Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: גולף 2001 מנוע 2000 אוטומט

התופעות: עשן שחור בלחיצה מעל טור 3 (גם בעמידה), ריח של דלק בכל מצב, צריכת דלק מוגברת מאוד, האוטו לא הכי סוחב מושלם.

דברים שהוחלפו: חותי הצתה, חיישן חום, מצערת, קוייל, בנוסף בוצע ניתוק של MAF ועדיין לא היה הבדל.

הקודים המופיעים:

P1128 - Bank 1, Mixture Adaptation (Mult) : System Too Lean

P0171 - Fuel Trim, Bank 1: System Too Lean

P0102 - Mass Or Volume Air Flow Circ: Low Input

אשמח לעזרה לאיתור התקלה, נמאס לי סתם להחליף דברים..

פורסם

P1128 - תקלה בתערובת דלק אויר

P0171 - תקלה בויסות דלק

P0102 - מתח נמוך בחיישן כמות אויר

על פניו נראות תקלות שקשורות זו בזו, הייתי מתחיל מחיישן MAF או מצערת.

כל זה על פי היגיון וההבנה המועטה שלי ברכבים. תיכף יגיבו התותחים של הפורום ויהיו יותר מדוייקים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

התקלות אומרות בעצם שיש לך תערובת מועשרת באוויר, הייחס אוויר-דלק (14.7 אוויר על 1 דלק) לא תקיןץ

אם המחשב מזהה יותר אוויר אז הוא מנסה לפצות על זה על ידי הוספת דלק.

אל תמהר להחליף חלקים, אתה צריך לחקור ולזהות מה הבעיה (או לקחת למוסך מקצועי שיודע)

אני הייתי מתחיל קודם בניקיון של חיישן כמות האוויר עם חומר מתאים, בנוסף, בודק שאין צינורות או חלקים סדוקים\קרועים שדרכם יכול להכנס אוויר - מד כמות האוויר יכול להיות תקין ומדוייק, והוא "יודע" שהוא מכניס כמות מסויימת- אבל אם יש בפועל כניסה לא מבוקרת (נגיד מחור) של אוויר אז הכמות שהוא מדווח עליה לא תואמת, נכנס למנוע יותר אוויר ממה שאמור להיות.

זה כאב ראש, תהיה סובלני.. אצלי הדליפה של האוויר הייתה מהמזרקי דלק למשל..

• תוכן חדש...