Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת רכב בבית הלקוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי אולי לשטוף רכבים בבית הלקוח כמקור הכנסה נוסף......

תכננתי לקנות רכב מסחרי עם כל הצייוד הנלווה + שואב + גרניק(קיטור) חומרים וכו... וכו...

ניקיון פנימי + חיצוני ב50 שקל בלבד בבית הלקוח......

אני צריך מכם פידבקים על הנושא....

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם

בישבילמה לקנות רכב מיסחרי ? כל הציוד נכנס בלי בעיות לבגאז של כל רכב, אם אין לך הוצאות זה יכול להיות אחלה מקור לכסף, אבל עד שתחזיר את העלות של רכב מיסחרי יגמרו כבר המים בכנרת.

אתה גם לא צריך גרניק, מספיק צינור רגיל עם כזה שפריצר שמחברים לקצה, אני שוטף ככה את האוטו וזה ממש אחלה, לא צריך יותר לחץ ממה שזה עושה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני לא בדיוק כלכלן, אבל אתה צריך לחשב עלויות של הבלגן:

עלות רכישת רכב מסחרי.

עלות אחזקת הרכב.

עלות דלק.

עלות רכישת ציוד.

עלות רכישת חומרים לאורך זמן.

עלות פרסום.

עליך לחבר את הכל ביחד ולהוריד מזה את עלות זמן העבודה שלך + כמות העבודה שאתה שואף אליה בתקופת זמן מסוימת (נניח X ניקיונות ב-Y זמן).

לדוגמה:

אם הרכב יעלה לך 20000 ש"ח, אחזקתו לשנה תעלה 15000 ש"ח, דלק לשנה יעלה 10000 ש"ח, ציוד יעלה 4000 ש"ח, חומרים לשנה יעלו 1000 ש"ח, ונניח ופרסום תשיג בחינם או תסתובב ברחובות ותתלה שלטים על עמודים או תשים בתיבות דואר - הכל ביחד זה 50000 ש"ח, כלומר תצטרך לנקות 1000 רכבים בשנה רק בשביל לכסות עלויות. זאת בהנחה שתצליח למצוא 1000 לקוחות. צריך גם לשקלל למשוואה את זמן העבודה על רכב אחד כולל נסיעות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רעיון חביב אבל אם אתה מתכוון ללכת על זה בצורה רצינית ,תצטרך להציע משהו שימשוך לקוחות פוטנציאליים

סתם לדוגמא: ווקס חם לרכב , אם תרכוש את המכשור המתאים ,תוכל גם לדרוש סכום נאה בהתאם

כדאי גם לפרסם במקומות כמו רמת אביב ,אפקה,סביון ,צהלה וכיו'ב , קהל היעד ישמח לשירות כזה לדעתי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לדעתי זה לא הרעיון הכי טוב.

חוץ ממה שרוני הסביר לך כבר, תחשוב שהלקוחות לא יהיו שכנים ותצטרך לבלות לא מעט זמן בנסיעות,בפקקים ובחיפוש המקום.

ככה ש 50 ש"ח לא יכסו לך אפילו חצי מההוצאות.

אבל אם לדעתך זה משתלם אז לך על זה, רוב החברות ענק התחילו מהמצאות שכל האחרים ביטלו על ההתחלה.

פורסם

בתור אחד שמנקה מכוניות מגיל 15 בערך:

זה התחיל בשכונה כאשר שכנים ראו אותי מקרצף את המאזדה של ההורים, ורצו גם.

קניתי כבל מאריך ארוך, הורדתי אותו דרך המרפסת, והתחלתי לעבוד עם סתם שואב של בית, הייתי גובה 30-40 ש"ח על ניקוי כללי לרכב, והעסק דפק יופי יופי בשביל עבודה בגיל הזה.

אח"כ כאשר השתחררתי מהצבא התחלתי לעבוד במקום מסודר לשטיפת מכוניות.

דבר אחד אני אגיד:

משתלם, לרחוץ לשכנים את האוטו, אין לך עלויות כמעט.

קח בחשבון, זה קשה מאוד מאוד לנקות מכוניות, ומייאש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אולי באמת כדאי לך לוותר על קניית הרכב המסחרי? אם תצליח לדחוס את הכל לבגאז' של המכונית הנוכחית שלך. נראה שזה באמת יחסוך לך הרבה כסף...

בכל אופן בהצלחה!

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אפשר בכיף לדחוס הכל לתוך תא המטען של הרכב, הציוד הנדרש בסה"כ דלי, צינור, שואב, כבל מאריך, סבון, ספוג, ג'ילדה טובה...

אני תמיד הייתי שם את הציוד ברצפת החלק הקדמי הימני של הרכב (המקום לרגלי הנוסע), והיה בכיף עוד מקום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש בחור שזה המקצוע שלו, והוא מומחה בתחום:

קובי פינוק לרכב - כך הוא נקרא.

לדעתי, תרד מזה, יש עבודות טובות יותר.

פורסם
בתור אחד שמנקה מכוניות מגיל 15 בערך:

זה התחיל בשכונה כאשר שכנים ראו אותי מקרצף את המאזדה של ההורים, ורצו גם.

קניתי כבל מאריך ארוך, הורדתי אותו דרך המרפסת, והתחלתי לעבוד עם סתם שואב של בית, הייתי גובה 30-40 ש"ח על ניקוי כללי לרכב, והעסק דפק יופי יופי בשביל עבודה בגיל הזה.

אח"כ כאשר השתחררתי מהצבא התחלתי לעבוד במקום מסודר לשטיפת מכוניות.

דבר אחד אני אגיד:

משתלם, לרחוץ לשכנים את האוטו, אין לך עלויות כמעט.

קח בחשבון, זה קשה מאוד מאוד לנקות מכוניות, ומייאש.

אותו דבר אצלי!
פורסם

תראה, לי לא נעים שמישהו יבוא לי הביתה וינקה לי את האוטו, אני מרגיש כאילו אני מחזיק עבד.

אבל מצד שני אין מאוד רוצה למצוא רחיצה ידנית שתשקיע ברכב שלי ותנקה אותו כמו שאני מנקה אותו.

ברחיצה שאני בד"כ שוטף כמו ברוב הרחיצות רכב אין מודעות שירות. הטיפשים שמה לוקחים עוד מלא כסף תוספת על רחיצה ידנית (כי זה ללא שריטות) אבל אתם יודעים איך הוא מורח את הסבון?! עם מטאטא כביש!!! עכשיו, זה בטוח עושה שירטות. וגם משלמים על זה יותר.

בקיצור, את הרכב שלי אני לא מקרב למכונות שטיפה.

פורסם

הבעיה היחידה שאני חושב עליה היא מקור חיבור זמין לשואב ואביזרי חשמל, בטוח תצליח להכניס הכל לסיויק.. וגם לבעיית החשמל יש פתרון, תארגן לך שקע ממע' החשמל של האוטו.

פורסם
תראה, לי לא נעים שמישהו יבוא לי הביתה וינקה לי את האוטו, אני מרגיש כאילו אני מחזיק עבד.

וזה שונה במקרה של עוזרת בית? :???:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...