Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה רבה לכולם, את הסלריו דווקא יש ידנית.

פיקנטו בשלב זה ירדה מהפרק פשוט מפני ש... לא חזרו אלינו לתאום נסיעת מבחן. הבנתי שאנחנו גם לא לבד בעניין של לא חוזרים אל.

נסיעת מבחן בידני? או באוטומט?.

פורסם

בידני.

עוד עדכון: כתבתי שבסוזוקי יש סלריו ידני, אבל קבעתי נסיעת מבחן להיום, פחות משעה לפני מתקשרים אלי מהסוכנות ואומרים לי שבעצם זה ירד מהמלאי "אתמול". בעצם לא אתמול אלא "ביום ראשון" אבל מה זה משנה ו"לענייננו" האם רוצים נסיעת מבחן על אוטומאט.

אם תבדקו באתר עדיין מעודכן שיש ידני וכנראה גם אצל מי שמתאמים נסיעות מבחן.

למה כל כך הרבה חברות מורידות את הידני מהמלאי? מפריע להם שנחסוך בדלק...? במיסים? לא מובן.

פורסם
בידני.

עוד עדכון: כתבתי שבסוזוקי יש סלריו ידני, אבל קבעתי נסיעת מבחן להיום, פחות משעה לפני מתקשרים אלי מהסוכנות ואומרים לי שבעצם זה ירד מהמלאי "אתמול". בעצם לא אתמול אלא "ביום ראשון" אבל מה זה משנה ו"לענייננו" האם רוצים נסיעת מבחן על אוטומאט.

אם תבדקו באתר עדיין מעודכן שיש ידני וכנראה גם אצל מי שמתאמים נסיעות מבחן.

למה כל כך הרבה חברות מורידות את הידני מהמלאי? מפריע להם שנחסוך בדלק...? במיסים? לא מובן.

אני נוסע על פיקנטו ידני 6 שנים - ללא תקלות

פורסם

בהמשך לשרשור:

דברים שמטרידים אותי: בi10 יש מערכת stop start. האם ניתן לבטל אותה? (גם אם בתחילת כל נסיעה). זה נשמע לי מוזר מדי... כמו כן האם עצם המצאות המערכת בעלת משמעות בעלות חלפים וכדומה?

מובילאיי: הבנתי שאין דרך להתחמק מהדבר הזה, האם זה בר כיבוי? כמה מעצבן?

ושאלה נוספת: האם שווה לשלם מקדמה של 2000ש"ח לשריון רכב בצבע מסויים שנמצא בארץ (אחרון) או שבסדר גם לקחת סיכוי שלא ישאר ואצטרך להמתין להגעה (כמה זמן זה יכול לקחת...?)

פורסם

במכוניות שציינת אי אפשר לקנות בלי מובילאיי, לאף אחת מהן אין התרעה מקורית על סטייה מנתיב.

המשמעות היחידה של מערכת S&S מבחינת חלפים היא קניית מצבר מתאים, שבדרך כלל יקר יותר ממצבר רגיל.

פורסם
בהמשך לשרשור:

דברים שמטרידים אותי: בi10 יש מערכת stop start. האם ניתן לבטל אותה? (גם אם בתחילת כל נסיעה). זה נשמע לי מוזר מדי... כמו כן האם עצם המצאות המערכת בעלת משמעות בעלות חלפים וכדומה?

מובילאיי: הבנתי שאין דרך להתחמק מהדבר הזה, האם זה בר כיבוי? כמה מעצבן?

ושאלה נוספת: האם שווה לשלם מקדמה של 2000ש"ח לשריון רכב בצבע מסויים שנמצא בארץ (אחרון) או שבסדר גם לקחת סיכוי שלא ישאר ואצטרך להמתין להגעה (כמה זמן זה יכול לקחת...?)

תודה כמה המובילאיי מטריד?

ומוסיף לשאלה, במיצובישי ספייס סטאר יש כנראה צריכת דלק טובה יותר. לא כל כך מכיר את הרכב...

פורסם

כמה המובילאיי מטריד זה תלוי חלקית בך ותלוי חלקית בהגדרות שלו. למיצובישי ספייס סטאר יש מבחן ארוך טווח וסיכום מעולה של יוליאן.

אגב הספארק המחודשת פטורה ממובילאיי (יש מערכות מקוריות) וגם מציגה צריכת דלק מעט עדיפה על הפיקנטו והI10.

פורסם

יש לי אלטו ידני מ2011 אפס תקלות מת על הרכב הזה. לחמותי יש סלריו רובוטית והיא באמת הרבה יותר מרווחת עם תא מטען גדול יותר ויותר "אוטו". זה עניין של הרגל. אם רגילים למשפחתית אז ברור שזה "פחות אוטו" אבל אם מה שחשוב זה אמינות וחסכוניות אז אני ממש ממליץ על הסלריו (לא יודע בקשר לשאר).

למרות זאת, אם אני לא טועה סלריו 3 כוכבי בטיחות, כשהייתי רווק לא היה אכפת לי מזה בכלל, אבל עכשיו עם משפחה זה כבר היה מאד מפריע לי, ולפי מה שאני זוכר לשאר המכוניות בקטגוריה יש יותר כוכבים

פורסם

אם אתה מקפיד לאותת לפני סטיה מנתיב המובייל איי יהיה בסדר, לפעמים הוא נלחץ מהתקרבות לרכב מקדימה אבל יש לך אופציה גם לשלוט על עוצמת ההתראות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את המובילאיי ניתן להשתיק, העניין הוא שצריך לבצע את ההשתקה בכל נסיעה מחדש (בדומה לביטול מערכת העצור/סע בחלק מהרכבים). כפי שצויין, אם מקפידים על איתות המובילאיי יהיה חרישי ולא יתריע על סטיות מנתיב (אשר את ההתרעה הקולית עליהן ספציפית ניתן להשתיק לצמיתות).

פורסם

אם אני לא טועה ניתן לשים מדבקה על העינית ככה שהמובילאיי לא רואה ככה ראיתי בכתבה שנהגי אוטובוסים עושים, לא בטוח שזה מבטל.

אני הייתי חושב שוב לגביי הפיקנטו הרכב נראה מבפנים הרבה יותר טוב מהשברולט.

גם יש 3 שנות אחריות מלאות ו4 שנים נוספות על המנוע ועל הגיר ככה שאפשר להיות בראש שקט.

פורסם

עדכון:

i10 לאחר נסיעת מבחן פחות נראית לי, וגם אין לה בתיבת ההילוכים האוטומאטית הילוכים נמוכים. צריכת הדלק לא טובה.

קיה פיקנטו - נסיעת המבחן טובה על הידני וגם על האוטומאט. הידני לא קיים במלאי כרגע, משמע לא ניתן לרכוש אותו במחיר לפני המיסוי כי הוא יעבור מכס אחרי ה1.4 (שזה קצת הזוי, כי רכבים שכבר עברו מכס ימכרו במחיר היקר כאילו נכנסו בתאריך המכירה.). האוטומאט עם צריכת דלק רעה.

מיצובישי ספייס סטאר - שמעתי עליו דברים בינוניים אך מבין שצריכת הדלק יפה וגם מקבלים איתו מולטימדיה חינם.

מתלבט אם בכלל להתאמץ לרכוש רכב לפני כניסת המיסוי שזה היה הרעיון, כשחלק מהאפשרויות כבר לא רלוונטי. הספייס סטאר כל כך נוראית?

• תוכן חדש...