Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הכבוד לישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1- 1 מול מעצמת הכדורגל צרפת.

השופט היה מכור. הריצפה הייתה עקומה. לפיני בלילי היה ריח של בואש.

אבל השגנו תיקו נגד האנטישמים האלה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

יישששששששררראאאאאלללל מלחמה !!!!

האהא ! הצרפתים קבלו בראש !

והם יכולים לחזור לצרפת עם המכוניות הצרפתיות המתפרקות שלהם !!

(בהומור, אל תתעצבנו עלי, בעלי הצרפתיות...;))

האהא :

allez de nouveau a la France, grenouilles

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

היה אפשרי לשים עוד אחד בפנים:?

נו שיהיה גם 1-1 זה טוב מול צרפת:-P

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

זה רק אני או שברטז פשוט מסר לבדיר כידי שבדיר בטורו יכניס גול!!!

נ.ב.

אולי אני טועה אבל בדיר ב"טעות" התנגש בכדור ובגלל זה היה גול, לא שהוא ניסה או משהו

אבל בכל זאת ח"ח לישראל שימשיכו כך :lol:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

איזו אחדות בעם. כל אותם חובבי כדורגל יחדיו בקריאות שמחה: "ישראל מלחמה!", פלא שחצי עולם אנטישמי באמת. מר פייר פון בגאז' יושב לו בביתו שבפאריז וצופה במשחק, תוהה לעצמו מה כל אותם ישראלים צועקים. מה אתם חושבים לעצמכם שהוא חושב לעצמו כשהוא מגלה את התשובה? "הממ, הישראלים החמודים האלה, איזה עם נפלא, שוחר שלום ועדין נפש!". באמת, מי צריך שגרירים בחו"ל, מי צריך מאות אלפי דולרים מושקעים במסעי הסברה ופרסום למדינת ישראל - תביאו להם לראות משחק אחד של נבחרת ישראל!

טוב, נתנחם בכך שהיה יכול להיות גרוע יותר, מישהו מהקהל היה יכול להתחיל לשלהב את כולם לצעקות "מוות לערבים!" :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזו אחדות בעם. כל אותם חובבי כדורגל יחדיו בקריאות שמחה: "ישראל מלחמה!", פלא שחצי עולם אנטישמי באמת. מר פייר פון בגאז' יושב לו בביתו שבפאריז וצופה במשחק, תוהה לעצמו מה כל אותם ישראלים צועקים. מה אתם חושבים לעצמכם שהוא חושב לעצמו כשהוא מגלה את התשובה? "הממ, הישראלים החמודים האלה, איזה עם נפלא, שוחר שלום ועדין נפש!". באמת, מי צריך שגרירים בחו"ל, מי צריך מאות אלפי דולרים מושקעים במסעי הסברה ופרסום למדינת ישראל - תביאו להם לראות משחק אחד של נבחרת ישראל!

טוב, נתנחם בכך שהיה יכול להיות גרוע יותר, מישהו מהקהל היה יכול להתחיל לשלהב את כולם לצעקות "מוות לערבים!" :-P

רוני

הנה משביתי השמחה הגיעו... :-P

פורסם
הנה משביתי השמחה הגיעו... :-P

מה אני אעשה, זה קצת חורה לי, אתה יודע.

אבל באמת - כל הכבוד לנו, עוד צעד אחד קטן בדרך להפוך למעצמת כדורגל (אבל אל תטפחו יותר מדי תקוות :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני

אתה צודק.

ללא ספק.

הישראלים חולרות.

הצרפתים פשוט מלאכים אחד אחד:roll: .

אנשים כ"כ אדיבים ומנומסים שזה לא ייאמן.

או שלא...

מה אתה חושב, שבמשחקים שבחו"ל אין את הצעקות הללו? ככה זה משחקי כדורגל! מעודדים, צועקים. תיהיה בטוח שהם לא יודעים מה אנחנו צועקים בקהל, בדיוק כמו שאתה לא יודע מה הצרפתים צועקים בקהל.

הקריאות "ישראל מלחמה" מוצדקות לחלוטין. ישראל הייתה צריכה להילחם בשביל התיקו הזה. צרפת נבחרת טובה מאיתנו בעיקרון ולכן היה צריך להילחם חזק בשביל תוצאה טובה, לא לפחד מהשמות המפוצצים שלהם.

אגב,

סתם תזכורת קטנה...

המשחק הקודם בין ישראל וצרפת היה בבית של צרפת.

אתה יודע מה היה בזמן שירת ההימנון של ישראל? שריקות בוז מכל הקהל הצרפתי.

אבל אתה צודק... לנו צריך להיות איכפת מה הם חושבים עלינו, כי הם הרי מתנהגים כמו מלאכים...:|

Back to the original - NC again.

פורסם
מה אני אעשה, זה קצת חורה לי, אתה יודע.

אבל באמת - כל הכבוד לנו, עוד צעד אחד קטן בדרך להפוך למעצמת כדורגל (אבל אל תטפחו יותר מדי תקוות :wink: )

רוני

אל תדאג, גם אנחנו נגד אלימות...

אני אישית גם לא בדיוק בעד קריאות שונות מהיציעים, אבל כמה צעקות פה ושם של האוהדים כדי לעודד את הנבחרת לא יזיקו או יגרמו לאיזה משבר דיפלומטי...

ודרך אגב יהיה טוב אם נעפיל למונדיאל 2006... אני בונה על איזה כרטיס טיסה לגרמניה + בית מלון 5 כוכבים לשבוע + כניסה למשחק הגמר של המונדיאל על חשבון הצבא... :twisted:

פורסם
זה רק אני או שברטז פשוט מסר לבדיר כידי שבדיר בטורו יכניס גול!!!

נ.ב.

אולי אני טועה אבל בדיר ב"טעות" התנגש בכדור ובגלל זה היה גול, לא שהוא ניסה או משהו

אבל בכל זאת ח"ח לישראל שימשיכו כך :lol:

בדיוק הוא התנגש בכדור, איזה מצחיק זה!!!

זה בא בטעות לראש שלו...

כל הכבוד ישראל!!!

פורסם

חבל שבגלל גול שטותי של צרפת לא ניצחנו את המשחק...

וכל המתלהמים על משבר דיפלומטי, כנראה שאתם לא נמצאים מספיק במגרשים.

ישראל מלחמה=> להלחם על הכדור!

אף אחד לא עודד להכנס שוב לעזה :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אבל אתה צודק... לנו צריך להיות איכפת מה הם חושבים עלינו, כי הם הרי מתנהגים כמו מלאכים...:|

הצרפתים לא פחות גרועים מאיתנו. ההבדל הוא שהם לא צריכים לצאת טוב כלפי שאר העולם, ואנחנו כן. לנו בהחלט צריך להיות אכפת מה שאר העולם חושב עלינו, ולצערי, בגלל שהמדינה שלנו לא מתאמצת מספיק, מעמדנו בעולם אינו מרשים במיוחד... (ואני לא מאשים את אוהדי הכדורגל כמובן, זו רק דוגמה).

בכל זאת, וכדי לא להפוך את זה לויכוח - אל תחשבו שהתכוונתי ברצינות תהומית למה שכתבתי. זה נאמר חצי בהומור (כמו שבטח שמתם לב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עכשיו הבנתי.

הם מייצרים את המכוניות שלהם כמו שהן בגלל שהם לא צריכים לצאת טוב כלפי העולם!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עכשיו הבנתי.

הם מייצרים את המכוניות שלהם כמו שהן בגלל שהם לא צריכים לצאת טוב כלפי העולם!

לא, זה באמת בגלל שהם אנטישמים.

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...