Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלגרד/סופיה או משהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל שנה אני טס עם החברים בפסח לאיזה חופשת מסיבות,מסעדות, מסאז'ים וקצת תרבות.

ב2017 היינו בבוקרשט, ב2018 בבודפשט. עכשיו מחפשים לאן לטוס ב2019.

הרצונות שלנו:

1. עיר חיה ותוססת מבחינת בילויים.

2.אוכל טוב.

3.שיהיה גם מה לראות,מה שנקרא לספוג תרבות.

4.זול יחסית, עדיף ליעד ללא מטבע יורו.

מבחינת תקציב- טסים לואו קוסט, שוכרים airbnb.

היעד הוא מתחת ל2000 ש''ח לאדם לטיסה ודירה למשך 5 ימים.

נדלקנו על סופיה בעיקרון אבל העיר נראת פשוט נורא, בלגרד באותו סגנון. בסוף אם לא יהיה ברירה נתפשר על אחת מהן.

פראג זאת אופציית קיצון כי כולנו היינו שם בשלב כזה או אחר של החיים.

אשמח לרעיונות.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סופיה לא כזאת נראית "נורא" אני כבר הייתי שם קרוב ל5 פעמים.

יש מקומות יפים ויש פחות אבל עדיין זולה לא ביורו,אוכל זול ויש אוכל טוב במקומות מסוימים

אתרים מעניינים במידה ואפשרי לצאת מסופיה לכיון פלודביב והרי ויטושה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

ביקרתי בשתיהן לפני כשנתיים. דילים של ישראייר - טיסות ו-3-4 לילות במלונות 5 כוכבים. בסופיה הדיל כלל גם סיור בעיר ובאיסוף מהמלונות עצירה של שעתיים באיזה שוק\מרכז קניות.

ערים זולות, מתאימות ל-2-3 ימי טיולים בעיר ואפשר לשכור רכב או לקחת איזה טיול מאורגן.

לגבי סיורים בעיר - לפחות בסופיה מצאתיח סיורים "חינם" המודרכים על ידי סטודנטים, עורכים כשעתיים ולדעתי חביבים מאד, בסוף הסיור מקובל לתת טיפ סביב 10 אירו לאדם.

בבלגראד הכנו מסלולי הליכה ליומיים כולל ביקור במוזיאונים, כסניות ושאר אתרים - הליכ הדי ממושכת. בתחילת היום ובסופו נסיעה מ\אל המלון במונית עלתה כ-20 ש"ח (מרכז העיר בצידו המזרחי של נהר הסאבא, והמלון שלנו היה בצידו המערבי). יום אחד שכרנו רכב ונסענו לנובי-סאד, הרפתקה בפני עצמה שלא אפרט כעת. בדרך חזרה עצירה באאוטלט במקון שנקרא Indija, אשתי יצאה עם סנדלים של ארמאני שעלו פחות מ-200 ש"ח.

המחירים תלויי עונה. הייתי בחנוכה האחרון 4 ימים (5 לילות, הטיסה הלוך אחה"צ והחזור ב-8 בבוקר) בוונציה ולא עלה לי הרבה יותר מהתקציב שלך, הטיסות עלו 430 אירו (זוג כרטיסים ומזוודה אחת באיזיג'ט, מלון 4 כוכבים כולל ארוחת בוקר במסטרה עלה 400 אירו תחבורה כ-100 אירו לזוג כולל כרטיס חופשי ל-3 ימים בוונציה וסביבתה ונסיעה יום אחד לפאדובה וארוחות בהרכבה עצמית בסופרמרקט. הוצאה שאין לנו היא מסעדות וחיי לילה, פשוט מחוסר עניין בהם. והרבה הליכה רגלית. אם אתה טס מחוץ לעונה סביר שהטיסה תהיה יותר זולה, ואם אתה מסתפק בטרולי תוכל לחסוך גם בסעיף המטען. אבל חשוב להפנים את הכללים של איזיג'ט, בנתב"ג הם די גמישים אבל באירופה הם נוקשים וחריגה של כמה ס"מ בגודל הטרולי יכולה לעלות "קנס" בן עשרות אירו.

יש לי בן שיוצא עם חבריו לסופי שבוע בסדר גודל של 1000 ש"ח לאדם (כולל טיסות LC עם תיק גב בלבד, מלון 3 כוכבים או אכסניה, התניידות בתח"צ (לעתים מוניתלנמה"ת, יש ערים בהן זה זול מאד). עשה זאת בריגה (גם אני ממליץ אם כי התפנקתי במלון 4 כוכבים מרכזי מאד), בנאפולי, בבודפשט ולאחרונה בטיפה יותר כסף באתונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ורשה תמאימה ל 2-4. בילוים אצלי מכוסים באוכל שתיהותרבות...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לגבי ורשה יש לנו קטע מעצבן, אני ועוד 2 רוצים ממש אבל החבר הרביעי מתנגד ברמה של מסרב לטוס.

מתנגד על רקע זה שהם מכחישים שואה וכאלה, יש לו אופי של הצל אז קשה לשכנע אותו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...