Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ברשות מאזדה 3 דגם אקטיב 1.6L מודל 2010 מזה כ-3 שנים.

הרכב עשה עבודה נאמנה אך כבר מרגיש מיושן ו"כבד" ולכן מחפש להחליפו.

בשיחה עם סוכנות, הוצעו לי 2 הברירות הבאות בעסקת טרייד אין:

- מאזדה 3 מודל 2015 עם 115000 בעלות של 57,000 ש"ח

- פולקסווגן גולף מודל 2015 עם 100000 בעלות של 65,000 ש"ח

הבדל המחירים הוא לא מאוד משמעותי, אך כן אעדיף את העסקה הכי משתלמת לפי הצרכים שלי.

אני מעדיף ביצועים ונוחות נסיעה (בידוד רעשים, שיכוך דרך וכו') על פני עלות אחזקה ושימוש רציף.

אציין כי אני נוהג לרוב לבד, בין 50-60 ק"מ יומי - בעיקר בינעירוני.

מישהו יכול לחוות דעת על יתרונות וחסרונות יחסיים בין 2 הדגמים?

תודה מראש

פורסם

בהיבט העסקה - לטעמי עסקה לא משתלמת

רכבים עם ק״מ גבוה ומי יודע מה המצב המכני

מזדה 3 - דגם עם סחירות טובה, האם ניסית למכור לבד?

פורסם
בהיבט העסקה - לטעמי עסקה לא משתלמת

רכבים עם ק״מ גבוה ומי יודע מה המצב המכני

מזדה 3 - דגם עם סחירות טובה, האם ניסית למכור לבד?

לגבי המחיר- שכחתי לציין כי במסגרת העסקה הם יסגרו מימון לרכב - הורדה של 15000 ש"ח. אעדכן הודעה ראשית בהמשך

הרכב שלי יד 3 ובמקור חברת השכרה ובנוסף 2 בעיות וסמטיות גדולות - תחילת חלודה בגג ומכה בדלת.

לגבי 2 הרכבים - יעברו בדיקה מקיפה במכון שאבחר, וליקויים ימוקחו במחיר הסופי

פורסם (נערך)

בגלל המשפט הזה :

אני מעדיף ביצועים ונוחות נסיעה (בידוד רעשים, שיכוך דרך וכו') על פני עלות אחזקה ושימוש רציף.

חד משמעית לך על הגולף.

מאזדה 1.5 לא תהווה שיפור בביצועים לעומת הנוכחית לדעתי.

וזה שאתה נוסע בעיקר בין עירוני מתאים גם לאופי הגיר של הגולף.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

יכול להיות שנכון להסתכל על זה אחרת

מה הדרישות שלך מהרכב?

כמה נוסעים? כמה ק״מ נוסע בשנה?

מה התקציב ?

למשל רכב כמו הגולף מצריך אחזקה יקרה יחסית - ביטוח וטיפולים

כמה אתה מוכן להשקיע בשוטף?

פורסם
יכול להיות שנכון להסתכל על זה אחרת

מה הדרישות שלך מהרכב?

כמה נוסעים? כמה ק״מ נוסע בשנה?

מה התקציב ?

למשל רכב כמו הגולף מצריך אחזקה יקרה יחסית - ביטוח וטיפולים

כמה אתה מוכן להשקיע בשוטף?

חשוב לי שיהיה נוח חזק ושקט, המאזדה שברשותי עושה עבודה טובה והיא אמינה

אבל היא יחסית איטית, מאיצה כבד ומשייטת בסל"ד גבוה. בידוד רעשים גם כן לא משהו.

נוסע יחיד רוב הזמן, 7-9K בשנה. הרכב משמש בעיקר לנסיעות בינעירוניות.

תקציב בטרייד 50-60 אלף

פורסם

רכבים בני 4 עם ים ק"מ- למה לקנות דווקא את שני הרכבים הספציפיים האלו ?

באופן כללי,המאזדה 1.5 חלשה מאוד לעומת הגולף,שאצלה המינוס המשמעותי הוא עניין הגיר ולקנות אחת כזו מחוץ לאחריות זה סוג של הימור.

אם הכיוון הוא מאזדה,הייתי נגש לטרייד אין הרשמי שלהם טופ טרייד מוטורס ומחפש מאזדה 3 ספיריט.

רכב משנתון 2012 ייכנס בתקציב שלך-נכון שלרוב יש להם שנתונים יותר גבוהים אבל הם מאוד דינמיים מבחינת "קבלת סחורה".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחירים בטופ טרייד גבוהים, והם לא בנויים להתעסק עם טרייד של מכוניות בפרופיל שיש לפות"ש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי גולף עם 100 אלף על השעון זו פצצה מתקתקת, תחפש אחת (2015 אמרת) עם 20-30 אלף יד 1 בלי הרפתקאות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי גולף עם 100 אלף על השעון זו פצצה מתקתקת, תחפש אחת (2015 אמרת) עם 20-30 אלף יד 1 בלי הרפתקאות.

פות"ש דווקא הבהיר את עצמו מצויין - יש לו רכב במצב שלא קל למכור בשוק החופשי, הוא זקוק לאשראי לצורך הרכישה החדשה, ולכן הוא כבול למקומות שמוכנים לעשות טרייד על הרכב שלו, והוא כבול למה שיש להם במלאי.

עכשיו זה ברור?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא צריך להיסחף.. לא פצצה ולא מתקתקת.

אז בסדר, אולי גולף (בין יתר דגמי Vag) היא לא שיא תפארת האמינות, אבל מכאן ולהספיד רכב שעבר סה"כ 100K ק"מ הדרך עוד ארוכה.

אם הרכב עם היסטורית טיפולים ראויה, ונמצא תקין בבדיקה או/ו הסוכנות מתקנת את כל הרג'קטים שעלו, אני לא רואה שום סיבה לא לקנות. ומקסימום להשאיר קצת כסף בצד לבלת"מים הקשורים בגיר.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כנראה שבטרייד תקבל פחות ואתה תקוע עם מכוניות פחות מוצלחות

הייתי מנסה למכור בכמה שיצא - כנראה בין 10-15 אלף

ומנסה למצוא עסקה נורמלית

• תוכן חדש...