Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV 1.6 ומילוי שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בדגם משנת 2015

1.6

אוטומט.

כידוע, לסדרה הזו של המנועים יש בעיה של אכילת שמן מוגברת.

מדי פעם, אבא שלי נכנס למוסך מורשה סובארו שבו הוא מטפל באופן קבוע, והמוסך ממלא לו את החסר.

לטענת אבא שלי היה חסר כקילו שמן ואחד המוסכניקים שם אמר לו, שכל עוד לא נדלקת נורית האזהרה של השמן אז אין לו צורך למלא והוא יכול לחכות עד שנורית ההתראה של מחסור בשמן תדלוק.

מה דעתכם, האם ההנחיה הזו הגיונית?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אם מדובר באכילת שמן הדרגתית אין בעיה להמתין כל פעם עד שנורת השמן תדלק, שכן מתי שהיא נדלקת זה אומר שחסר ליטר שמן אחד והמנוע לא נפגע מחוסר בכמות כזאת של שמן.

זאת לא דרך של 100% אחוז בטחון, שכן יכול לקרות מקרה של תקלה בנורת השמן או במנגנון למדידת השמן שמדליק את נורת השמן, אבל הסיכוי לכך נמוך.

במקרים אחרים בהם למשל יש נזילת שמן חזקה ולא אכילת שמן הדרגתית, כמ למשל עקב שבירת אגן השמן או סיבה אחרת, אזי גם לאחר שנורת השמן תדלק נזילת השמן החזקה תמשיך והמשך נסיעה ברכב תגרום לנזק למנוע.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

על הנחיה שכזו לא הייתי בונה כי ברגע שהמנוע יישבוק או שיווצר נזק כל שהוא יגידו לו במוסך למה הוא חיכה למנורה ושזה בעיה שלו. שיחזיק גלון שמן בתא המיטען וישלים מה שצריך כל פעם שחסר ושייתעד את החוסרים האלה במחשבי החברה.

• תוכן חדש...