Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות מכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך למכור אחד מהרכבים שיש לי.

בדגש על להרוויח כמה שיותר על הרכב ומתוך צמצום הוצאות עתידיות, איזה מהרכבים הייתם ממליצים למכור?

הרכב שישאר יהיה רכב שני בבית.

מדובר על סוזוקי איגניס 2005 וניסאן אלמרה 2006.

הסוזוקי אצלי מספר חודשים, שימשה בעיקר כרכב לנסיעות קצרות מאד בתוך העיר. לא ידוע על בעיות מיוחדות.

בעבר היה חשש שהלך הגיר אבל באמצעות סינון שמן הגיר שיצא נקי המוסך אמר שהגיר נראה תקין בגלל שאין מתכות בשמן.

הניסאן אצלי כמעט 3 שנים משמש כרכב עיקרי, אחלה רכב, תא מטען גדול, מזגן מעולה, נוסע טוב והנסיעה בו מרגישה הרבה יותר ׳בטוחה׳.

במהלך הזמן קיבל לא קצת מכות בפח ולא נראה משהו.

בנוסף, לפי המוסך יש צורך לבצע לניסאן החלפת 2 תושבות מנוע והחלפת מסרק הגה.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי yagelk
פורסם

לדעתי, את האיגניס יהיה לך הרבה יותר קל למכור, במיוחד אם חיצונית היא שמורה.

את האלמרה כנראה תצטרך למכור בגרושים אם תחליט.

הייתי שוקל לפרסם את שתיהן במחיר שישאיר אותך מרוצה, והראשונה שתתפוס קונה - תמכר.

פורסם

משאיר את האלמרה בעיקר בגלל שהיא נעימה ובטוחה יותר

אתה גם מכיר אותה טוב יותר ובהשקעה קטנה יחסית, אתה מחסיר אותה למצב טוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פרסם את שתיהן בלוח ותמכור את זו שתקבל עליה סכום יותר משתלם, בזמן יותר קצר, ובפחות מאמץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...