Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפיניטי Q50 טורבו מנוע 3.0 ליטר, 400 ומשהו כס , 5.5 ש מאה , שירות ואחריות עד הבית.

באים עם גרר ,לוקחים את הרכב על תקלה הכי קטנה ומחזירים נקי ומטופל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנוסף להנ"ל, ה-240 תיפול אצלך על מולטימדיה ו-4 מושבים בלבד.

מוזר שפספסתי את זה ויותר מוזר שיש רכב רק עם 4 מקומות, כנראה שאצטרך לרדת מזה

פורסם
נשמע שה S3 מתאימה בדיוק למה שאתה מחפש. מה מונע ממך לקנות אותה?

כן, אם אני רוכש את הרכב סטוק, אבל נראה שחסרים הרבה דברים, כגון הבקרת שיוט האדפטיבית, כאשר השורה התחתונה ללא הנחה הגעתי ל-460,000 שח!!! מחיר מטורף שעובר את ה-RS3

פורסם
איפיניטי Q50 טורבו מנוע 3.0 ליטר, 400 ומשהו כס , 5.5 ש מאה , שירות ואחריות עד הבית.

באים עם גרר ,לוקחים את הרכב על תקלה הכי קטנה ומחזירים נקי ומטופל.

פחות הטעם שלי וגם הרכב ממש ארוך / גדול

פורסם
כי קשה למצוא במחיר הזה ספורטיבית שתספק לך את התאוצה הנדרשת, אוטומטית, בקרת שיוט אדבטיבית ו5 מושבים.

אלא אם תפזול לכיוון משומשת, ואז יפתחו הרבה אפשרויות מעניינות.

אני מוכן לשמוע על רכבים שמקסימום שנה על הכביש, רלוונטי?

פורסם
פשוט מרתיח שבישראל ב90 אלף דולר אי אפשר לקנות רכב שמספק את כל מה שאתה מבקש... עצוב

מסכים איתך ב-100%, אבל נראה שאין יותר מידיי מה לעשות בנדון

פורסם
לך תבדוק RS3 סדאן, יש שם הנחות שמנות מאוד ואני מאמין שהיא עונה על כל הדרישות שלך בקלות.

בגלל ש-S3 כולל תוספות חשובות מגיעה לאיזור ה460 אלף (לפני הנחה), התחלתי להסתכל על RS3 העניין שגם עם הנחות לא אגיע ל-350 שגם ככה זה חריגה של 50 אלף מהתקציב המקורי (שהאישה אישרה):shock:

פורסם
ולמה חשוב לך תאוצה כזאת כאשר הרכב ישמש אותך לנסיעה פקוקה כמו שתיארת? ולגופו של עניין בלי להכיר את הרכבים מקרוב, הייתי בוחר בכלל ובייחוד בתוואי פקוק ובקילומטרז' שאתה עושה רק רכבי פלאג אין, או את הבמוו 330e או את הוולוו s60T8 מאחר וזה אומר שאתה תסע רק על חשמל שזו חוויה ממכרת (ועם הרבה כוח זמין- למרות שבפקקים אין לכך משמעות).

אני רושם נתון נמוך מ5 שניות, לא בגלל שאני הולך להאציץ ככה, יותר בגלל הכח שעומד מאחורי זה, אני אוהב את הכח הזמין בכל סל"ד / מהירות, סתם שגעון שלי.

ואני כן לוקח בחשבון את האפשרות של ה- 330 וה- T60, בעניין שלהם, נשמע (YouTube) שהסאונד מהאגזוז של ה- T60 לא מרשים, השאלה איך של ה- 330e?

פורסם
מכל סדרי העדיפויות שלך אני מוותר טיפה על זמן 0-100 ותתחדש על ה-330E.

היה האופציה, ירד בגלל גודל הרכב

יש לי פגישה היום בקמור, אתסכל על האופציה הזאת שוב

פורסם
מצטרף להמלצה על רכבי פלאג אין, בנוסף לכל היתרונות שלהם בשבילך, לדעתי זה הרכב היחידים ששנה הבאה בתור רכב משומש יהיו שווים יותר ממה שהם עולים עכשיו חדשים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

כמו שרשמתי כבר, חוזר לאופציה הזאת

אפשר לדעת בכמה הרכבים אמורים לעלות בשנה הבאה? בכסף?

ניקח כדוגמא רלוונטית את ה- 330e

פורסם (נערך)
אני מוכן לשמוע על רכבים שמקסימום שנה על הכביש, רלוונטי?

וולוו S60, הנעה כפולה, דגם הכי ספורטיבי ויוקרתי polestar T6, עם 370 כ"ס 4.7 מ0-100, יש אחת כרגע למכירה:

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=15&model=133&year=2018--1&subModel=29189

אם תקנה את הרכב, ותרצה למכור עוד כ5 שנים, דבר איתי :-D

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
כמו שרשמתי כבר, חוזר לאופציה הזאת

אפשר לדעת בכמה הרכבים אמורים לעלות בשנה הבאה? בכסף?

ניקח כדוגמא רלוונטית את ה- 330e

לדעתי מאה אלף שקל יותר

פורסם
לדעתי מאה אלף שקל יותר

סכום מטורף, מקווה שהסוכנות לא "תנצל" את הנתון הזה, כדי לא לתת הנחות

• תוכן חדש...