Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 5K לחייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, אני חייל, עוד מעט משתחרר אבל עד שזה יקרה אני עובד, קשה לי מאוד לעבוד רגלי מכיוון שמרחק העבודה הוא 15 ק"מ מהבית. לנסוע באוטובוסים עד עכשיו עבד אבל כמו שאומרים נשבר הגב.. זה לחכות כל פעם לאחר כל פעם..

התקציב שלי כחייל זה 5k ויש מלא רכבים שהם בסדר גמור עד המחיר הזה לנסוע לפחות 3 פעמים בשבוע לעבודה.

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על כמה רכבים שמצאתי במחירים האלו מבחינת אמינות ורמת רכב כללית ואם תוכלו גם תדרגו:

פיאט פונטו גרנדה 2008 רובוטית

סיטרואן c4 2008 אוטומט

מאזדה לאנטיס משנת 2000 עד 2005 בערך אוטומט

פיג'ו 207-206 2003-2008 אוטומט

פיאט פונטו ספייס כל השנים אוטומט וידני

מיצובישי לאנסר קלאסיק 2001-2005 +- אוטומט

ואם אפשר להציע רכבים שאתם חושבים שישרתו אותי בסדר במחירים האלה

אני צריך להגיע לעבודה לפחות שלוש פעמים בשבוע עד ככל יום במרחק 15 קמ' ובציפוי שאם אצטרך לנסוע במרחק של מדרום לצפון לא אתקע בדרך..

תודה

פורסם

הייתי מתמקד בגיר ידני עקב אמינות עדיפה.

פונטו/גטס אופציות טובות, אבל קח בשבון שמדובר על רכבים ישנים ותקלות צפויות להיות.

אין טעם לקחת לבדיקה במכון, אבל כן הייתי לוקח למוסך לבדיקה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם יישור קו כלשהו שמאמין שתצטרך יעלה כסף, ולקחת בחשבון שגם טיפולים זה כמה אלפים לשנה לרכב כל כך ישן.

בקיצור השאלה היא האם 5000 זה לחוץ, או שהשארת כסף לשאר?

פורסם

1. אך ורק ידני. בתקציבים האלה, תקלה ראשונה בגיר אוטומטי והאוטו הולך לזבל.

2. תתמקד ברכבים שגם יש להם היצע גדול, גם חלפים ואחזקה זולה וגם שלא מושכים נהגים צעירים שמתחזקים את הרכב תחזוקת שבר.

המלצות שלי, אימפרצה, מזדה 323 (סדאן, לא F), לאנסר וכו (לא קורולה כי מוכרים אותן במחירים מפגרים וללא כל הצדקה) אבל לא יהיה לך קל למצוא ידנית.

המלצה אישית מנסיון, אימפרצה.

יש לי אימפרצה משלוחים שנת 2005 עם 380 אלף ק"מ, הרכב מסרב למות או להראות איזהשהם סימני הזדקנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...