Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כחצי שנה קניתי את הסיאט שהייתה שקטה באופן יחסי, ללא קרקושים ורעידות בכלל.

עד שלפני כחודש ירדתי לשול שיש בו פס בטיחותי שמרעיד את הרכב כדי שתבין שאתה בשול(לעולם אבל לעולם אל תרדו לשוליים כשיש את הפס הזה, לצאת מהשול במהירות איטית זה סיוט לא נורמלי)

בירידה הזאת נכנס לי בורג לצמיג הקדמי בצד הנוסע, אחרי כמה דקות נסיעה נדלקה לי נורה של לחץ אוויר, עצרתי בתחנת דלק הקרובה וכן, תקר. החלפתי לצמיג הרזרבי והמשכתי בדרכי, למחרת תיקנתי את הצמיג והכול בא על מקומו בשלום.

אבל מאז יש חריקות מעצבנות מצד הנוסע של הרכב, בעליה על פסי האטה שומעים חריקות, בפניות חדות גם.

ולפני שבועיים גם התחילו רעשים של קרקושים מהחלק התחתון בצד ימין(קדמי נוסע) בזמן שעוצרים, הקרקושים נפסקים בלחיצה על דוושת הדלק(אם אני בניוטרל) או בהתחלת נסיעה

מה הכיוון? מאוד מתגעגע לשקט שהיה קודם

• תוכן חדש...