Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שלא כתבתי פה כמה שנים טובות, צריך עזרה וייעוץ ברכישת רכש חדש.

הרכב ישמש אותי לנסיעה יום יומית לעבודה כ22 ק״מ לכל צד בנסיעה פקוקה, ולכן יש דברים שאני לא אתפשר עליהם וכנראה יצמצמו את האפשרויות שלי.

הדברים שחשובים לי ברכב:

1. ספורטיבי - במקסימום עד 5 שניות ל-100

2. גיר אוטומט

3. רכב מהמותגי פרימיום (אאודי, במוו, מרצדס וכד)

4. שיהיה רכב טכנולוגי עדכני - Apple Car, בקרת שיוט אדפטיבית (קריטי), בקרת סטייה מנתיב, לוח מכוונים LCD

5. חמש מקומות ישיבה, אבל אפשרי שיהיה קופה

6. סאונד ספורטיבי ולא מוגזם ממערכת הפליטה

7. עיצוב מרשים (עניין של טעם), אבל לא מוגזם ומנקר עיניים

כרגע הרכב היחיד שמצאתי שעובר על הדרישות שלי והכי מושך אותי זה ה Audi S3 Sedan אוהב את הספורטבק, אבל האישה פחות אוהבת את העיצוב (טוענת שזה של ילדים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שכדי למצוא רכב חדש העונה על כל הדרישות, תצטרך להתפשר טיפה באחד הסעיפים בנפרד לכל רכב שיוצע:

קיה סטינגר 3.3 Twin turbo, (אמנם לא מותג יוקרה), אך מדובר לדעתי ברכב מעניין מאוד, קודם כל הרכב עצמו די יוקרתי, מאובזר בכל קנה מידה, 370 כ"ס , 4.9 מ0-100, 270 קמ"ש מירביים, שווה בדיקה, וזה כולל בקרת שיוט אדםטיבית.

ב.מ.וו M140, תהיה חזקה מאוד, אך בלי בקרת שיוט, ולדעתי גם לא הS3.

אודי A4 2.0 LIMITED, עם 252 כ"ס, עם בקרת שיוט רגילה, אך 5.8 שניות מ0-100

קדילאק ATS , פרימיום 272 כ"ס, כולל בקשר שיוט אדבטיבית, 5.5 מ0-100

סקודה סופרב L&K, אמנם סקודה, אך מדובר לדעתי ברכב איכותי, מאובזר בצורה יוצאת דופן, וחזק בטירוף, מניסיון, כולל בקרת שיוט אדפטיבית, 272 כ"ס 5.5 שניות ל100

כאן לדעתי תהיה האופציה הכי מעניינת:

וולוו S60 , T8 Inscription, 2.0, הברידית, גם מאובזרת מעל ומעבר, 390 כ"ס, 4.6 שניות ל100 כולל בקרת שיוט אדפטיבית ואפילו ישאר לך עודף מ300K

פורסם

תודה על המענה המפורט

לגבי ההמלצות שלך

1. הקיה סטינגר - לא אהבתי את העיצוב

2. M140 לא אהבתי את העיצוב, אבל אהבתי יותר את ה- M240i אבל היא ללא שיוט אדפטיבי, לגבי ה-S3 היא כוללת אדפטיבית

3. Audi S4 גדולה מידיי ובביצועים של 5.9 יש את ה-BMW החדשה 330e שגם עושה 5.9 ועד 60 ק"מ ללא דלק (חשמלית) וממש טכנולוגית (בודק את האופציה)

4. קאדילק - לא הטעם שלי (מרובעת)

5. סקודה - לא יעבור את אישתיו וגם אני לא ממש חובב אותם

6. לגבי הוולו - נשמע ונראית מעניינת, אכניס לרשימת הבדיקות

אני חושב שכדי למצוא רכב חדש העונה על כל הדרישות, תצטרך להתפשר טיפה באחד הסעיפים בנפרד לכל רכב שיוצע:

קיה סטינגר 3.3 Twin turbo, (אמנם לא מותג יוקרה), אך מדובר לדעתי ברכב מעניין מאוד, קודם כל הרכב עצמו די יוקרתי, מאובזר בכל קנה מידה, 370 כ"ס , 4.9 מ0-100, 270 קמ"ש מירביים, שווה בדיקה, וזה כולל בקרת שיוט אדםטיבית.

ב.מ.וו M140, תהיה חזקה מאוד, אך בלי בקרת שיוט, ולדעתי גם לא הS3.

אודי A4 2.0 LIMITED, עם 252 כ"ס, עם בקרת שיוט רגילה, אך 5.8 שניות מ0-100

קדילאק ATS , פרימיום 272 כ"ס, כולל בקשר שיוט אדבטיבית, 5.5 מ0-100

סקודה סופרב L&K, אמנם סקודה, אך מדובר לדעתי ברכב איכותי, מאובזר בצורה יוצאת דופן, וחזק בטירוף, מניסיון, כולל בקרת שיוט אדפטיבית, 272 כ"ס 5.5 שניות ל100

כאן לדעתי תהיה האופציה הכי מעניינת:

וולוו S60 , T8 Inscription, 2.0, הברידית, גם מאובזרת מעל ומעבר, 390 כ"ס, 4.6 שניות ל100 כולל בקרת שיוט אדפטיבית ואפילו ישאר לך עודף מ300K

פורסם

BMW 3

וולוו S60T8

סטלביו 280

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

BMW 3 + S60T8 - השבוע הולך לראות ולשמוע, אבל נראה זז מדגמי ספורט לכיוון מנהלים, מממ ... מתחיל להתבלבל

לגבי האלפא, לא אוהב SUV ודומיו

BMW 3

וולוו S60T8

סטלביו 280

• אחראי פורום
פורסם

2. M140 לא אהבתי את העיצוב, אבל אהבתי יותר את ה- M240i אבל היא ללא שיוט אדפטיבי, לגבי ה-S3 היא כוללת אדפטיבית

בנוסף להנ"ל, ה-240 תיפול אצלך על מולטימדיה ו-4 מושבים בלבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
BMW 3 + S60T8 - השבוע הולך לראות ולשמוע, אבל נראה זז מדגמי ספורט לכיוון מנהלים, מממ ... מתחיל להתבלבל

כי קשה למצוא במחיר הזה ספורטיבית שתספק לך את התאוצה הנדרשת, אוטומטית, בקרת שיוט אדבטיבית ו5 מושבים.

אלא אם תפזול לכיוון משומשת, ואז יפתחו הרבה אפשרויות מעניינות.

פורסם
שלום לכולם,הרכב ישמש אותי לנסיעה יום יומית לעבודה כ- 22 ק״מ לכל צד בנסיעה פקוקה 1. ספורטיבי - במקסימום עד 5 שניות ל-100
ולמה חשוב לך תאוצה כזאת כאשר הרכב ישמש אותך לנסיעה פקוקה כמו שתיארת? ולגופו של עניין בלי להכיר את הרכבים מקרוב, הייתי בוחר בכלל ובייחוד בתוואי פקוק ובקילומטרז' שאתה עושה רק רכבי פלאג אין, או את הבמוו 330e או את הוולוו s60T8 מאחר וזה אומר שאתה תסע רק על חשמל שזו חוויה ממכרת (ועם הרבה כוח זמין- למרות שבפקקים אין לכך משמעות).
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מצטרף להמלצה על רכבי פלאג אין, בנוסף לכל היתרונות שלהם בשבילך, לדעתי זה הרכב היחידים ששנה הבאה בתור רכב משומש יהיו שווים יותר ממה שהם עולים עכשיו חדשים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מכל סדרי העדיפויות שלך אני מוותר טיפה על זמן 0-100 ותתחדש על ה-330E.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מצטרף להמלצה על רכבי פלאג אין, בנוסף לכל היתרונות שלהם בשבילך, לדעתי זה הרכב היחידים ששנה הבאה בתור רכב משומש יהיו שווים יותר ממה שהם עולים עכשיו חדשים.

שוות יותר אני לא בטוח. ירידת הערך תהיה מתונה יותר זה הכל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שנה הבאה שיפסק מימון המדינה למכוניות האלה, יש להגיד בצדק, המחיר שלהם יעלה בכמאה אלף שקל יותר, כ 30 אחוז יותר, זה יאזן את הפחת ואפילו יכול לגרום לאנומליה כמו שהיתה פה בשנות השמונים המוקדמות, שרכבים חדשים עלו פחות מררכבים יד שנייה.

פורסם

יש ג׳וליה 280. הסטלביו באמת לא קשורה לדרישות שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...