Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרימיום מתקשר ב80-90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מתייעץ לגבי השדרוג הצפוי, מה שחשוב לי הוא

• נוחות ואבזור (חלון שמש, מושבי עור, מערכת מולטימדיה, איכות חומרים והעדר קרקושים)
  • מנוע זריז (לא מידיי) המאפשר שיוט נינוח ונמוך סלד ב140 קמ"ש
  • נוחות נסיעה - שקט בשיוט וסופג מהמורות בצורה טובה.
  • ניהוג מתקשר ולא מנותק, רכב עם קצת פלפל שחווים בו את הנהיגה.
  • 4 מקומות סבירים (גולף = סביר)
  • בשלילה - כל הקוראניות באשר הן, גולף.
  • שנתון מעל 2014

כרגע אני על A3\A4, לקסוס IS250, סקודה סופרב.

רעיונות נוספים? גיבויים?

תודה!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אין בכלל G37 מ-2014, היא הוחלפה ע"י ה-Q50 שגם מקבלת ביקורות פחות טובות, וגם לא בתקציב שהוגדר.

אפשרויות נוספות, גם קצת גבוליות בתקציב יהיו וולוו v40 (די צפופה) או s60, ורצוי מאוד עם המנוע וגיר החדשים (2.0 ליטר לעומת 1.6 ליטר ב-T4, בעוד שב-T5 שניהם 2.0 ליטר, מה שאתה מחפש זה רכב עם 245 כ"ס ולא עם 240 - תבדוק ברישיון).

אני לא משוכנע שהסופרב והלקסוס יענו על הקריטריון של קצת מתקשר, אבל נסיעת מבחן כנראה תעזור לך לראות עד כמה זה מפריע לך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב פרמיום מתנהג בסכומים האלה זה רק ב.מ.וו,האינפיניטי הצעה טובה ויש לו מנוע מעולה,אבל הוא לא מתנהג ולמרות ההנעה האחורית והמנוע החזק הרכב אין לו הגה והשלדה בינונית {מבחינת הנאה}.

פורסם

ה-S60 בהחלט אפשרות טובה.

שתי הצעות עם סטיה קלה מהדרישות:

1. מאזדה 6 פרימיום+ עונה על כל הדרישות מלבד מותג פרימיום.

2. קדילאק ATS תענה ומעבר על רוב הדרישות מלבד שתיים: בתקציב הזה מדובר על שנתון 2013, והיא צפופה ליושבים בספסל האחורי.

פורסם

גולייטה. כיף בכל מצב. שלי 2016 - אמינות מופתית. ספגה ירידת ערך מטורפת ונמכרת סביב 100. בטוח תמצא כאלה למכירה.

אם יש לך שאלות ספציפיות - שאל פה ואענה.

יש לנו שני ילדים וכלב, ואם אנחנו לא מתכננים ירידה לשבילים מאתגרים (לזה יש לנו xv), האלפא מספקת וכיפית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...