Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

נפלו לי רייבאן מדגם rb8301 ונשברה עדשה אחת.

אז זהו שזו כבר פעם שלישית!! שאני מחליף להן עדשות.

אני כבר רוצה להסב אותן לראיה.

האם אתם מכירים מעבדה (חוץ מסגם) שעושה עדשות לפי מרשם וגם לפי מידה לאיזה מסגרת שאני מספק?

על הדרך גם ליישר את המסגרת.

עדיפות לדרום אבל אין בעיה עם המרכז.

תודה, שביט

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כל אופטיקאי רציני יכול לעשות את זה, אבל אם המספר שלך גדול יכול להיות שאי אפשר לייצב את העדשות במסגרת הדקה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אופטיקה הלפרין, מספר נמוך יחסית (סביבות המינוס 2), ללא צילינדר, עלו כ120 שקלים.

הגעתי עם מסגרת שלי, הם הקריאו את הדיסלקיימר (אם המסגרת נשברת - זה עליי), הכנתי ככה שני זוגות.

כל המידע נכון ללפני שנתיים.

פורסם

אופטיסטור בתלאביב.

אנחנו כמשפחה רוכשים שם משקפיים שנים. מעבר למבחר מגוכך של מסגרות במחיר יחסית הגון אחרי הנחות שתמיד יש (לא הבנתי את זה אף פעם. אם תמיד יש הנחה, אז למה לא פשוט לרשום את המחיר הסופי)

גם האופטמטריסטים שלהם טובים וניתן להזמין עדשות מכל סוג. אני העברתי את הרייבאן קלאבמאסטר שלי משמש לראיה. היה עניין של 400 ש"ח נדמה לי בתוספת של פילטר לאור כחול (יושב אין סוף שעות על המחשב, אמור לעזור) מעבר לשטויות הסטנדרטיות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם (נערך)

תמיד תהיתי, איך בדיוק "מסבים" משקפי שמש לראיה, לי יש 3 זוגות RB3025 ; זוג עם עדשות ירוקות, זוג עם עדשות כחולות מראה וזוג עם עדשות אפורות עם Gradient.

האם העדשות המקוריות שלי נשארות ועליהם "מלבישים" עדשות ראיה?

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם (נערך)

מתעלק על השרשור.

האם ניתן לעשות את הפעולה ההפוכה, קרי להחליף למשקפי ראייה את העדשות לשל שמש? אם כן, מה טיב איכות ההעדשה נגד השמש?

* עדשה ללא מספר.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
תמיד תהיתי, איך בדיוק "מסבים" משקפי שמש לראיה

האם העדשות המקוריות שלי נשארות ועליהם "מלבישים" עדשות ראיה?

לא, קונים עדשות אופטיות מסננות ומרכיבים אותן במסגרת. תוכל לשמור את העדשות המקוריות אם תרצה להסב בחזרה את המשקפיים יום אחד.

מתעלק על השרשור.

האם ניתן לעשות את הפעולה ההפוכה, קרי להחליף למשקפי ראייה את העדשות לשל שמש? אם כן, מה טיב איכות ההעדשה נגד השמש?

* עדשה ללא מספר.

אפשר, התהליך הוא זהה, אבל לא בטוח שהוא כלכלי. האיכות תלויה באיכות של העדשות שתקנה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...