Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מעניין עד 140k שיתאים גם למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוקטביה, כמו הלאון בשנה האחרונה/כמעט אחרונה שלה וצפויה להתחלף בערך באותו הזמן שבו תוחלף הלאון בדגם חדש. בכל מקרה פותש הביע את אי הרצון שלו מהגיר .

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מתכנן להחזיק את הרכב הרבה זמן, כך שחשוב לי צריכת דלק נמוכה בגלל שיש מצב שאסע לא מעט קילומטרים בחלק מהזמן,

משפחה של זוג פלוס 2 ילדים בני 7

האם הסיוויק עם גיר רציף תהיה קניה טובה יותר?

אגב, חשוב לי מאוד בטיחות.

מה זה הרבה זמן?

אם אתה מחזיק אותו 10 שנים אין שום משמעות לסחיר או לא סחיר כי ההפרש במכירה במקרה הטוב יעמוד על אלפים בודדים של שקלים שזה סכום שיכול להתקזז בקתות בעלויות אחרות לאורך הזמן הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כמו שציינתי מקודם, אין לי כל בעיה לחיות עם גיר ידני, אני גם מגיע משם לפני הרובוטי שהיה לי, ובמיוחד כאשר הוא כייפי מדויק ומעניין כמו זה של הסיוויק, אך גרסת ה1.0T ליטר ממש לא מעניינת אותי, במיוחד בגלל האבזור הדל והמולטימדיה המקומית, אשר במפוארת ה1.5T יש מקורית, הגה עור ועוד הרבה אבזור עשיר יותר, שהייתי די סגור עליה למעט נושא המנוע הזה שהפתיע לרעה.

פזלתי לכיוון הלאון הידנית עם גג פנורמלי וכו... , אך אם היא מוחלפת וישנה, זה כבר לא מעניין.

נוחות חשובה לי, הבנתי שהסיוויק די נוחה, הליאון, לא יודע, והמאזדה היתה בסדר בשבילי, אך יש אוטוטו דגם חדש, באותה מידה לא יודע אם יתאפשר לי לחיות חצי שנה בלי רכב.

בינתיים אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר האמת, כנראה שאצטרך להנתין מלת ברירה, לפחות לא יהיה לי משעמם, ואעקוב אחרי השתלשלות התלונות לגבי מנוע הסיוויק.

Night Driver

אני נוטה להחזיק רכבים כ5 שנים, הרכב היחידי שלא סבלתי זה היה הרכב האחרון שלי, שגם היה בעל סחירות נוראית,

אני רוצה שהרכב יהיה סחיר יחסית, ושלא אירוק דם עד שיימכר עוד כ5-6 שנים.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

יונדאי קונה - מעניין, מצויין לטיולים, נוחות סבירה, כנראה סחיר ואמין.

יתאים כל עוד המשפחה נשארת בגודל 4 נפשות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני כבר עם הג'ולייטה השלישית. אחלה רכב מעניין. מה שכן - יש לו גיר כפול מצמדים אז אולי זה פוסל לך את הנושא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יונדאי קונה , אם כבר ג'יפונים, אני אבדוק את זה, לגבי הקונה, ראיתי בחול שלא ממש אוהבים אותו, והאם הוא לא משעמם לנהיגה?

ג'ולייטה, ממש לא בכיוון, תודה על ההצעה בכל זאת.

פורסם

בדקתי את הקונה, נפסלת בגלל הגיר הרובוטי הכפול מצמד, לא מחפש הרפתקאות.

יש את הסטוניק 1.4 אוטומט, טוב? או לא? איך המנוע הזה? הוא לא מיושן וחלש? או שאני טועה?

פורסם

כנראה שאין סיכוי שתקנה, אבל 3008 דיזל עונה בצורה לא רעה לכל הדרישות שלך.

אם אתה מוכן לשקול אחד משומש, יש לך פה את הגרסה הכי מאובזרת עם מנוע 2 ליטר כמעט בקצה העליון של הטווח:

http://yad2.co.il/s/c/j9ox0w

(אני כמובן לא מכיר באופן אישי, המחיר נמוך באופן מעט מחשיד, כדאי לבדוק טוב במה מדובר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם כבר ג'יפונים, לאחרונה התחילו למכור פה גירסה של הXV בתקינה אמריקאית עם מנוע 2 ליטר ומערכות אקטיביות מצוינות ב148K.

זו אמנם חריגה קטנה והוא לא מאוד חסכוני אבל אתה מקבל רכב מרווח ונוח מאוד ל4 אנשים, סחיר, אמין, בטיחותי מאוד, עם אחריות יצרן ל5 שנים ו"כישורי טיולים" חסרי תחרות בסגמנט, עם הנעה כפולה קבועה ומערכות בקרה תומכות מצוינות.

פורסם

ה xv לא ממש מבוקש בשוק המשומשות וסובל מירידת ערך גבוהה יחסית לג'יפון ועוד יפני.

אישית, הייתי מחפש 3008 פרימיום בנזין 165 כ"ס בן שנה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לזכרוני הפותח לא מגלה חיבה יתרה למכוניות צרפתיות. לא הייתי ממהר להמליץ לו על כזו. דווקא בסכום שהקציב יש אלטרנטיבות נחמדות מאוד מהמזרח, כמו מרבית הליין של יונדאי/קיאה, מכוניות מעט סתמיות ואלו שאינן מטורבתות גם קצת עגלתיות ביחס אבל הן נוחות יחסית, מרביתן מרווחות יופי ואפשר לברור מתוכן את אלו עם תיבה פלנטרית. מה רע ?

פורסם

רועי5, אני מקבל כל הצעה או עזרה בכבוד רב,

נכון, נכוותי מרכבים צרפתיים, לא אומר שהן גרועות, אני עדיין חושב שה301 היא לא כזו גרועה כמו שעושים ממנה, אך השוק שלה פשוט אסון, ואני מרגיש הקלה שהצלחתי למכור בכלל,

ה3008 מאוד מעניין, עוד לא נסעתיכך שאין לי שמץ על מה ההתלהבות, יכול להיות שחרי נסיעת מבחן יעניין אותי מאוד, וכנראה שתהיה כזו עוד מעט,

למרות זאת, כרגע יש כמה נקודות שבגללן אני עדיין לא סגור על ה3008, 1. המחיר שלו קצת יקר לי, וממש אין לי כח לבדוק משומשות,

אם אני אכוון, זה יהיה רק ה1.2T, ועדיף אפילו ה1.6T, דיזל, אין סיכוי, בקילומטראג' שלי זה פשוט לא שווה.

בנוסף, יש כמה מבחנים שקראתי שכתוב שבחלק מהמקרים הנוחות לא משהו בעיקר בפרימיום, ושהכסא האקטיב נוח יותר, כמו כן יש טוענים שיש רעש בכביש בינעירוני שדי סבלתי ממנו ברכב הקודם, אני גם לא ממש מת על סגנון הI קוקפיט, לא יודע, הוא לא כזה נוח לי, אך הנסיון שלי איתו זה עם ה208, יכול להיות שב3008 זה שונה ועדיף,

אני מעדיף גם לתת לו קצת זמן להתבשל , הוא עדיין חדש, ויש לי הרגשה שהבעיות והמחלות שלו עדיין לא צצו, ואני מאוד רוצה שההרגשה הזו תהיה סתם קלישאה, בינתיים קצת פוחד לקנות רכב חדש ששוב יקבל סגמה גרועה, ומזה אסבול ואפסיד המון, זו גם הסיבה שבינתיים שללתי את הסיוויק 1.5T, למרות שהיתה ממש עם הכוונת.

תודה רבה לכולם על הסיוע.

• תוכן חדש...