Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ברשותי סיאט איביזה מנוע 1.0L, אוטומטית, בת שנתיים ושמונה חודשים, שנסעה עד היום 140,000 ק"מ.

לפני מספר שבועות השארתי את האורות דולקים למשך כחצי שעה, והרכב הצריך הנעה בכבלים. מאז, אני חש קשיים בהתנעה, במיוחד אם הושארו האורות דולקים יותר מכמה דקות בודדות בלי מנוע מופעל, וכן שהרכב נכנס פחות למצב START&STOP (האהוב עליי לשם שינוי) כנראה בשל חולשת המצבר.

לכן, אני מעוניין להחליף את המצבר ברכב לפני שאמצע את עצמי תקוע בלי יכולת התנעה.

ברכב קיים המצבר המקורי, של חברת EXIDE, שהחזיק כפי שניתן לראות לא רע (140,000 ק"מ וקרוב לשלוש שנים)...

אני מעוניין לקבל המלצה למצבר טוב, EFB, שיחזיק מעמד ויתן לי שקט נפשי.

חשוב להדגיש שאין מגבלת תקציב.

בנוסף, אם יש המלצה למקום באיזור ירושלים או העמקים (צפון), אשמח לקבל גם כן (אני על הקו).

תודה לעוזרים.

פורסם
Start up!

140 אלף בשלוש שנים?, תרחם על הרכב חחח

בטוח? הבנתי שמדובר דווקא במצבר יחסית נחות. כפי שאמרתי תקציב הוא לא שיקול. אני מחפש את המצבר הכי טוב שיש, שיתן לי שקט נפשי - במיוחד לאור הקילומטאז' שאני עושה.

פורסם (נערך)

המצבר הכי טוב שקיים, או אפילו בינוני, יחזיק הכי הרבה זמן, כאשר תשתמש הכי פחות בפונקציית ה"START-STOP"

או תבטל אותה.

בקשר לשקט נפשי, תקח את המצבר או החברה שנותנת הכי הרבה שנות אחריות.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

מניסיון עם גולף 5, גולף 6 ו-7 המצברים שהותקנו ברכב כחדש היו ורטה ו-בוש. אני חושב שאם תמצא מצבר כאמור ממוכר אמין (אני מחיפה לכן אין לי המלצה בשבילך), לך על זה.

פורסם
ועוד DSG רחמנא ליצלן! בלי עין הרע, שום דגים בצל ;) .

אפס תקלות ממש... זה רכב מתוחזק, שעובר טיפולים בזמן, עם חלפים מקוריים בלבד, ושמנים איכותיים (במקרה שלי רק קסטרול). בינתיים זה מוכיח את עצמו...

פורסם

מצחיק, מה שאתה כביכול חוסך בדלק אתה משלם על מצבר שעולה פי שתיים ומסיים את חייו בדיוק לאחר פרק זמן של מצבר שאינו ייעודי לרכבי סטארט-סטופ.

בגולף 7, מצבר מקורי החזיק 3 שנים כמעט בדיוק, וזאת ללא שימוש במערכת הסטרא-סטופ המעיקה.

פורסם

חברים תודה רבה על העצות המועילות.

בסופו של דבר ערכתי השוואה בין מצבר של חברת VARTA ובין זה של בוש.

המחירים היו יחסית זהים, אם כי לא נמוכים, מאחר ומדובר במצבר EFB.

סקר השוק שעשיתי העלה שמחירו של המצבר מהחברות האמורות נע בין 900 ל 1,100 ש"ח, ובשני המקרים ניתנת אחריות של 20-24 חודשים.

אני לבסוף רכשתי מצבר כחול EFB של VARTA ב 1,000 ש"ח (מצבר בן חודש). לא היה במלאי של סטארט אפ, ולכן הוא לא היה בהשוואה.

לידיעה.

• תוכן חדש...