Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה שליח במצוקה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שלום לכולם אני לא נוהג לכתוב פה כיוון שאני לא רוכב על דו גלגלי.

דבר שני אני במקומך הייתי הולך איתו ראש בראש הוא רוצה לידפוק אותי אני ידפוק אותו בכך שאני ידווח עליו על השחטת רכוש ,כיוון שאמרת שהוא נתן את המכה לרכב שלך, ואז ניראה מי יפחד אתה הוא הוא אני חושב שאתה הוא זה שיהיה לו ראש שקט אחר כך והוא זה שיבכה כיוון שבימקום להרוויח עליך הוא יפסיד.

מקווה שעזרתי או לפחות נתתי רעיון :wink: רק אל תעשה שטויות שלא יחזור אליך כמו בומרנג.

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאתה צריך להרגע, כמו כל מי שממליץ פהאומר. תראה, כדי להתחיל "לינוק" ממך כסף, הוא צריך להגיש תביעה כנגד הביטוח שלך למעשה ואז להוכיח נזקים. החל מהיד ועד המשקפיים. שלא תחשוב שהביטוח ימהר לשפוך לו מזומנים. כי כמו שכתבו פה, אם זו "תאונה" עם נפגע, יש צורך בבדיקה של בוחן תנועה ואז הביטוח יתחיל לחקור אותו. קשה לי לראות אותם משלמים בלי שהוא ינסה לגרור אותם לביהמ"ש ושם הוא יצטרך רופא שיאשר נזק גופני אמיתי ועל פי מה שאתה כותב זה לא ממש קיים......לכל זה תוסיף עורך דין טוב שהוא יצטרך לשלם לו.....

נראה לי שהוא יתיאש ובמקרה הסביר, אולי יקנו לו משקפיים חדשים. תתרגל, אוכלי חינם זו הפרנסה מספר 1 במדינה.

איזה משקפים הם לא נפלו בכלל

אני מוכן לקנות לו חדשות של ארמני גם אם הם נפלו אני הסברתי לו שאני חייל בודד ואין לי כסף ואני אם אישור עבודה

ועושה הכולחוקי מגיל 16 יש לי רישיון בלי עברה אחת

לא ענין אותו

המשקפים לא נפלו בדיוק כמו שאין לו כלום ביד הוא כתב איתה נשען על דברים

הזיז אצבעות

היו לו דברים ביד שום דבר לא נפל הוא ראה שזאת רשת מצליחה

אני לא יודע אבל אם יפטרו אותי

בינתים אמרו לי שאני לא עובד

אני רוצה ללכת לדבר עם המנהל איך אני מסביר לו תמצב שיבין אותי

פורסם

קודם כל קח אוויר, ותרגע.

אתה בידיים טובות.

אמרת שהמנהלים אוהבים אותך - מצויין.

לפטר אותך , לא יפטרו. בטח שלא על דבר שכזה..

גם על תאונה לא יפטרו אותך כי דברים כאילו קורים!

בנוסף, אל תתרגש מהבנאדם, לא יצא לו כלום על זה, הוא צריך לעשות צילומים , ולהביא 1001 אישורים ולבזבז הרבה זמן מהחיים שלו בשביל הכלום כסף (שגם ככה לא אתה ולא החברה ישלמו , אלא הביטוח שגובה מהחברה סכום כסף נכבד בכל חודש\שנה)

אז אל תקפוץ ותגיד "אני ישלם לך את המשקפיים" כי הוא יקח את המילה שלך , ואז באמת תצטרך.

פשוט תתעלם , ותמשיך בעבודתך הטובה!

שיהיה המון בהצלחה :)

פורסם
קודם כל קח אוויר, ותרגע.

אתה בידיים טובות.

אמרת שהמנהלים אוהבים אותך - מצויין.

לפטר אותך , לא יפטרו. בטח שלא על דבר שכזה..

גם על תאונה לא יפטרו אותך כי דברים כאילו קורים!

בנוסף, אל תתרגש מהבנאדם, לא יצא לו כלום על זה, הוא צריך לעשות צילומים , ולהביא 1001 אישורים ולבזבז הרבה זמן מהחיים שלו בשביל הכלום כסף (שגם ככה לא אתה ולא החברה ישלמו , אלא הביטוח שגובה מהחברה סכום כסף נכבד בכל חודש\שנה)

אז אל תקפוץ ותגיד "אני ישלם לך את המשקפיים" כי הוא יקח את המילה שלך , ואז באמת תצטרך.

פשוט תתעלם , ותמשיך בעבודתך הטובה!

שיהיה המון בהצלחה :)

אורן אתה יודע מי ההיתי מסתובב עם שרון עם הראלי הלבנה שהנמכנו אותה שאתה המלצת לי על המוסך ואז היתה לך את הפיגו

אז זהו אחי שבינתים אמרו לי שאני לא ממשיך לעבוד עד לבירור

אז אני אומר לעצמי מה כול אחד יכול לעמוד ליד חניה לראות מישהו נוסע רוורס לתת מכה לאוטו ולהגיד שהוא פגע בי

מה אנשים עד כדי כך חלאות ?

פורסם

דבר ראשון אני מסכים עם ההודעה של אורן. תקשיב לו, על זה לא מפטרים. ואם כן אז יש לך עילה לתביעה כנגד המעסיק. אבל זה לא העיקר. באמת שעל פניו אין לך ממה להתרגש...בחור צעיר קח נשימה וספור עד 10....

ולגבי חלאות, קח סיפור.

אתה תתפלא עד כמה. אחי יצא ממקום החניה שלו ליד הסופר ברוורס, באוטו כשהו נותן מבט אחורה. יש שטח מת ופתאום הוא שומע מכה חזקה. עכשיו עד כמה אפשר לנסוע מהר ברוורס בחניה עמוסה של סופר?.(כזו שיש בה שני תורים). "המכה" הזו הפכה לאיזה איש שטען, שהוא דרס אותו, הפיל אותו על הגב ושהוא סובל מכאבים.......בבירור של הביטוח הסתבר שאין זו תביעה ראשונה שלו בסגנון. אבל את אחי זה הריץ מספיק למשטרה ולכל העולם. בקיצור תרגע, אתה לא הראשון ולא האחרון ומי שמתעסק בתביעות כאלו מכיר את "המספרים" למינהם.

פורסם
דבר ראשון אני מסכים עם ההודעה של אורן. תקשיב לו, על זה לא מפטרים. ואם כן אז יש לך עילה לתביעה כנגד המעסיק. אבל זה לא העיקר. באמת שעל פניו אין לך ממה להתרגש...בחור צעיר קח נשימה וספור עד 10....

ולגבי חלאות, קח סיפור.

אתה תתפלא עד כמה. אחי יצא ממקום החניה שלו ליד הסופר ברוורס, באוטו כשהו נותן מבט אחורה. יש שטח מת ופתאום הוא שומע מכה חזקה. עכשיו עד כמה אפשר לנסוע מהר ברוורס בחניה עמוסה של סופר?.(כזו שיש בה שני תורים). "המכה" הזו הפכה לאיזה איש שטען, שהוא דרס אותו, הפיל אותו על הגב ושהוא סובל מכאבים.......בבירור של הביטוח הסתבר שאין זו תביעה ראשונה שלו בסגנון. אבל את אחי זה הריץ מספיק למשטרה ולכל העולם. בקיצור תרגע, אתה לא הראשון ולא האחרון ומי שמתעסק בתביעות כאלו מכיר את "המספרים" למינהם.

מה עילה לתביעה תסביר לי ?

כי עוד חצי שעה יש לי שיחה עם המנהל

בחיים לא ההיתי במצב לחץ כזה

אני אוהב את מקום העבודה

דיברו איתי הטבחים והעובדים מנסים לעזור לי

אבל אמרו לי שהוא עצבני על זה

פורסם

שאלה נוספת

לבינתים אני לא עובד

אבל המנהלים לא יודעים מה היה שם על סמך מה הם אומרים לי לא לבוא לעבוד

דיברתי עם בוחני תנועה ועורכי דין והסברתי להם את המצב שלי והם הסבירו לי

שאם אני יוכיח שההיתי במהירות מסוימת והרעש מהארגז היה בעוצמה שדומה למכה

אז הבן אדם עשה לי קטע

כי היה מוזר שהיה לו פנקס ביד ישר והוא המציא ישר שיש לו כאבים

ובא למסעדה וסיפר סיפור שבאתי לו ממול שבכלל עליתי ממדרכה בצד שאחר כך הוא שהוא לא זוכר .

אני לא מבין כמה דברים רק

קודם כול יש להם ביטוח

דבר שני איך הם מעזיבים עובד בלי לדעת מה היה שם

איך אני מוכיח שהוא נתן לי מכה לארגז

יש צילום של הבן אדם במצלמה של המקום שהוא מזיז את היד ושהמקפים שלמות

כותב איתה ונשען על דברים

הסבירו לי גם שהארגז בערך ברוחב שלי והיד של הבן אדם לא נגע בי אז כניראה היתה שם מכה שהוא נתן

הרי אף אחד לא הולך עם ידים מונפות לצדדים ולא שהוא היה בשיחה שהוא היה צריך להניף ידים הוא הלך רגל והליכה רגילה הידים בצידי הגוף אז איך הגיוני שהידים שלו היו בגובה הארגז ?

עצות דחוף!!

פורסם

עצה שלי...

תירגע דבר ראשון...

דפוק איזה ספליף ותרגע...

אתה נשמע לי יותר מדי לחוץ בשביל המקרה הזה...

המקרה שלך נוגע לגבי צד ג', אם אני לא טועה..., כיסוי אשר אני בטוח שממומן ע"י החברה בה אתה

עובד..., אי לכך, בזמן עבודתך על הקטנוע..., הוצאות הביטוח פלוס כל הנילווה לעניין,

ממומנים ע"י החברה שבה אתה עובד...

בין אם הוא סתם מנסה לדפוק על החברה שלך סיבוב(מה שאני מאמין שהמקרה הוא כך) ובין אם לאו...,

אין לך מה לדאוג...

תסביר פשוט ורגוע לבוסים שלך מה קרה...

לפי מה שתיארת הבחור ש"נפגע" כביכול הוא סתם נוכל...

בנוסף..., אני לא רואה שום הצדקה לכך שלא תעבוד בינתיים...

הרי לא נגרם נזק לא לך ולא לכלי.

ודברים מהסוג הזה קורים...

והכל עובר מסודר ומאורגן דרך חברת הביטוח של החברה.

אין לך מה לדאוג..., פשוט תרגע...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
עצה שלי...

תירגע דבר ראשון...

דפוק איזה ספליף ותרגע...

אתה נשמע לי יותר מדי לחוץ בשביל המקרה הזה...

המקרה שלך נוגע לגבי צד ג', אם אני לא טועה..., כיסוי אשר אני בטוח שממומן ע"י החברה בה אתה

עובד..., אי לכך, בזמן עבודתך על הקטנוע..., הוצאות הביטוח פלוס כל הנילווה לעניין,

ממומנים ע"י החברה שבה אתה עובד...

בין אם הוא סתם מנסה לדפוק על החברה שלך סיבוב(מה שאני מאמין שהמקרה הוא כך) ובין אם לאו...,

אין לך מה לדאוג...

תסביר פשוט ורגוע לבוסים שלך מה קרה...

לפי מה שתיארת הבחור ש"נפגע" כביכול הוא סתם נוכל...

בנוסף..., אני לא רואה שום הצדקה לכך שלא תעבוד בינתיים...

הרי לא נגרם נזק לא לך ולא לכלי.

ודברים מהסוג הזה קורים...

והכל עובר מסודר ומאורגן דרך חברת הביטוח של החברה.

אין לך מה לדאוג..., פשוט תרגע...

זה מה שהכי מעצבן אותי אחי

אני חייל בודד עובד לפרנסתי

הם לא יודעים מה קרה שם ואמרו לי שאני לא עובד בינתים

אני עובד חודשים 0 תלונות וההפך אנשים מרוצים ממני תמיד אומרים איזה נחמד איזה חביב

אם זה לא היה הבנין של המשלוח ההיתי ממשיך הלאה

אבל בגלל שראה שזה קטנוע של עסק ניסע לתפוס טרמפ דיברתי עם בוחן תאונות דרכים ועורכי דין הם אמרו לי שהם לא סותרים את המצב שהוא נתן מכה לארגז . וכי הוא נתן תיאור מצב שיקרי של נפילת משקפים ונפילתו

שבמהירות אפסית לא יכול להיות

אני לא יודע מה לעשות

כול השבוע הבא אני עובד ערבים ואתמול והיום כפולות

ואני כבר מפסיד כסף

פורסם
זה מה שהכי מעצבן אותי אחי

אני חייל בודד עובד לפרנסתי

הם לא יודעים מה קרה שם ואמרו לי שאני לא עובד בינתים

אני עובד חודשים 0 תלונות וההפך אנשים מרוצים ממני תמיד אומרים איזה נחמד איזה חביב

אם זה לא היה הבנין של המשלוח ההיתי ממשיך הלאה

אבל בגלל שראה שזה קטנוע של עסק ניסע לתפוס טרמפ דיברתי עם בוחן תאונות דרכים ועורכי דין הם אמרו לי שהם לא סותרים את המצב שהוא נתן מכה לארגז . וכי הוא נתן תיאור מצב שיקרי של נפילת משקפים ונפילתו

שבמהירות אפסית לא יכול להיות

אני לא יודע מה לעשות

כול השבוע הבא אני עובד ערבים ואתמול והיום כפולות

ואני כבר מפסיד כסף

אז אני רואה שכבר חזרת לעבודה...

שזה טוב...

אני בטוח שכל העניין יירגע בקרוב...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
מה עילה לתביעה תסביר לי ?

כי עוד חצי שעה יש לי שיחה עם המנהל

בחיים לא ההיתי במצב לחץ כזה

אני אוהב את מקום העבודה

דיברו איתי הטבחים והעובדים מנסים לעזור לי

אבל אמרו לי שהוא עצבני על זה

בחור, תרגע. באמת שרובנו פה חושבים שזה נראה מקרה "הפללה".

מצטער על התשובה המאוחרת אבל. לגבי תביעה התכוונתי שאם מפטרים אותך ללא עילה מוצדקת או באשמת תלונה לא מוצדקת, אזי יש לך אולי עילה לתביעה על פיטורים לא מוצדקים. אבל אני מבין שחזרת לעבודה ולכן המצב הסתדר ודברים בעניין נרגעו עם העבודה. כבר אבן אחת נגולה תנשום לרווחה.

לגבי השאר, מבחינה ביטוחית כעובד של רשת או עסק אתה מכוסה. ואם הוא ינסה ללכת להתחיל במשחקי תביעות איתם, הם ישחררו עליו את עו"ד הדרקונים שלהם שמתמחים בלמעוך תביעות כאלו בבית משפט. הם יגררו אותו כל כך הרבה זמן שהוא יצטער על היום שהתחיל בשתות הזו.....

ככה שתרגע, נראה לי שבעיקר אתה צריך להרגע, קח כוס מים קרים תנשום עמוק ותבין שגם חרא כזה יש בחיים.....יש אנשים טובים (כפי שגילית מהשרשור) ויש אנשים זבל _כפי שגילית מהחיים)...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותן לזמן לעשות את שלו.......

פורסם

לא חזרתי לעבודה

היתה לי שיחה עם בעלי המקום הוא הקשיב לי הבין שהבן אדם רוצה לעשות קופה על המקום

ואמר לי לבוא מחר לתת עדות לביטוח

אני רוצה לחזור לעבודה

מה עם המשטרה לא יכולים לשלול לי את הרישיון ?

פורסם

חברה תודה על התגובות

אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת שלכם

נגיד ומישהו כותב פה כזה דבר :

אני הולך ברחוב פתאום עולה שליח על המדרכה והארגז שלו פוגע בי

השליח עוצר מסתכל שהכול בסדר שואל מה קרה דואג מסביר שהוא חייל ושהוא עובד כי קשה עכשיו .

מה היה עובר לכם בראש ?

לוותר לו ?

לזיין אותו ?

להבין שחייל שעובד עם אישור זה חייל שבאמת קשה ושם יפטרו אותו לא יהיה לו איפה לעבוד?

לאיים אליו בתביעה ובסוף לוותר לו כדי ללמד אותו לקח ?

אני רוצה חוות דעת דו צדדית אני רוצה לדעת אם הבן אדם שאומר שפגעתי בו היה כותב פה איזה תגובות היה מקבל ?

• תוכן חדש...