Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אשאל בדוגמא:

אני נוסע כעת בכביש בין עירוני שמהירות הברירת מחדל שלו היא 90.

החליט ישראל כ"ץ לפרגן ונתן לנו לנסוע 100 בכביש הזה.

לפתע שיפוצים, ותמרור המורה על נסיעה ב-70 קמ"ש.

נגמרו השיפוצים, הגיע תמרור המבטל את הגבלת ה-70 קמ"ש ואנחנו ממשיכים לדרכנו.

השאלה הנשאלת היא:

ברגע זה, המהירות המותרת היא 100 קמ"ש או 90 קמ"ש?

היא התמרור של ה-70 קמ"ש דרס את ה-100 קמ"ש באופן מוחלט, או רק יחסית לקטע עד ביטולו?

ועם כבר ענינינו על מהירות אז שאלה נוספת:

בכבישים כמו איילון שמוגדרים שלטים אלקטרונים ובכללותם מהירות, האם השלט האלקטרוני דה פקטו קובע?

לאחרונה השלטים האלקטרוניים באיילון צפון בחלקו הדרומי (ראשון לציון-חולון) מראים 90 קמ"ש כשהשלטים הרגילים מראים 70 קמ"ש.

אם שוטר תפס אותי על 90 קמ"ש, איך אני אוכל להוכיח שהשלט האלקטרוני נתן 90 קמ"ש?

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

השלט האחרון הוא הקובע. שלט אלקטרוני "דורס" שלט פח אפילו אם הוא מוצב 10 מ' אחריו.

לעצם העניין - במקומות שבהם אני נתקל בבעיה שלט סיום אזור העבודות מלווה גם בשלט של המהירות המותרת כחריג (לדוגמא 100 קמ"ש במקום 110 בכביש מהיר - אני מדבר על 22 במקום בו נבנה מחלף חן). אם מדובר בכביש מופרד שאינו מהיר ואם לא מוצב תמרור 426 - סע 90. שים לב שכל עוד מדובר בכביש מהיר - אתה אחרי תמרור 216 וטרם נתקלת ב-217 - אתה בכביש מהיר, גם אם היו בו קטעים עם הגבלת מהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי שוטרים לא אוכפים במקומות שבהם המהירות לא קבועה וגם אם אוכפים לא מתייחסים למהירות הזמנית.

פורסם

ברגע שמופיע תמרור של קצה קצה קטע עם מהירות מוגבלת.

אם אין שילוט אחר נוסעים בהתאם לחוקי התיאוריה.

בינעירוני - 80.

בינעירוני עם הפרדה - 90.

דרך מהירה - 110.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...