Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות את היונדאי וולסטר הטורבו 1.6 .

רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על הרכב.

186 כוחות סוס נשמע לי לא רע בכלל עם מנוע של 1.6 ידנית. המחיר שלה גם לא כלכך בשמיים והבנתי שחלקי החילוף הרבה יותר זולים מחלקי חילוף גרמניים.

בדקתי לגבי הלאון FR 1.4 ידנית והציעו לי הצעות מחיר לביטוח כמו 14 אלף ומעלה.

מה דעתכם באמת על הרכב ? האם ניתן לעשות עליו תוכנה לניהול מנוע שתשפר את הרכב ? איך הגיר הידני שלה ? מה דעתכם על הצריכת דלק שלה ? והאם באמת שווה לקנות כזה רכב במידה ואני לא מוכן לשלם ביטוח כלכך גבוהה בשווי של 12 או 14 אלף שקל.

פורסם

אני אישית ל אוהב את הרכב (על טעם וריח..)

יצא לך לעשות סיבוב על הרכב ?

הסכומים שרשמת על הביטוח סתם מוגזמים , מבטיח לך שזה יהיה נמוך בהרבה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הוא דיבר על הידנית. והטורבו לא הגיע עם גיר רובוטי אלא עם אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים (אם אני לא טועה)

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
הוא דיבר על הידנית. והטורבו לא הגיע עם גיר רובוטי אלא עם אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים (אם אני לא טועה)

אני אישית דיברתי על הגרסה של הטורבו שהיא ידנית. מה דעתך על האוטו הזה ? https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars/hyundai-veloster?manufacturer=19&model=1746&subModel=26361 זאת דוגמא של הרכב

פורסם
רכב פוזה בעיקר, גיר רובוטי מעצבן שמסרס את המנוע, ביצועים בינוניים.

לגבי הצעת הביטוח שקיבלת- אם אתה נהג חדש או צעיר זה יהיה הסד"ג לכל הצעה ועדיף להצטרף לפוליסה של ההורים או לרכוש רכב משומש ישן יותר שלא ידרש עבורו ביטוח מקיף.

(בדכ מתחת ל 25000 שח).

הצעת המחיר שקיבלתי מאחד הסוכנים הייתה 7.5 אלף לביטוח מקיף של כזה רכב

וכן אני נהג חדש וצעיר גם. שנה הבאה הכל מסתיים אצלי

פורסם

כמו שאמרו לך, רכב פוזה בעיקר, גם הטורבו.

אומנם הנתונים של הבחור שמפרסם ב 75K מעולים והרכב באמת נראה מעולה - אבל בכסף הזה אפשר לקבל 208GTI חדשה יותר שתהיה טובה יותר בכל פרמטר, מלבד אולי הפוזה.

פורסם

אני מעולם לא נהגתי על הרכב הזה.

מה שאני יכול להגיד זה שלי יש גם רכב 1.6 טורבו (182 כ"ס) ידני וזה די כיף. הרכב מרגיש זריז (אם כי לא ממש מהיר וחזק במיוחד ) ואם מעולם לא היה לך רכב חזק אז אתה ממש תהנה ממנה, אפילו בסתם נהיגה יום יומית .

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...