Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת רכב בבית הלקוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהשתחררתי חשבתי על זה .

ישבתי עם שוטפים בדקנו עלויות ,אפשרויות ,עשינו סקר שוק ,בקיצור בדקנו ת'שטח טוב טוב .

המסכנה:אם יש לך סכום יפה לסכן ואתה יכול להקים חברה טובה זה שווה ,אם אתה הולך להסתובב עם פרייווט ולהשתמש בחשמל של הלקוחות זה קצת פחות הולך .

חיפשתי את הסקר שוק שעשינו אבל לא מצאתי כנראה שזרקתי את זה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לזה שאמר שמורחים סבון עם מטאטא כביש, אני אישית ב-2 המקומות המסודרים שעבדתי בהם, עבדתי עם מטאטא, המטאטא הזה יועד לשטיפת מכוניות, והשערות שלו ממש עדינות, ולא שורטות ולא נעליים, ושטפתי עם המטאטא הזה עשרות רכבים בשווי של לפחות 300-400 אלף ש"ח, ולא קרה כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממממ אולי אני מנפץ לו פה תחלום אבל אני אישית חושב ששטיפת האוטו הפרטי שלך זה רק הנאה לך זה הזמן שאתה מתייחד עם האוטו שלך רק אתה יודע איזה טוב וקשה היה לשטוף אותו...רק אתה יודע שכשאתה שם ווקס צריך להיזהר מהפלסטיקים שלא ימרח עליהם ורק אתה יודע אחרי כל שטיפה איפה נאגרו קצת מים ומה צריך לעשות כדי להגיע למקום ולנגב טוב כדי שלא יקרה שניגבת את כל האוטו ואחרי מטר של נסיעה יירד קו של מים כזה קטן ומעצבן - ורק אתה יודע לנגב חלונות כמו פעם עם נייר ורק אתה כל פעם שובר תראש מה לעשות קודם לנגב את הדש בורד או לנקות את השמשה הקידמית מבפנים - בקיצור מה שאני אומר זה שאני חושב שאני בחיים לא ייתן למישהו את המפתחות של האוטו שלי שינקה אותו ויבריק אותו... לא אחרי מה שאני עובר איתו...

אל תתעצלו תשטפו לבד!

(ותהנו מכל רגע)

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם

חשבתי אולי לשטוף רכבים בבית הלקוח כמקור הכנסה נוסף......

תכננתי לקנות רכב מסחרי עם כל הצייוד הנלווה + שואב + גרניק(קיטור) חומרים וכו... וכו...

ניקיון פנימי + חיצוני ב50 שקל בלבד בבית הלקוח......

אני צריך מכם פידבקים על הנושא....

בברכה מושיק גלימידי

יש חברה בשם RUN CAR הם חזקים בתחום אבל הם לא עושים שטיפה רגילה

הם עושים ניקיון יסודי וחידוש הרכב וגם פוליש ווקס

• תוכן חדש...