Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני לא יודע - אני לא יודע.

האם יש היברידית שיותר מתאימה להרבה נסיעות פקוקות (נגיד שעתיים ביום), ופה ושם נסיעות ארוכות?

אמורה להיות מרווחת למדי.

תודה,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הבעיה שהיברידית בתקציב הזה תהיה בד"כ גמורה עם המון ק"מ.

אני חושב שסופר מיני תהיה פתרון טוב.

אני נוסע בהונדה ג'אז 2015 צורה חדשה שנרכשה לפני כחודשיים. בתקציב שלי (שהיה עד 60K) לא מצאתי רכב היברידי עם ק"מ סביר ואלו עם הק"מ הסביר (ואני מדגיש, סביר, לא נמוך מתחת לממוצע) דרשו עליהם הון תועפות ככה שאני חושב שזה לא משתלם כי אם תצטרך להחליף כל הזמן סוללות, מה עשית בזה? איפה חסכת?.

פורסם

קטנוע.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מבקש להבהיר - אני יותר שואל לגבי ההתאמה של רכב היברידי כזה או אחר (יש כמה גישות, לא?) לנסיעה מרובה בפקקים, ואז, אם יש המלצות או אזהרות מה לא.

פריוס יש מגוון לא קטן בשוק, והשאלה היא עם יש מניעה כלשהי להחזיק פריוס לשימוש כזה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כן, לאינסייט ולג'אז אותו מנוע.

אני לא חושב שהסיפור עם החלפות המנוע הוא כזה נורא, רוב הרכבים כבר עברו את התיקון הרצוי כדי להימנע מזה ולא שמעתי על מנועים מוחלפים מאז.

אבל!

הטכנולוגיה באינסייט היא לא כמו בפריוס, אין לה אפשרות של נסיעה מבוססת חשמל בלבד.

החסכון הפוטנציאלי בפקקים מרובים הוא לא משמעותי במקרה של ההונדה (היתה לי כזאת, בהשוואה לפריוס בנסיעה זהה שעשיתי עם חבר לעבודה, ההפרשים ענקיים - לפעמים אפילו 50%).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מנסיון שך בעלות עם מנוע היברידי של הונדה וטויוטה אני אומר שרק פריוס. המנוע היברידי של הונדה הוא שיקוץ שאפילו הונדה עצמם ירדו ממנו.

לנסוע עירונית בפקקים - רק פריוס או PHEV או BEV.

• תוכן חדש...