Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סוסיתא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רום כרמל 1300 עם מנוע פורד ורום כרמל 1301 עם מנוע של קריזלר

חשבתי שמר גרוסברג יקפוץ ראשון למה יש לו אחת ממודל 78 והוא מטורף אחריה ואחרי הקוביה...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רום כרמל 1300 ההבדל בניהם כך 1301 יש לה תמיד בעיות אם מפני שההגה שלהם תמיד נישבר וברום 1300אין בעיות היגוי ההבדל עוד הבודי יותר כבד מהשסי וברום 1300 המנוע הוא של פורד אסקורט וגם אין לא בעיות עם היגוי ומאיד בתודה אבי ג

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

אצלי לא היו שום בעיות נסעתי ברכב בן 13 כ - 3 וחצי שנים , בערך 100 ק"מ ליום ללא שום תקלות מיוחדות. מכרתי אותו רק כי קיבלתי רכב מהעבודה.

אספנות = סבלנות

פורסם

סוסיתא קוביה שנת1965 שנצפתה ברחוב לאה בנאות אפקה בתל אביב שיכת לאדם פרטי שלא חבר מועדון ושמו עמנואל והוא גר ברחוב אילת בחולון מול אולמי דולפין בחולון

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

היי

אני מחפש גיר לסוסיתא קוביה , לא לסוסיתא שמכרתי

היא שלמה ונוסעת ,

לחבר אחר .

מי שיודע או למי שיש , אנא ממכם .

אני מודה בשמו מראש !

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

למשה אזולאי ולשאר החברים,

חשבתי על זה קצת...

אם הרעיון הבסיסי הוא הקמת מועדון סוסיתא (שכולל רכבי סוסיתא, רום, סברה...), אז למה לא לפתח אותו ולהקים את "מועדון רכבי ארץ-ישראל"?

כך נוכל לצרף למועדון את רכב ה"סופה" לדורותיו (נחכה ש"סופה 2" תהיה אספנות, וגם יצטרפו למועדון כמה טנקים...:wink:)

אתם יודעים, כל דבר מתחיל ברעיון, אז אני זרקתי עצם...

ותחשבו על זה,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
למשה אזולאי ולשאר החברים,

חשבתי על זה קצת...

אם הרעיון הבסיסי הוא הקמת מועדון סוסיתא (שכולל רכבי סוסיתא, רום, סברה...), אז למה לא לפתח אותו ולהקים את "מועדון רכבי ארץ-ישראל"?

כך נוכל לצרף למועדון את רכב ה"סופה" לדורותיו (נחכה ש"סופה 2" תהיה אספנות, וגם יצטרפו למועדון כמה טנקים...:wink:)

אתם יודעים, כל דבר מתחיל ברעיון, אז אני זרקתי עצם...

ותחשבו על זה,

לא נגרש מי שיגיע עם אסקורט טרנזיט קונטסה הנרי ג'י וויליסים לסוגיהם ועוד כל מיני רכבים שהורכבו בארץ פשוט כמו לסובארו פורד וכל השאר יש מועדונים גם לאוטוקארס יהיה.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
לא נגרש מי שיגיע עם אסקורט טרנזיט קונטסה הנרי ג'י וויליסים לסוגיהם ועוד כל מיני רכבים שהורכבו בארץ פשוט כמו לסובארו פורד וכל השאר יש מועדונים גם לאוטוקארס יהיה.

משה אזולאי.

נכון, משה.

אני מסכים עם הטענה שלך.

אבל מה לגבי ה"סופה"?

נכון שרובו מורכב בארץ כמו שאר הרכבים שציינת (שהורכבו...), אך חלק ניכר ממנו שייך לפן הישראלי.

שבעלי ה"סופה" יפתחו מועדון משלהם, או שיצטרפו למועדון "שלנו"?

פורסם
נכון, משה.

אני מסכים עם הטענה שלך.

אבל מה לגבי ה"סופה"?

נכון שרובו מורכב בארץ כמו שאר הרכבים שציינת (שהורכבו...), אך חלק ניכר ממנו שייך לפן הישראלי.

שבעלי ה"סופה" יפתחו מועדון משלהם, או שיצטרפו למועדון "שלנו"?

לא יודע אם קראת כל מה שכתבתי מוזמנים להצטרף בעלי ואוהבי סוסיותות!!!

Moshe Azulay

פורסם
לא יודע אם קראת כל מה שכתבתי מוזמנים להצטרף בעלי ואוהבי סוסיותות!!!

קראתי...

אבל אני אומר שהם יוכלו להצטרף תחת הכותרת של "בעלי 'סופה'" ולא תחת הכותרת של "חובבי סוסיתא"...

בקיצור, אני אומר שלא צריך לפסול את "מועדון רכבי ארץ-ישראל".

פורסם

אז תקים אותו אתה!!!

(איזה קודיייייייייייח יאאאאאאאלה)

Moshe Azulay

• תוכן חדש...