Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להתראות אאודי RS3 ושלום ל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כולם מחפשים לי מחליפה מתאימה? :-D

איפה הבנתם שאני רוצה להחליף את ה M2? מה אתם יודעים שלא טוב לי בה שאני לא יודע עדיין? :lol:

בכל מקרה VAG זו לא אופציה בשנים הקרובות (אנסה לעבוד על האייטם של 8 חודשים עם RS3 בסופ"ש הקרוב).

למה c43? מה כתבתי שמכוון אתכם להמליץ לי על הרכבים הנ"ל? חוסר האהדה שלי ל ATS-V? אני באמת שואל.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה כולם מחפשים לי מחליפה מתאימה? :-D

היסטוריה, אני מניח :lol:

למה c43? מה כתבתי שמכוון אתכם להמליץ לי על הרכבים הנ"ל? חוסר האהדה שלי ל ATS-V? אני באמת שואל.

ניסיון לניחוש מושכל. אתה אוהב מכוניות מהירות, יוקרתיות ומעוצבות ונראה שלא אוהב מכוניות פרועות. ה-C43 נראית כמו מועמדת אידיאלית. מותג נחשב, עיצוב יפה, מהירה ומתנהגת, קלה לנהיגה ולא פרועה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי מסלול יותר טכני, אני לא כלכך בטוח. אני דווקא חושב להיפך, היות וה- RS3 היא Quattro היא תצא מפניות יותר מהר וחזק. ה- M2 תהיה יותר מהירה במסלול מהיר יותר.

אני קורא הרבה בפורומים של אאודי ובמוו מחו"ל, האאודי RS3 מגיעה פושרת מהיצרן ויש לה פוטנציאל לא ממומש, כדאי להוציא ממנה את המיטב צריך להשקיע עליה עוד קצת (קויילאוברים, אנטירולים וכו'). נהגתי על אחת סטוק ועל אחת רק עם אנטירולים קשיחים, התנהגות שונה לחלוטין. על M2 לא נהגתי, רק על ה- M240. אני גם מתכוון בעתיד הלא רחוק לרכוש אחת מהן (בתקווה שעד אז יהיה כבר תקציב ל- M2 Competition).

נצטרך לראות מרוץ כזה כדי להחליט סופית. למה אתה חושב שיותר ישורות זה יתרון ל M2? הרי בישורת ממהירויות נמוכות לאאודי יתרון גדול. אני דווקא חושב שתת ההיגוי של האאודי מאוד משמעותי, לרעה, בזמני מסלול.

ברגע שאתה נכנס ל after market אז השמיים הם הגבול. אפשר להפוך כל דבר למפלצת מסלול מבלי להוסיף כוח או מומנט.

פורסם

לדעתי אין מנוס מלהחליף לאיזו פורשה משובחת בפעם הבאה :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
במקום שתכתוב סופרלטיביים ממימדים אחרים, חוויות על חושיות משולבות בדולפינים באוקיינוס סגול, אתה מתעסק ביכולת שלה על פתחי ביוב...

מצטער אבל האנלוגיה שלך גדולה עלי. :lol:. אשמח אם תוכל להסביר.

היסטוריה, אני מניח :lol:

ניסיון לניחוש מושכל. אתה אוהב מכוניות מהירות, יוקרתיות ומעוצבות ונראה שלא אוהב מכוניות פרועות. ה-C43 נראית כמו מועמדת אידיאלית. מותג נחשב, עיצוב יפה, מהירה ומתנהגת, קלה לנהיגה ולא פרועה.

גם ע"פ ההיסטוריה שלי יש לפחות עוד 8 חודשים :-D

בקשר ל c43, היא הוצעה לי בגירסת הסדאן אחרי הקאדילק עם 367 כ"ס ו 500 אלף ש"ח. היום עם 390 כ"ס היא מתחילה ב 550 ככה שאנחנו מעל התקציב על רכב שכפי הנראה לא חלום רטוב שלי. סתם פשרה.

פורסם

אני מניח שלאור ציפיה לתאור סוחף על מכונית שהיא לא פחות מחלום, התגובה המאופקת שלך משדרת שעדיין לא הגעת לזו שתספק אותך ולכן ההצעות.

פתחי ביוב - הכוונה להתייחסות לרמת הנוחות שיש מי שיפרש אותה כפשרה. למרות שלדעתי היית ברור בעניין.

פורסם

במידה והוא לא הולך על GT3RS (סתם לשם ההקצנה, ברור לאן אני הולך), אני לא חושב שבוקסטר כל שהיא תיתן איזה ביצועי נוק-אאוט לפרצוף ל M2.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לדעתי אין מנוס מלהחליף לאיזו פורשה משובחת בפעם הבאה :-D

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669428-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-RS3-%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9C&p=5812966&viewfull=1#post5812966

איך הייתה הקדילק?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

כתוב בשירשור. בנס הרים הייתה מהנה מאוד אבל ביומיום פחות אהבתי.

פורסם
אני מניח שלאור ציפיה לתאור סוחף על מכונית שהיא לא פחות מחלום, התגובה המאופקת שלך משדרת שעדיין לא הגעת לזו שתספק אותך ולכן ההצעות.

פתחי ביוב - הכוונה להתייחסות לרמת הנוחות שיש מי שיפרש אותה כפשרה. למרות שלדעתי היית ברור בעניין.

לא יודע... לטעמי אתה מסיק מסקנות מהר מידי. ה M2 אכן קשיחה אבל לא כתבתי בשום מקום שזה מפריע לי. מניסיון, מתרגלים להכל. אולי הסיפוק שלי זה התחדשות כל שנה? חשבת על זה?

במידה והוא לא הולך על GT3RS (סתם לשם ההקצנה, ברור לאן אני הולך), אני לא חושב שבוקסטר כל שהיא תיתן איזה ביצועי נוק-אאוט לפרצוף ל M2.

אתה צודק אבל עדיין הייתי רוצה קאיימן מתישהו בעתיד. הבעיה היא עם התמחורים של היבואן.

פורסם

לא צריך להקצין כל כך - קאיימן GT4 8):wink: (מכיר שהיא לא בתקציב וגם לא מיוצרת יותר, תקן אותי אם אני טועה לגבי הטענה האחרונה, כבר לא עוקב כל כך).

מלך האיקרה, קראתי את זה. אין ביכולתי לעזור, שכן אינני עובד שם יותר :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איבדת אותי לגמרי. לא נורא, אני יורד מהדיון.

שאלת שאלה, העלתי השערה. וזהו. ממש לא מסקנות ולא כלום.

לא יודע... לטעמי אתה מסיק מסקנות מהר מידי. ה M2 אכן קשיחה אבל לא כתבתי בשום מקום שזה מפריע לי. מניסיון, מתרגלים להכל. אולי הסיפוק שלי זה התחדשות כל שנה? חשבת על זה?

פורסם

אתה צודק אבל עדיין הייתי רוצה קאיימן מתישהו בעתיד. הבעיה היא עם התמחורים של היבואן.

חכה שתגלה מחירי ביטוחים/ טיפולים/ חלפים...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...