Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הוא במבנה התיבה, כאשר בזוקה הוא הכינוי לסאב בתיבה עגולה.

ההבדל העיקרי הוא בצליל המופק מן התיבה. אומרים שהצליל בתיבה עגולה נקי יותר מפני שאין החזרים של הצליל מהקירות ממול כמו שיש בתיבה מרובעת.

אני בטוח שאם תערוך חיפוש תוכל למצוא תשובות יותר מעמיקות, שיסבירו לך את הנושא עד הסוף.

ואין פה מה עדיף, זה האוזן שלך קובעת.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

Guest תמיר .א.
פורסם

"בזוקה" כמו שאמרו זה סאב עם תיבה עגולה ומאורכת.

אבל. כמו שיש 3 חברות, פלאפון אורנג' וסלקום.

אנשים יהיו רגילים להגיד פלאפון, כי זה החברה הגדולה הראשונה שיצאה.

כנל, בזוקה זה רק שם של החברה, אבל יש הרבה חברות, אבל לכול סאב עם תיבה מאורכת

יקראו בזוקה אפילו אם זה לא נכון, כנל פלאפון, שזה בעצם יכול להיות אורנג' או סלקום.

תמיר

פורסם

וואלה, שאלה טובה. נראה לי התקלת כאן את כולם:)

עד עכשיו לא ראיתי אף תשובה מספקת ונורמלית מה ההבדל ומה היתרונות\חסרונות בבזוקה או בסאב רגיל עם תיבה. נראה לי שאף אוזן נורמלית של בנאדם רגיל לא תוכל להצביע לך על ההבדלים שיש באמת בסאונד שמוציאה הבזוקה לעומת סאב רגיל בתיבה, פשוט הצורה שונה - זה הכל. (גם אם כן יש הבדל, שוב, אף בנאדם, ובטח שלא בפורום יוכל להגיד לך מה ההבדלים).

ליאור

פורסם
אין שום הבדל בצליל, מה שמשפיע הוא הנפח בלבד.
אייל, אתה בטוח שאין הבדל, אפילו אם הוא ממש קטן?

כי בכל זאת זה נשמע לי הגיוני. בתיבה עגולה הסאב תופס בעצם את כל רחוב התיבה, והצליל לא "הולך" לצדדים. הגלים כאילו ממשיכים ישר בתוך המבנה הצינורי.

בכל מקרה, אולי ההגיון שלי חלש מהידע שלך...ולא כל מה שנראה הגיוני יותר - נכון יותר.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

עדיף תיבת תהודה שאתה מעדיף שתהייה לך בבאג.. זאת העדפה אישית ופרטנית .. זאת לא העדפה של "יתרון"..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מי החליט וקבע שתיבה של בזוקה זה SQ, ז"א שמבזוקה אי אפשר לשמוע עצמה ורק איכות?

דבר בעובדות והוכחות מבוססות גבר גבר...

ליאור

Guest תמיר .א.
פורסם
שאלה שנשאלה עשרות פעמים, את התשובה כבר נתתי. סאבים בזוקה לא הרבה יותר יקרים, לעיתים הם סאבים אקטיבים (מוגברים) ולכן יכולים לעלות יותר (הכל יחסי).

דעתי גם דומה, אם סאב אקטיבי יקר, משום שיש לו תיבה לא קלה להשגה, תיבה עגולה מיוחדת.

סאבוופר עם רשת, ואם הוא אקטבי זה מייקר הרבה את העניין, כי זה מגבר וכול החיוט בפנים.

SQ SPL זה לה הגדרה נכונה לתאר סאב, זה אופן השימוש בו, SQ אם אתה רוצה להשתמש בו למערכת ה"איכותית שלך" או SPL אם אתה שם אותו כי אתה רוצה להרים את הבגאז בכמה שפחות מקום.

עוד לא ראיתי משוגע ששם 20 בזוקות אקטיביות בבגאז.

תמיר

פורסם

SQ וSLP נקבעים על ידי הדפיקה שזה על ידי חישוב התיבה אתה בוחר את זה

תסכים איתי שבתיבה בזוקה הוא דופק שונה מתיבות "רגילות"

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...