Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 16V VS הצ'בק 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מכרתי את הרכב שלי(קליאו RSI!) וחשבתי לעצמי לקנות לי רכב יותר חדש קצת ויותר חסכוני בעיקר!!!!,אבל בכל זאת שיהיה לו את המראה הספורטיבי!

אני מתמקד בעיק בין שתי המכוניות הללו.

איזה אוטו עדיף מבחינת נוחות נסיעה,חסכון בדלק,מהירות יציבות ו ובקיצוק איזה אוטו עדיף על השני!

תודה לכל העונים!

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

מכרת קליאו RSI ואתה רוצה לקנות פולו או הונדה?מה אתה בסדר תגיד לי?מה היה רע בקליאו,עכשיו אתה תתבאס שמכרת אותה,כי הביצועים של ההונדה והפולו לא יתקרבו לרנו!!

פורסם
מכרת קליאו RSI ואתה רוצה לקנות פולו או הונדה?מה אתה בסדר תגיד לי?מה היה רע בקליאו,עכשיו אתה תתבאס שמכרת אותה,כי הביצועים של ההונדה והפולו לא יתקרבו לרנו!!

זה לא נכון. לפולו 16V הידנית ולסיוויק האצ'בק הידנית (מנוע 1.6) יש ביצועים לא פחות טובים מל-RSI. לפחות לא משמעותית. לסיוויק מגרעות רבות כגון קושי במציאת אחת טובה, מחירי ביטוח יקרים, היגוי והתנהגות כביש לא מספיק מגובשים, נוחות נסיעה גרועה. הפולו מהווה פשרה טובה. יש כאלו הרבה בשוק, היא חסכונית יחסית, מחירי הביטוח לא בשמים ונוחות הנסיעה סבירה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחיפושי אחר רכב ראשון בשבילי חיפשתי 3 חודשים בכל מקום והרבה יותר קל למצוא הונדה האצ'בק שמורה מאשר את הפולו. הבעייה בהונדה שההיגוי חסר תחושה לחלוטין והביטוח בשמיים. אני לא מכיר את הפולו ממש טוב. אני הייתי הולך על ההונדה, יש הרבה מבוגרים שקנו את הרכב ולא בעייה למצוא אחת יד ראשונה שניה. קשה למצוא אחת ידנית עם סאן רוף ויד נמוכה. בכל מיקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

הבעצועים פחות מעניינים אותי

מהשיותר מעניין אותי זה האמינות והכסכוניות של שתי המכוניות

וכמובן נוחות נסיעה

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם
לפולו ולהונדה ביצועים לא פחות טובים מלRSI הצחקת אותי!!!

תצחק. ה-RSI עושה 8.9 שניות ל-100 וסופית של 195 קמ"ש, הסיוויק 1.6 עושה 8.7 וסופית של 192 קמ"ש, והפולו, אם אינני טועה, אמורה לעשות כ-9.5 שניות למאה. בקיצור, ההבדלים מאוד קטנים.

בנוגע לאמינות וחסכון - הפולו תהיה העדיפה, לדעתי. גם בנוחות הנסיעה היא מנצחת את שתי האחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי,

מניסיוני, הלא רב בכלל, אני יכול להגיד ש-

1. לפולו 16V יש מראה ספורטיבי.

2. הרכב חסכוני יחסית 1-10~ בעיר, 1-14~ מחוץ לעיר.

3. יש יותר סיכוי למצוא פולו במצב טוב יותר מהונדה הצ'בק יד שמינית.

4. הרכב אמין (חוץ מחלון נופל פה ושם) :roll: , הטיפולים לא כאלה יקרים... תלוי איפה.

5. מבחינת ביטוח - יותר זול מההונדה...

6. הפולו נוחה מאוד לדעתי. (יש לנו גם BX)

7. ביצועים לא בשמיים אבל מספקים.

8. פלסטיקים ברמה טובה - אין קרקושי נסיעה. (יש לנו גם BX)

ואלו היו 8 הנק' שלי... כפי שאתה רואה אני משוחד.:-D

בהצלחה

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם
תבדוק נתוני יצרן לפני שאתה סתם מתווכח.

כאשר תבוא עם הוכחות אחרות, אז נדבר.

למרות שהוא בא בגישה שלילית, הוא צודק חלקית.

הרכבים הללו לא חדשים, וקשה להאמין שהביצועים האלה באמת יקרו על הנייר .

(למרות שבמקרה של הרכב שלי , הצלחתי לרדת מנתוני יצרן מספר פעמים )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני שמח מאוד אם תגלו לי באילו אתר גיליתם את הנתונים הללו, אני פשוט כבר יומיים במרדפים ובחיפושים לגבי נתוני מהירות, האצה וצריכת דלק להונדה סיביק שנת 96 SR.

מי שיכול לעזור אני אשמח. (צר לי שלקחתי טרמפ על ההודעה הזאתי, אבל דובר בהונדה אז הרשיתי לעצמי).

ליאור

• תוכן חדש...