Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול אני לא הייתי ממליץ על רכב עם DSG בדיוק כמו שלא הייתי ממליץ על האסטרה.

"החלפה של חלקים במערכת קרור פעם בשלוש שנים ועשרות אלפי קילומטר" זה מייפה את הדברים בפועל אין לך את הסטטיסטיקה להגיד פעם בכמה זמן צריך לבצע תיקונים במערכת הקרור וגם כן מה הם ההשלכות של כך (במקרים רבים בעת פריצת מערכת הקרור וריקון הנוזל המנוע הולך טוטאלוס) ואת האמת גם לי אין את הסטטיסטיקה אבל אני כן יודע שהבעיה קיימת ולכן לא אמליץ על הרכב.

לגבי כך ש"אם מחפשים בעיות אז מוצאים" זה נכון בגלל זה בודקים במקומות אחרים חוץ מפורומים יש חברות רבות בעולם שאוספות סטטיסטיקה ומתעסקות בבחירת רכבים (מחפשים לאדם רכב יד2 בתשלום ונותנים אחריות) או מגזיני רכב. אילו רושמים בעיות רבות לאסטרה ואמינות כוללת רעה בין היתר בעיות במערכת החשמל (סימון סטופ משתגע עקב בעיות עם חיישן דוושת הבלם) בעיות עם מערכת המיזוג (תכנון לקוי של מערכת המיזוג שגורם לנזילת מים ממערכת האיבוי על רכיבים אלקטרוניים) בעיות עם תיבת ההילוכים 6T40 שמותקנת באסטרה בעיות עם השסטומים עם מערכת הPVC ואחרון חביב בעיות עם מערכת הקרור במיוחד סעפת הפלסטיק שלה שלא זולה להחלפה ויכולה לגרום לטוטאלוס מנוע אם נשברה.

יש רכבים עם בעיות אמינות נקודתיות כמו נגיד הDSG שכאן הבעיה העיקרית היא בגיר (מצמדים ומוח גיר) אבל יש רכבים "מיוחדים" כמו באסטרה שרושמים בעיות אמינות במערכות רבות הרכב. אני אישית לא הייתי ממליץ לא על זאת ולא על זאת.

פורסם

מכל התקלות האלה נשמע שהאסטרה שלי עוד שניה תתפורר..

האם יש לי איך למנוע את חלק מהדברים הנ"ל בטיפולים וביניהם מלבד בדיקה של מפלס נוזל הקירור?

פורסם

אתה יכול לבדוק את מפלס נוזל הקרור אבל זה לא מבטיח הרבה. מכיוון שצינור או סעפת שמנתנתק\נשברת גורמת לריקון נוזל הקרור תוך כמה דקות אם לא פחות.

פורסם
אתה יכול לבדוק את מפלס נוזל הקרור אבל זה לא מבטיח הרבה. מכיוון שצינור או סעפת שמנתנתק\נשברת גורמת לריקון נוזל הקרור תוך כמה דקות אם לא פחות.

אז רוב האסטרות שיש מסביב בשלבי גסיסה?

אני מקווה שמוסכי היבואן עומדים בעומס של החלפות מנועים

• תוכן חדש...