Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף 4 צמיגים, לא רלוונטי להעביר את ה- OVATION קדימה, הם היו מקדימה וגרמו למשיכה של הרכב שמאלה לאחר בלימה (אחרי כיוון פרונט ושאר בדיקות). נראה לי שזה רמז שדינם לפח למרות שהם חדשים יחסית.

אז זה או 4 פאלקן (1380 ש״ח לפי מחירי אינטרנט) או 4 פרימסי 4 (1840 ש״ח בפנצ׳ריה) אני מבין ומניח שעל המבחר ב- 1600-1720ש״ח - טויו, קלבר, אנרג׳י סייבר, אפיגריפ פרפ טורקי עדיף לדלג ולקפוץ לפרימסי 4 בגלל ההפרש הקטן יחסית במחיר.

האם אני טועה? מה ההמלצות שלכם? כאמור לא מזלזל ב-460 ש״ח. מצד שני זה לא הפרש כזה דרמטי בין הצמיגים המינימאלים הנורמלאים שיש לצמיגים ממש טובים (בהנחה שלא יתייבשו תוך שנתיים).

פורסם

אין שום פסול בגודייר אפיגריפ, לא משנה אם פרפורמנס או לא, אם הוא לא מיוצר בטורקיה, אז למה לא לבדוק מה ההיצע? שווה להרים טלפון ל- itire.

כמובן שגם המישלן פרימסי אופציה מעולה.

פורסם (נערך)

לא פסלתי אותו. הזמנתי כזה. דיברתי עם הפנצ׳ריה ש ״בדקו״ עם itire ואמרו שזה טורקי אז ביטלתי. ב itire לא הצלחתי לדבר עם מישהו (גם לגבי הביטול) הכל בנעביר הודעה ש..

אני לוקח בערבון מוגבל את תשובת הפנצ׳ריה שהתחילו את השיחה בתקנה ישירות אצלנו ולא באתר היבואן. מצד שני אין לי את הזמן והעצבים לרדוף אחרי תשובה או לחכות לצמיג, לגלות שהוא טורקי ולחפש משהו אחר. ומצד שלישי פרימסי 4 הפרש של 30 ש״ח לצמיג (נאמר לי שמה שיש להם במלאי מיוצר בגרמניה משבוע 30 2018).

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • תוכן חדש...