Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בכניסת רכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב יחסית קטן.. בגודל של סיאט איביזה/ i20 וכאלה..

אני בודק כבר הרבה זמן אבל כל רכב שאני בודק בסופו של דבר או יקר מידי או משהו שאני מחפש יותר ממנו..

אני מחפש רכב אוטומט מ2015 , שלא יעבור את ה60-70 אלף מקסימום

מערכת מולטימדיה טובה ועיצוב סבבה מבפנים פחות אכפת לי בחוץ(זאת הסיבה שלא אהבתי את היאריס בגלל שכל המולטימדיה שם נראית ממש בלאגן עם החצי עיגול הזה וגם נורא פראהיסטורית לפי מה שהבנתי)

אשמח לעזרה כי אני הייתי סגור על האיביזה ואני כבר לא יודע מה מומלץ ומרגיש אבוד ..( אני מחפש לקנות מחברה ולא מישהו פרטי אם זה משנה)

פורסם

האיביזה אחרי רכב זריז מאשר היונדאי בפער גדול,לדעתי גם נוחה יותר אך הסלון דווקא מרגיש פחות מרשים, אם כי איכות חומרים די דומה.

מאחור ליונדאי מרווח עדיף.

גיר יכול להיות נקודת החוםשה אצל האיביזה מבחינת אמינות.

סיטרואן c3 גם אופציה טובה, מאוד נוחה ובעלת עיצוב מעניין, בטיחותית וישנם כמה אפשרויות לעיצוב הסלון.

יש תלונות לגבי רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן הדבר הראשון שהייתי בודק במוסך זה את מצבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקת את הספארק?

יש בבית 2011 ידני עם המולטימדיה המקורי לא משהו, אין בלוטוס אפילו, אבל כבר ב2015/6 כמו שאתה מחפש היא יותר מתקדמת.

ויש לי 2019 חדשה, המולטימדיה כבר עם אנדרויד אוטו ואפאל קאר.

הם ממש נוחים לפע דעתי.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם
האיביזה אחרי רכב זריז מאשר היונדאי בפער גדול,לדעתי גם נוחה יותר אך הסלון דווקא מרגיש פחות מרשים, אם כי איכות חומרים די דומה.

סיטרואן c3 גם אופציה טובה, מאוד נוחה ובעלת עיצוב מעניין, בטיחותית וישנם כמה אפשרויות לעיצוב הסלון.

יש תלונות לגבי רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן הדבר הראשון שהייתי בודק במוסך זה את מצבה.

כמה שזכור לי, ה-C3 שהגיעו לארץ הן כבר עם הרצועה החדשה, עליה בנתיים כמה שידוע לי - אין תלונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממה שפורסם החל ממרץ יש רצועה חדשה, שנה הבאה ניראה אם אם אכן הבעיה טופלה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קצת קשה להמליץ לפי מערכת מולטימדיה.

מה חשוב לך באוטו (למה האיביזה כל כך קרצה לך ממה שראית עד כה).

לא לזה התכוונתי. התכוונתי יותר לכיוון שאני רוצה רכב שנראה טוב מבפנים ופשוט טויוטה יאריס הייתה הדוגמא

אני אבדוק את הסיטרואן סי3 לא התעמקתי בה מספיק האמת תודה

בדקת את הספארק?

יש בבית 2011 ידני עם המולטימדיה המקורי לא משהו, אין בלוטוס אפילו, אבל כבר ב2015/6 כמו שאתה מחפש היא יותר מתקדמת.

ויש לי 2019 חדשה, המולטימדיה כבר עם אנדרויד אוטו ואפאל קאר.

הם ממש נוחים לפע דעתי.

האמת שהייתה לי שברולט ישנה ואמרו לי שפלוס מינוס כל השברולט טוחנות דלק אז אפילו לא בדקתי

פורסם

מוקדם מידי כדי להגיד לך כמה שלי עושה, במחשב רכב היה כתוב 1:11 1:13, אבל לא מאמין לזה.

בידנית לא נוהג מספיק כדי להגיד לך.

חוץ מזה, אל תשכח ש לספארק וכאלה יש להם מיכל קטן של עד 35 ליטר גם.

לדעתי שווה בדיקה.

פורסם

הספארק ממש לא טוחנת דלק, אצלי הרכב צרך כ 1/16.5 עם מזגן ונהיגה לא הכי חסכונית בבין עירוני.

בתקתיב הזה תוכל לרכוש חדשה מליסיניג 0 ק״מ.

פורסם

לדעתי, שילוב של מולטימדיה טובה ואינטריור נעים ו"סבבה" הוא שילוב שלא פשוט למצוא אותו בגזרת המחיר שלך.

מאידך, הואיל ומולטימדיה טובה ואיכותית תוכל למצוא באפטר מרקט, הייתי ממליץ לחפש קודם כל רכב שהאינטריור קורץ לך. לאחר מכן התקן בו מולטימדיה שתספק את הצרכים שלך, אם אני לא טועה, יש כאן כמה חבר'ה בפורום שהם ממש מומחים בתחום האודיו וכד'. רני מאמין שתוכל להיעזר בהם כשתגיע לשלב זה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...