Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש ברשותי מאזדה 6 שנת 2007. בלחיצה על השלט כל הדלתות נסגרות חוץ מדלת אחת. הלשון שלה זזה ממש מעט ולא זזה עד הסוף וננעלת אלא רק אם אני סוגר אותה עם היד. מה הסיפור? וכמה יעלה?

תודה

פורסם

יכול להיות שנחוץ רק כיוון כלשהו. יש להסיר דיפון הדלת ולראות מה נחוץ תיקון שם. משהו שבהחלט תוכל להתמודד איתו בעצמך. במידה ואתה חושש לגעת לבד תרשום מאיפה אתה אני מאמין שצדיקים פה באיזורך יוכלו ללוות אותך מקצועית בתהליך. או לפחות יכווינו אותך לבעל ידע בעניין.

פורסם

יש צורך להחליף מנוע נעילה מרכזית בדלת הספציפית הזו..

לידיעה..

בעירינו גובים על זה כ200 שקלים

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

נכון, זה מנוע (door lock actuator) נעילה מרכית עייף.

200 ש"ח על החלפה זה מחיר סביר אבל זה רק עבודה. החלק עצמו אם מדובר בחדש מקורי יכול לעלות 800 ש"ח ויותר.

אם התיקון ב 200 ש"ח כולל את החלק את כנראה מרכיבים מנוע נעילה אוניברסאלי במקום להחליף את המקורי.

פורסם

אני מת״א , יש מישהו מומלץ?

אני זוכר שבזמנו הייתה אותה הבעיה בדלת הנהג כל חשמלאי שהלכתי אמר שלא ניתן לשים חליפי במאזדה הנ״ל אלא רק מקורי או משופץ. האם גם בדלת שאינה של הנהג חייב רק משופץ/ מקורי? תודה

פורסם

Buki היקר !!

אתה צודק, שכחתי לרשום שזה על הלבשה של מנוע אוניברסלי על המערכת הקיימת.

עושה עבודה יופי יופי..

המחיר כולל מנוע אוניברסלי ועבודה, ויש מצב שיהיה שינוי קל של 50 שקלים במחיר מכיבן שאני עשיתי לפני שנה.

פות"ש

אם תרצה שלח לי בפרטי ואשלח לך פרטים על המקום שבו עשיתי (אני מאשקלון)

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

מנוע אוניברסאלי זה תיקון הגיוני כיוון שמחיר מנוע מקורי חדש יכול להגיע גם ל 1000 ש"ח. בדקתי כמה הם עולים ב Ebay וגם שם הם יקרים.

פורסם
תאם ופנה אל אסי ב"אס גלס - זגגות רכב" שברח' שארית ישראל 13 יפו (ליד אצטדיון בלומפילד),

טל' 03-5253122 או 053-8430124.

בברכה - רפי לין

הייתי אצלו והוא שיפץ את שלי ולקח 350 ש"ח כולל מע"מ.

המחיר סביר?

תודה

• תוכן חדש...