה משמעותית מהסרק, ודוושת התאוצה בזוית מנוחה.

יום טוב גם לך

פורסם
אתה יכול להתחבר לשקע ה - OBD ולראות כמה המזרקים מזרקים דלק באותה העת.
לא צריך שום OBD.

בכל רכב עם מחשב דרך שיודע להציג צריכה רגעית, אם תעזוב את הגז בהילוך תראה שאחרי שניה - שתיים תוצג צריכת דלק 0.0.

פורסם
לא צריך שום OBD.

בכל רכב עם מחשב דרך שיודע להציג צריכה רגעית, אם תעזוב את הגז בהילוך תראה שאחרי שניה - שתיים תוצג צריכת דלק 0.0.

זה נכון, וזה מה שמופיע אצלי, פשוט רציתי גם לחזק את זה לכן שאלתי כאן.

• תוכן חדש...