Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים עכשיו בשביל העסק של בעלי רכב מסחרי חדש וחשבנו לקנות את הפיאט דובלו, זה כדאי? מה תצרוכת הדלק שלה? היא נחשבת חסכונית יחסית? ומה המינוסים שלה אם מישהו מכיר אישית? קראנו פה https://www.auto.co.il/model/fiat-doblo_g558 שיש את הדגם עם מנועי בנזין, טורבו בנזין וטורבו דיזל - מה זה אומר? ומה עדיף מביניהם? ובאמת אין דגם כזה אוטומטי? יש רכב מקביל אוטומטי מומלץ?

עוד התלבטות שיש לנו זה אם לקחת את המימון לרכב מהבנק או להשתמש במימון שמציעים בחברה של הרכב? אמור להיות הבדל גדול בריביות שהם גובים? וזה נכון שיש חברות רכב שנותנות מימון בלי ריבית? איזה חברות? ראיתי באתר של אחד הבנקים בקטגוריה של הלוואה לכל מטרה https://www.bankhapoalim.co.il/halvaot/ את ההלוואה שיש בשביל קנייה של רכב וכתוב שם שאפשר לקבל עד 90 אחוז מימון על רכב חדש. במימון של חברת הרכב אנחנו יכולים לקבל 100 אחוז מימון? וזה כדאי או שעדיף לגייס סכום ראשוני? ולמה הם מבקשים שעבוד של פוליסת הביטוח? מה המשמעות של זה מבחינתנו במקרה של תאונה? זאת יכולה להיות בעיה?

פורסם

רכב מסחרי חדש, תקנו ברלינגו.

בדיוק יצא דור חדש שכולל מערכות בטיחות מתקדמות ועידכונים אחרים של השנים האחרונות.

נכון לעכשיו, עד שהמתחרים יציגו דגמים חדשים כל הדגמים של המתחרים נמצאים בשוק הרבה שנים והם כבר מיושנים.

לברלינגו יש דגם אוטומטי דיזל 8 הילוכים, זו המסחרית הקטנה היחידה שמציעה גיר אוטומטי (לא רובוטי).

פורסם

אני נהגתי כ 4 שנים על הדובלו 1.6 טורבו 105 כ"ס סה"כ 275,000 ק"מ.

הפעם היחידה שהוא עלה על גרר או שהייתי צריך להגיע בגלל תקלה למוסך היתה ב 270,000 שמשאבת המים התפרקה ולקחה איתה את רצועת האביזרים (לא היה נזק לשסתומים, לבוכנות ולראש לא יודע אם זו גם הרצועה של התזמון).

עבורי האוטו היה נוח ועבור המעסיק שלי הוא היה חסכוני בקיץ עם מזגן 1/14 בחורף הייתי רואה גם 1/17 כאשר הדוחות של הדלקן גם תומכים שהמספרים אמיתיים.

הרכב נסע עם משקל קבוע של 200 ק"ג ובסופי שבוע נסיעות ארוכות עם כל המשפחה לא הרגיש בכלל את העומס.

רק כשעברתי לרכב בנזין הבנתי כמה הוא היה רועש אבל כשנהגתי בו זה לא היה מורגש.

אם המעסיק שלי היה מוכן למכור לי אותו הייתי כנראה קונה אותו.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות אם יהיו.

• תוכן חדש...