Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לצערי נשבר לחבר החליל דלק מהבלוק.

איך זה מחובר?

יש 2 אוזניים מאלומיניום שיוצאות מהבלוק, והחליל נסגר מעל עם ברגים .

האוזניים שעל הבלוק נשברו .

מדובר באלרו 2004 .

איזה ריתוך נדרש לאלומיניום? האם כל רתך מסוגל לבצע דבר כזה?

דגשים לריתוך כזה?

תודה מראש .

אלרו 2.2 2004 .

פורסם

ואם אתה מצליח כן לשבת עם אזיקונים שם? צריך לראות באיזה קטע הם נישברו ואם זה נגיש להיכנס שם עם ריתוך..כמובן לפרק את החליל לגמרי שעובדים שם עם ריתוך ולאבטח את האיזור מהריתוך במידה וניתן לתקן. אני אישית לא יודע אם הייתי ניכנס לריתוך שם..אני מאמין שניתן למצוא מקומות לקבע את החליל באמצעות אזיקונים. אתה גם מוזמן להעלות תמונה ומקסימום אגש לחרט שלי השבוע אשאל אותו אם הוא יוכל לעשות זאת בטוח ומה המחיר...

פורסם

יש תמונה\תמונות ?

אולי אפשר לקבע את החליל מזרקים למשהו אחר באמצעות פלאח אלומיניום 3 מ"מ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי ,

בקרוב יהיו תמונות .

האוזניים על הבלוק הן עגולות ועם הברגה 8 מ"מ , והאוזניים על החליל זהות .

על הבלוק האוזניים שבורות .

פורסם

תראה... בשוק קיימים דבקים לאלומיניום. מעולם לא בדקתי אותם ואת היכולת שלהם לעמוד בטמפ' של המנוע או הויברציות.

מה שכן, זה חלק שלא מופעלים עליו כוחות חזקים. זו הזרקה רב נקודתית של פעם - תחתיה יש יניקה של אויר והדלק שמתערבב עם אויר שמגיע מכיוון המצערת.

דבר ראשון שצריך לבדוק זה את רמת היצירתיות המתאפשרת במנוע; האם ניתן לאבטח את החליל בנקודות אחרות ע"י 2 רצועות (לצורך הדוגמא: נניח בנדים ממתכת שיכולים לתפוס את החליל עם עוד אוזניים שנמצאות על הראש\בלוק) או ע"י יצירה של 2 תושבות אחרות (אולי אפילו פלאח בין חלק לחלק שאפשר לאבטח עליו את הברגים של החליל).

דבר שני - צריך לבדוק אם בכלל ניתן להלחים את האוזניים בחזרה, האם ההלחמה בטוחה בנקודה הזו (שכן אנחנו לא יודעים אם זה יכול לגרום לאיזה עיוות או בעיה). אל תשכח שהחלקים שנשברו קרובים מאוד לדופן שעליה יושב אטם.

נסה להרים טלפון לבית מלאכה שמתמחה בשיפוץ ראשים ותשאל אותו מה ניתן לעשות עם שבר כזה באלומיניום (בתור התחלה: בלי לפרק את החלק ולהביא אליו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי חליל ישן .

עלה לי רעיון אדיר !

מכיר את התושבות שמחזיקות את הוילון?

יש בקצה שלהן מקום להברגה .

תודה על התגובה קודם כל .

אם הצליח אעדכן :)

אני יכול לייצר פלח ב cnc , פשוט מעדיף פתרונות שלא אאלץ להפעיל אנשים אחרים .

• תוכן חדש...