Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקציב שלי הוא 10 אלף והתלבטתי בין כמה רכבים

הראשון זה הונדה סיוויק (שנותנים 2001-2004)

טויוטה קורולה (2001-2002 הפנסים המרובעים)

או מאזדה לנאטיס (2001-2004)

עכשיו מצאתי כמה שמורות היטב מכל הרכבים שהצעתי. המחיר גם זהה (400-300 שקל פה ולשם) אבל השאלה היא מה הכי שווה לי לקחת? עדיף לי לקחת קורולה שנתון יותר נמוך

2001 מאשר סיוויק 2004? ומה הכי עדיף מבחינת נוחות, צריכת דלק - אמינות חלקים זולים וזמינים. וגם שתהיה זריזה קצת

בחנתי גם יונדאי גטס יש לאחי אבל וויתרתי.. מרגיש כמו לנסוע על קופסת סיגריות

היתה לי יונדאי אקסנט בעבר (2001) עשתה לי ים בעיות אז לא מתכוון לחזור אליה

עריכה אחרונה על ידי daniel582
פורסם

כל הרכבים שציינת כבר המון זמן על הכביש, האמינות שלהם תהיה תלוי יותר באיך הם תוחזקו וננהגו מאשר בדגם.

אישית, אם ידני זו אפשרות ריאלית הייתי שוכח מכל אלו ומחפש משהו קטן, ידני, וחדש בחמש עד עשר שנים.

אם לא, הייתי בכל זאת מחפש רכבים אחרים חדשים יותר, אולי אפילו מנסה להעלות קצת את התקציב כדי להמנע מעלויות תחזוקה גבוהות אח"כ. משהו בסגנון של דייהטסו סיריון או פורד פיאסטה. אם הם קטנים מדי, אולי אפשר לחשוב על פוקוס דור שני או סיטרואן c4 דור ראשון מסוף העשור הקודם, אולי אפילו 2010 יכנסו לתקציב. כמובן שגם בכל אלו התחזוקה שהרכב קיבל תשפיע משמעותית על האמינות שלו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
כל הרכבים שציינת כבר המון זמן על הכביש, האמינות שלהם תהיה תלוי יותר באיך הם תוחזקו וננהגו מאשר בדגם.

אישית, אם ידני זו אפשרות ריאלית הייתי שוכח מכל אלו ומחפש משהו קטן, ידני, וחדש בחמש עד עשר שנים.

אם לא, הייתי בכל זאת מחפש רכבים אחרים חדשים יותר, אולי אפילו מנסה להעלות קצת את התקציב כדי להמנע מעלויות תחזוקה גבוהות אח"כ. משהו בסגנון של דייהטסו סיריון או פורד פיאסטה. אם הם קטנים מדי, אולי אפשר לחשוב על פוקוס דור שני או סיטרואן c4 דור ראשון מסוף העשור הקודם, אולי אפילו 2010 יכנסו לתקציב. כמובן שגם בכל אלו התחזוקה שהרכב קיבל תשפיע משמעותית על האמינות שלו.

פוקוס יש לאמא שלי ועושה לה בעיות אז מעדיף שלא

אני לא נוגע בצרפתיות

ואיזה רכבים 2010 יכנסו בתקציב? אני לא יכול לעלות עוד מ 10 לצערי

פורסם

כל רכב ישן (10+, בוודאי 15+) יעשה בעיות. גם קורולה, בטח אחת שכבר כמעט 20 שנה על הכביש.

ב-10 (או פחות) אפשר למצוא סיטרואן C4 מ-2010, ואם ידני וקטן זו אופציה אז כנראה שגם פיג'ו 206+ מתחילת העשור הנוכחי ואולי קליאו דור 3.

אף אחד לא מכריח אותך לגעת או לא לגעת, רק שאם אתה מחפש רכב טיפה יותר מודרני ועם בלאי נמוך יותר, זו אופציה לגמרי אפשרית. לדעתי, קליאו דור 3 או 206+ ידניות מ-2011 יהיו אמינות יותר מקורולה מ-2001, בסבירות גבוהה מאוד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

יש קורסה 2011 ב 9,900. כנראה סוחר אבל אולי בכל זאת שווה בדיקה?

https://www.yad2.co.il/s/c/nbia8r

אופציה אפילו עדיפה יותר:

לנסר 2007/8 - רכב אמין מאוד (הייתה לחבר שלי 2005 עד לא מזמן, אמינות מופתית)

דוגמא טובה:

https://www.yad2.co.il/s/c/y9o59w

אימפרזה 2007:

https://www.yad2.co.il/s/c/c01lsd

לדעתי אם אתה מכוון להונדה\מאזדה\טויוטה מ 2004 או פחות ברור שעדיף מיצובישי\סובארו מ 2007/8 במקום.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מניסיון אישי, הייתי הולך על אימפרצה 2005/6/7.

2 ליטר 4X4 ממש אוטו כיפי וכ"כ הרבה אמינות בכלום כסף.

1600 אוטומטית תשאיר לך אפילו די הרבה עודף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...