Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, עכשיו המצבר החליט לקנא במנוע, והודיע שהוא עומד להחזיר את נשמתו לבורא.

המצבר שמורכב כיום הינו 55A של טודור, בן שנתיים בערך.

מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול למצברים, כי לא בדיוק מתחשק לי לשים עכשיו 400 ש"ח על מצבר, וגם לא הכי מתחשק להטעין את המצבר הקיים, אני יודע שהוא במילא ימות מהר אחרי ההטענה (הרכב עומד הרבה עם מערכת ושאר שואבי זרם)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אישית ממליץ לך על שנפ... אני מאוד מרוצה מהשירות והמצברים איכותיים ולא עושים בעיות (האחרון החזיק כמה שנים טובות) הכי זול שאני מכיר עכשיו זה החברה שמוכרים באייס/אוטו-דיפו שזה נראה לי SPARK במשהו כמו 300 ש"ח...

...Carpe Diem

פורסם

אני גם רוצה שנפ, כל השנים היו מצברים של שנפ ברכבים שלי, אבל זה רכב שרק נרכש, אז עוד לא הגעתי לזה.

אבל שנפ יעלה לי באוטודיפו כמו משכנתא (450-600 ש"ח).

אם אני אמצא מקום בזול לשנפ, מה טוב...

פורסם
אני גם רוצה שנפ, כל השנים היו מצברים של שנפ ברכבים שלי, אבל זה רכב שרק נרכש, אז עוד לא הגעתי לזה.

אבל שנפ יעלה לי באוטודיפו כמו משכנתא (450-600 ש"ח).

אם אני אמצא מקום בזול לשנפ, מה טוב...

לפי החתימה שלך, נראה שאתה כבר מוכר אותו, מה קורה פה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הייתה מחשבה למכור, בסוף החלטתי להשקיע בו עכשיו, ולהשאר איתו עוד קצת לחסוך למשהו יותר רציני ממה שיכולתי להרשות לעצמי כעת.

פורסם

גם אצלי המצבר החליט למות אתמול..דרך אגב זה היה שנפ!!! וקניתי לי מצבר חדש ב 280 של מגהליט..

עם אחריות לשנה...אני מרוצה

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אם הרכב עומד באופן קבוע עם מערכת עובדת וצרכנים זללנים למיניהם, כדאי אולי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מצבר עם אמפראז' יותר גבוה.

ברכב שלי התקנתי מצבר VARTA חדש עם 62 אמפר (במקור מומלץ (ע"פ ספר הרכב) לרכב שלי 45 אמפר, ו-55 אמפר אם יש מזגן) - מכיוון שיש לי מגבר קטן, ומזגן, ואני אוהב להשתמש בשניהם באופן קבוע, לא לקחתי סיכון והוספתי את ההפרש (הממש מזערי ביחס למחיר המצבר) בשביל לקבל שקט נפשי...

עד כה, שנתיים שקטות ו-2 חורפים שעברו ללא בעיות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

יוסי, חשבתי על זה, אבל אני מוותר, הוא מחדש מצברים המניוק, ואתה לא יכול לדעת מה הוא מוכר לך.

סנובול, המצבר שלך מת מחוסר טעינה לדעתי (אני זוכר שאתה לא מזיז את הרכב הרבה).

אליקבליק, אני זוכר פעם שחשמלאי אמר לי דבר נכון:

כשאתה שם מצבר יותר גדול, זה לא תמיד משנה, כי האלטרנטור נשאר אותו דבר.

בנתיים האוטו עדיין מניע, אני לא מתכוון להחליף מצבר עד שהוא יפסיק להניע, כי אין לי תקציב.

פורסם

אם תחפש הודעות על "יואב חשמלאי גדול תימני קטן", תמצא את החשמלאי שלי שמוכר במזומן מצבר טורקי עם שנתיים אחריות, 60Ah ב350 ש"ח בערך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אנלא צריך לחפש אותו, אני יודע הוא נמצא ברחוב הצורף באזה"ת חולון, סתם שוחט, מצבר שאני אקנה ב-350 ש"ח חייב להיות לפחות ורטה...

פחות מזה לא שווה 350 ש"ח.

• תוכן חדש...