Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש פתרון של ליסינג תפעולי לנסועה של כ-50K שנתי.

יש דבר כזה?

תודה :)

אני באותה בעיה כמוך (נסועה שנתית של כ 50). בזמנו בדקתי ולא מצאתי אף חברה שמוכנה לעשות ליסינג בנסועה כזו. אשתף אותך שלדעתי יותר משתלם לך לרכוש את הרכב על שמך או שם העסק מאשר לעשות עסקה בליסינג. בדקתי את כל האפשרויות וזו הייתה המסקנה החד משמעית שלי ומאז אני רוכש רכב על שמי ומחליף כל שנתיים

פורסם
בהחלט. הכל פונקציה של מחיר חודשי.

וייתכן מאד שיחליפו לך רכב אחרי שנתיים כדי למכור את הישן במחיר סביר.

לא כל כך נכון. ברוב חברות הליסינג חבילת הק״מ המקסימלית היא בסביבות ה30 אק״מ.

אולי כדאי ללכת על ״ליסינג״ מימוני או רכישה. אני אישית לא מכיר חברה שנותת חבילה כזאת, גם אם ממש תבקש ותהיה מוכן להוסיף סכום יפה על מנת לקבל

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בטח שיש.

50k

זה גבוהה אבל יש כאלה שנוסעים יותר.

הם פשוט מתמחרים את העלות החודשית ליותר גבוהה כי בסופו של דבר ישפיע על מחיר הרכב במכירה

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם (נערך)

ליסינג תפעולי מלא (לא תפעולי פרטי) לרכב משומש שייך מבחינתך?

קיה נירו עם כ12,000 ק"מ ל45,000 ק"מ שנתי יעלה לך כ3100 שקל לתפעולי מלא. (אין מקדמות/קנסות/התחייבות בכזה עסקה)

קיה פיקנטו סדר גודל של 1700 שקל לחודש

סקודה אוקטביה 2016 כ2500 שקל לחודש

יונדאי טוסון 2016 כ2900 שקל לחודש

כל המחירים לפני מע"מ

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם
לא יודע מה אתכם... רוב רכבי הליסינג תפעולי שאני מכיר עוברים את ה30 .

ויש כאלו שכפול מזה ( אני למשל) .

אתה סביר להניח מדבר על רכבי חברה של חברות גדולות, פה מדברים על ליסינג תפעולי-פרטי או תפעולי לעסק קטן של רכב-2.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרכב שלי הוא מליס4יו, הם נותנים גם עסקאות של 60 אלף ק"מ, אני בטוח שיש גם חברות אחרות שמאפשרות את זה.

ההבדל בין חברה עם הרבה רכבי ליסינג לחברה עם מעט רכבים זה שלחברה הגדולה מאפשרים לחלק את הק"מ של הרכבים ולהגיע לק"מ ממוצע לצי במקרים מסוימים.

פורסם

אצלי יש 4 רכבים פרטיים ואחד מה עם ליסינג תפעולי ל 50K בשנה.

אני עובד עם מאל מור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...