Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס מתחזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי למה לא קיבל גיר 8 הילוכים במקום ה6:roll:

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי את הקקטוס הידני הגירסה המוגדשת. אחלה רכב . הדבר היחיד שמפריע לי זה רעשים שריקות/רוחות צד במהירויות גבוהות. נהגתי גם על הגירסה האוטומטית וזה אחלה גיר. לפי דעתי אין הבדלים בצריכת הדלק בין הגירסאות. הרכב אמין .

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם
מה נהגי טרקטור קשורים פה?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

בדיחה צולעת שכשלה. יש לי במשפחה כאלה, אחרי כמה שנים של חרישות בבקעה הם עמידים לכל דבר (מזגן זה לחלשים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא הבנתי למה לא קיבל גיר 8 הילוכים במקום ה6:roll:

גיר 8 הילוכים מותאם רק לפלטפורמות החדשות EMP2 ו CMP , הקקטוס היא על פלטפורמה ישנה PF1

כך גם C3 כולל אירקרוס.

פורסם

מעניין מבחינת עמידות הגיר 6 הילוכים הוא זהה אחד לאחד לגרסת ה110 כס?

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם
אחרי שכירת הדגם הראשון לפני 4 שנים והדגם השני לפני חודשים - בעיני רכב איום, ולו רק בגלל ממשק המשתמש. לוח מחוונים בלתי קריא בעליל, ולוח בקרה מסורבל לתפעול.
לפי דעתי זה לא טוב שהנהג צריך להיות תלותי במסך המגע ברכב שלו לביצוע פעולות הכרחיות, ולכן אני מסכים איתך
פורסם
מה אתה שואל?

שואל אם יש שינויים בגיר "מחוזק" או שזה אותו גיר כמו בהספק 110.

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

• תוכן חדש...