Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הכבוד לישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RESPECT

כל הכבוד לנבחרת ולצופים שתמכו בקבוצה לאורך כל המשחק.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן כל הכבוד!!

רק חבל שלא עשינו מעשה וניצחנו!!

אך עדיין יש הרגשה די שונה וחדשה בנבחרת!!- רק שימשיך!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הכל טוב ויפה, עשינו תיקו נאה עם נבחרת כמו צרפת, אבל אתם עדיין לא קולטים כולכם למעשה שהורדנו את הסיכוי להעפיל למונדיאל בחצי!!!!:shock:

שני תוצאות התיקו האחרונות לא מביאות לנו שום תועלת מלבד כבוד- וכבוד זה רק לספרי ההיטוריה והארכיון.

אני לא חושב שצרפת היא כזאת מעצמה עם הכדורגל שהיא משחקת בתקופה האחרונה- זה יותר להגיד שאנחנו נשארנו לוזרים ונשארנו עם ה"כמעט".....

לשוויץ יש פור עלינו, לצרפת יש פור עלינו, ולאירלנד בוודאי שיש יתרון עלינו.

יצאתי מבואס היום לגמרי, התיקו לא מזיז לי בשיט..

אמיר.

פורסם

לדעתי, ולמרות התיקו [שאיכזב אותי במעט, כי היינו צריכים לנצח את המשחק הזה, ואני ממש לא חזיר], לכל 4 הנבחרות יש עדיין סיכוי, כשלצרפת יש את הסיכוי הנמוך ביותר, למה? כי יש להם מאמן מפגר, פשוט נפילה המאמן הזה.

לדעתי, אירלנד תעלה מהמקום הראשון [שלה כרגע משחק חסר], הם פשוט יותר טובים משאר הנבחרות בבית הזה. על הכרטיס להצלבה, אנחנו נאבק עם צרפת ועם שוויץ, שכרגע לה, יש סיכוי טוב יותר מאיתנו, בגלל שהיא עם משחק חסר [נגד איי פארו אם אני לא טועה].

כמובן, שהכל יכול להשתנות, וזו דעתי לרגע שנתון לעכשיו, אם אנחנו נחזור עם ניצחון מאירלנד ביוני, אז אני חושב שאנחנו נהיה על דרך המלך, אבל עד אז, אלוהים גדול.

שורה תחתונה, הנבחרת היום עמדה מצוין על המגרש, הראתה הרבה אופי ונחישות. ובעיקר אופטימיות להמשך הדרך.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
לא, זה באמת בגלל שהם אנטישמים.

:wink:

אולי הם בכוונה מייצאים סדרות דפוקות של רכבים לארץ הקודש? :wink:

נ.ב. היינו יכולים לנצח, אבל היינו יכולים גם להפסיד, לכן אני בסה"כ מרוצה מהתוצאה.

לטעמי המצטיין היה בלילי שנתן שם ספרינטים שהשאירו את כל ההגנה שלהם מאחור.

יאללה, השלב הבא הוא לנצח את לוגמי הגינס (חרא של בירה, אף פעם לא אהבתי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, נתנחם בכך שהיה יכול להיות גרוע יותר, מישהו מהקהל היה יכול להתחיל לשלהב את כולם לצעקות "מוות לערבים!" :-P

רוני

השתגעת ? הערבים עשו בשביל הנבחרת את כל העבודה השחורה השבוע...

כולנו אחים. YEAH RIGHT , הייתי רוצה לראות את הפרצופים של הקופים הנוהמים מהיציע המזרחי של טדי.:?

פורסם

RESPECT

כל הכבוד לנבחרת ולצופים שתמכו בקבוצה לאורך כל המשחק.

מה זה, בחורה שאוהבת גם מכוניות וגם כדורגל?

את הרעייה המושלמת.

רוצה להתחתן איתי?

פורסם
מה זה, בחורה שאוהבת גם מכוניות וגם כדורגל?

את הרעייה המושלמת.

רוצה להתחתן איתי?

4_13_12v.gif

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...