Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שכרתי פיקנטו לכמה ימים כדי להתנסות ברכב אחרי מחשבות לקנות מיני (0 ק״מ) ופסילה של i10 ושברולט ספארק עקב הרגשת צפיפות בין הראש לתקרה (1.86).

סהכ הרושם שלי טוב למעט דבר אחד:

—בכבישים מהירים אני מרגיש שכל נגיעה בדוושת הגז מקפיצה את הפיקנטו —

אי אפשר לסוע ברגוע על מהירות קבועה (נגיד 110) ולהניח את הרגל בעדינות על הדוושה כדי לתת טיפה גז, הרכב או מאיט או מאיץ (מנסה) וזה לא נוח (כאילו גז ברקס כזה).

אני מניח שההתנהגות היא בגלל שהוא על ההילוך הרביעי (ואין לו יותר הילוכים).

עוד מישהו מתוסכל מהתנהגות כזו ברכבים עם 4 הילוכים? יתכן ויש סיבה אחרת להתנהגות?

תודה, פיני.

פורסם

כנראה שיש בעיה ברכב שהשכרת.

אף לחיצה על הגז בפיקנטו לא מקפיצה את הסלד, בטח שלא במהירות כזו שהרכב בא נמצא ב2.5K סלד.

גם שהרכב נמצא במהירות של 4K סלד עם מזגן ההרגשה מעולה.

כמו כל רכב ללא טורבו/נפח/מעט כוחות סוס/קגמ במהירויות שמתקרבות לתלת ספרתיות אם תסחט את הדוושה עד הסוף תגלה שיש השהייה ועליית סלד עד שהרכב מגיב, אבל אם הגעת למצב כזה סימן שאתה לא נוסע נכון.

פורסם

אתה כנראה לא רגיל לגיר הזה ולא לרכב הזה.

גם אני מרגיש שזה קצת מוזר לנהוג בפיקנטו אחרי שאני נוהג בספארק (גיר רציף) או בכל רכב אחר.

פורסם

לדעתי הרגשה אופינית לרכב עם מנוע קטן וגיר 4 הילוכים.

בפיקנטו אכן בשביל להאיץ התיבה תוריד הילוך והסלד יהיה גבוה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התנהלתי המון קלומטרים בכביש מהיר עם פיקנטו ולא ראיתי שום בעיה בשיוט עקבי ללא קפיצות.

כנראה יש בעיה ברכב הספציפי.

פורסם

תודה על התשובות,

כנראה שיש בעיה ברכב שהשכרת.

אף לחיצה על הגז בפיקנטו לא מקפיצה את הסלד, בטח שלא במהירות כזו שהרכב בא נמצא ב2.5K סלד.

גם שהרכב נמצא במהירות של 4K סלד עם מזגן ההרגשה מעולה.

כמו כל רכב ללא טורבו/נפח/מעט כוחות סוס/קגמ במהירויות שמתקרבות לתלת ספרתיות אם תסחט את הדוושה עד הסוף תגלה שיש השהייה ועליית סלד עד שהרכב מגיב, אבל אם הגעת למצב כזה סימן שאתה לא נוסע נכון.

לא אמרתי שהסלד קופץ אלא שהרכב קופץ.

לדעתי הרגשה אופינית לרכב עם מנוע קטן וגיר 4 הילוכים.

בפיקנטו אכן בשביל להאיץ התיבה תוריד הילוך והסלד יהיה גבוה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

לדעתי הוא נשאר בהילןך הרביעי כי אני לא לוחץ חזק על הדוושה אלא חלש. ברור שאם אלחץ חזק והוא יוריד לשלישי אז הסלד יקפוץ.

התנהלתי המון קלומטרים בכביש מהיר עם פיקנטו ולא ראיתי שום בעיה בשיוט עקבי ללא קפיצות.

כנראה יש בעיה ברכב הספציפי.

אתה רוצה להגיד שאתה נוסע נגיד ב 120 על הילוך 4 והוא משייט בסבבה ולא מעלה סלד ?

מה ששכרתי נסע רק 60 אלף.

פורסם

לא זכור לי כלל קושי לשמר מהירות תלת ספרתית עם ביקנטו אוטומטית (מנוע 1.25), כנראה שיש בעיה באקזמפלר הספציפי. יותר מזה אוסיף שהרכב יחסית שקט ומרגיש יציב במהירויות שהשתיקה יפה להן.

פורסם
לא זכור לי כלל קושי לשמר מהירות תלת ספרתית עם ביקנטו אוטומטית (מנוע 1.25), כנראה שיש בעיה באקזמפלר הספציפי. יותר מזה אוסיף שהרכב יחסית שקט ומרגיש יציב במהירויות שהשתיקה יפה להן.
מסכים עם כל מילה!

אם כבר החסרון בפיקנטו הוא מערכת שמע גרועה, שאר הדברים כגון נסיעה, נוחות וזריזות מעולים לדעתי ברכב בקטגוריה הזו.

אולי נסעת על מנוע 1 ליטר?

• תוכן חדש...