Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה שליח במצוקה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד כשליח ברשת כלשהי הגעתי לבית מסויים עליתי על המדרכה עמד בן אדם שם ונגע לו הארגז של הקטנוע ביד במהירות שאולי 2-4 קמ"ש כי דחפתי אם הגוף את הקטנוע הבן אדם התחיל לצעוק אלי

וביקש תפרטים נתתי לו כמובן

פתאום הוא אומר לי שניהיה לו מום ביד

ואחרי זה שהגיע למסעדה אמר שנפלו לו המשקפים

המציא סיפור,כי הוא כתב עם היד ולא יכל להיגרם נזק המהירות אפסית

אולי הוא הזיז את היד באותה שניה או נתן מכה בכוונה אני לא יודע , המקום עבודה חשוב לי

ואני לא יודע מה הולך להיות הלאה

הוא משקר

אולי הארגז נגע בו אבל למה לשקר שהוא לא יכול להזיז תיד ונפלו לו המשקפים

אז איך הם לא נשברו

ואיך הוא כותב

עצות דחוף!!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי נראה לי שהוא מסנה להרוויח עלייך.

קודם כל תירגע אל תיהיה לחוץ הוא צריך לעבור הרבה בדיקות כדי שמשהו יצא לפועל ונראה לי שהוא יוותר שיראה מה ההשקעה הכספית שהוא צריך לשים לפני שמשהו מובטח לו.

וגם אם הוא יזכה אז לך כלום לא יקרה ונראה לי שהחברה תשלם את העלות כי זה היה בזמן העבודה.

אתה יכולל הירגע כי גם לא יכולים לפטר אותך בגלל זה זו לא תיהיה עילה מספקת.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

קודם כל תיהיה רגוע.

מבחינת המצב הדבר נחשב תאונת דרכים ועליך להגיע ללשכת בוחני תאונות דרכים ולמסור עדות.

ולדווח לסוכן הביטוח שמבטח את הקטנוע.

zx 1.8 coupe

פורסם

תודה יש לי דמעות בעינים אני אוהב את מקום העבודה אני לא רוצה לעזוב שם

המנהלים אוהבים אותי

אני עושה תעבודה בשיא הכיף

הבן אגם הזה הרס לי את היום

נירא לי הוא נתן אגרוף בארגז

כי במהירות כזאת אין רעש כזה

אני לא יודע מה לעשות...

לאן ללכת בדיוק אני מאיזור השרון

פורסם
אחי נראה לי שהוא מסנה להרוויח עלייך.

קודם כל תירגע אל תיהיה לחוץ הוא צריך לעבור הרבה בדיקות כדי שמשהו יצא לפועל ונראה לי שהוא יוותר שיראה מה ההשקעה הכספית שהוא צריך לשים לפני שמשהו מובטח לו.

וגם אם הוא יזכה אז לך כלום לא יקרה ונראה לי שהחברה תשלם את העלות כי זה היה בזמן העבודה.

אתה יכולל הירגע כי גם לא יכולים לפטר אותך בגלל זה זו לא תיהיה עילה מספקת.

החברה חייבת לשלם גם כאשר עוברים על החוק?? זה לא כמו חברות הביטוח??

פורסם

אין לך לאיפה ללכת, תחכה תיהיה רגוע ותראה לאיפה זה מתפתח.

יכול להיות שימאס לבן אדם והוא יפסיק להפריע לך עוד כמה שבועות.

והחברה צריכה לשלם גם אם אתה עובר על החוק לפי מה שאנ ייודע(היה מקרה עם חבר שלי).

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לא עברתי על החוק

באתי לעלות על המדרכה דחפתי תקטנוע עם הרגלים

הארגז נגע בו או אולי נתן בו אגרוף

אבל למה הוא ממציא שנפלו לו המשקפים ?

ושיש לו כאבים ומום

הוא מזיז תיד חופשי כותב ונשען על השולחן

והמשקפים שלמים כמו חדשים

פורסם

סתם מנסה להרוויח על חשבונך. אל תהיי בלחץ. אני מאמין שיש לך ביטוח, וחוץ מזה נראה לך הגיוני באמת שכל אחד יכול לבוא ולהתחיל לחרטט, באמת תהיי הגיוני.

זה מצחיק כי לפני שבוע נכנס שליח בידידה שלי, ובאמת פיצץ לה את הצורה. וה*** הקטן ברח משם!

פורסם

מצטער בשם השליחים במה שקרה לחברה שלך

אבל אני מסביר שלא נסעתי על המדרכה

באתי מכיוון הכביש ניכנסתי בן מכוניות חונות עליתי בעזרת דחיפת הרגלים את המדרכה הבן אדם עמד שם כניראה זה היה בול ליד הבית של המשלוח

ופתאום הוא התחיל לצעוק ביקש פרטים הבאתי לו מה שצריך

לא חשבתי שקרה משהו בכלל לא הבנתי חשבתי בגלל שעליתי על המדרכה הוא רוצה פרטים אבל כולם חונים על המדרכה ואז הוא התחיל להגיד לי שיש לו כאבים ביד ודברים המשכתי לעבוד כי חשבתי שהוא לא יעשה עם זה כלום

אני חוזר למסעדה אני רואה אותו שם לוקח פרטים מספר להם סיפורים

שרואים שהוא כותב ועושה הכול עם היד ומספר שהוא כמאט נפל ושנפלו המשקפים כאילו ניכנסתי בוא חזיתית ב 30 קמ"ש

אז אמרתי לו בוא ניסע לעשות צילומים תרא לי מה קרה הוא התחיל לגמגם

הבעיה שהוא בן אדם שרואים שמחפש את זה הסברתי לו שאני חייל ויש לי אישור עבודה ואני מצטער אם קרה משהו ורציתי לסגור את זה יפה לאנשים כבר לא אכפת מכלום רק מהכסף אני רק רוצה להמשיך לעבוד שם המחשבה שאני לא ימשיך לעבוד שם הכי מפריע לי

פורסם

נשמע שמישהו מנסה לעשות עליך סיבוב. תפנה אותו לחברה, תבקש את הגיבוי של החברה. הוא ירד ממך וילך לחפש פריאר אחר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הוא בא לשם רצה לעשות רעש אבל השתיקו אותו הם ראו שאין כלום ושהוא מחפש

אם נגיד הוא נתן מכה בכוונה לארגז איך אני מוכיח את זה

כי המכה היתה יותר חזקה ביחס למהירות שנסעתי(2-5) קמ"ש לא מביאים למצב של הרעש שהיה כאילו הוא חבט בו אני לא בטוח

פורסם
הוא בא לשם רצה לעשות רעש אבל השתיקו אותו הם ראו שאין כלום ושהוא מחפש

אם נגיד הוא נתן מכה בכוונה לארגז איך אני מוכיח את זה

כי המכה היתה יותר חזקה ביחס למהירות שנסעתי(2-5) קמ"ש לא מביאים למצב של הרעש שהיה כאילו הוא חבט בו אני לא בטוח

המילה שלך מול המילה שלו, אלא שהוא מבקש להוציא ממך כסף ולא להיפך.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני חושב שאתה צריך להרגע, כמו כל מי שממליץ פהאומר. תראה, כדי להתחיל "לינוק" ממך כסף, הוא צריך להגיש תביעה כנגד הביטוח שלך למעשה ואז להוכיח נזקים. החל מהיד ועד המשקפיים. שלא תחשוב שהביטוח ימהר לשפוך לו מזומנים. כי כמו שכתבו פה, אם זו "תאונה" עם נפגע, יש צורך בבדיקה של בוחן תנועה ואז הביטוח יתחיל לחקור אותו. קשה לי לראות אותם משלמים בלי שהוא ינסה לגרור אותם לביהמ"ש ושם הוא יצטרך רופא שיאשר נזק גופני אמיתי ועל פי מה שאתה כותב זה לא ממש קיים......לכל זה תוסיף עורך דין טוב שהוא יצטרך לשלם לו.....

נראה לי שהוא יתיאש ובמקרה הסביר, אולי יקנו לו משקפיים חדשים. תתרגל, אוכלי חינם זו הפרנסה מספר 1 במדינה.

• תוכן חדש...